EXE visszafejtő progik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem az e-lunatic.com-ról még le lehet szedni
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
-Az önkicsomagolós archívum típusúak (pl. zip, rar, ace) pl. Total Commander-rel is megnézhetõk (a fájlon állva ctrl+pgdn), kibonthatók, egyszerû archívumként kezelhetõk.
-A Windows-os MSI Installer, illetve a Cabinet (cab) fájlok egy része (nem mind!) is ugyanígy megnyitható.
-A többi Windows-os telepítõ (fõleg az InstallShield) alapesetben nem bontható ki, bár jó esetben lehet trükközni (sajna, nem túl gyakran mûködik): ha elindult a telepítõ, alt+tab-bal lelépsz róla és megkeresed, hová bontotta ki magát, azt elmásolod és kész.
-A legtöbb free/shareware telepítõnek nincs kibontója. Néhány free telepítõnek létezik olyan parancssori kapcsolója, amellyel kibontja önmagát, de nem települ, csak ez igen ritka.
-És vannak egyedi építésû telepítõk is, amelyekhez a készítõn kívül más nemigen tud hozzászagolni...
Azt akarom, hogy az indítás elõtt ki tudjam tömöríteni az exe file-t én magam egy program segítségével. Mert néha csak egy-két dolog kell az exe file-ból. Nem akarom én felrakni a programot.
Tehát: Van e olyan program, amely az exe-be tömörített fileokat kicsomagolja (visszafejti)???
Ám, ami a legbosszantóbb hibája: NEM TUD VISSZACSOMAGOLNI!
Van egy pluginje, illetve kiegészítése, de az meg olyan gyatra munkát végez, hogy szinte az esetek 75%-ában fagyást okoz, ha az általa készített, visszatömörített anyagot be(vissza)másolod a Játékba.
Szóval, tökéletes és egyszerû megoldás nem jöb házhoz!
Keresni kell!
S ami meg is található sem mindig jó...
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem akarlak leszólni, de amit Te akarsz az egyszerûen nonszensz.
1. Minden Játék - kevés kivételtõl eltekintve - használ egyfajta fájltömörítési eljárást (a kivételek egyik az új Chrome - melyben 13 ezer JAVA fájl van! Az uninstallja 23 percig tartott!)
2. Adott Játékhoz elõször keress a neten (
Magyar Google) valamilyen MAP-, file editort, vagy kitömörítõt!
3. De mindenek elõtt, tudd meg, hogy milyen fájlokban, milyen eljárással tömörített anyag található. Ehhez bele kell nézned!
A belenézéshez: a, rohadt erõs gép b, fájlméret korlátozás nélküli HEX- vagy más szerkesztõ program, vagy maga a forrás kell
4. Ha bele tudsz nézni a fájlokba - az még nem elég!
5. Ha ki tudod csomagolni a fájlokat - az még nem elég!
6. Sokszor el lehet rontani a munkát azzal, ha akár csak egyetlen (!) bitet is átírsz a fájlban, exe-ben, vagy rosszul mented el a képanyagot (értsd: textúra, logo, stb.)
Én nem értem: mindenki azt hiszi, hogy néhány klikkel megoldható minden!
A korábbi hozzászólások akár neked is szólhattak volna.
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sajnos a hiv. honlapjukkal valami gáz van hetek óta, de azért próbálgassátok, hátha bejön.
Pe Explorer
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Amúgy van bizonyos játékohoz extract progi.
A pontos nevet nem tudom..
Hajrá Dózsa György!
neten is rengeteg anyagot találhatsz a googléban, yahoon, stb.
elõbb keress, utána kérdezz.
válasz:
több variáció létezik attól függ mit akarsz a cfg be belerakni, azt egy külsõ program használja és saját adatsrtuktúrát tesz bele, vagy csak sima text file. notepad / + hexaeditor.
Hajrá Dózsa György!
de a program teljesen sima ANSI C volt, valami kerület-terület számító semmiség. ezzel csak azt akartam illusztrálni, hogy a visszafejtés hihetetlenül idõ és erõforrásigényes dolog.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
#14: milyen kód volt ? win hash?
Hajrá Dózsa György!
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
De tényleg leírhatta volna, hogy egyáltalán mit akar csinálni...
( bocs hogy ezt használtam de ez a topik tényleg az !!! vagyis amilyen profizmusod van hozzá.. )
Ha életedben nem programoztál még akkor hagyd a francba, majd pár év tapasztalás után visszatérhetsz rá.
Nincs "egyszerû" ekze szerkesztõ program, vagyis a legegyszerûbb a notepad, csak értened kell a bináris forrást.
Ebbõl kiindulva, rá kell jönnöd hogy vhogy ezt a bináris izét vissza kell alakítanod "forrássá". Minden program visszafejthetõ, de assemblyig csak biztosan. Ha tudod hogy miben mûvelték azt a prg.t akkor lehet szerencsésebb a helyzeted, de ez azért elég ritka.
ha nem adtad fel még most sem akkor : google "disassembly"
sok sikert 😄DD
Hajrá Dózsa György!
amugy meg vannak kifejezetten programozó forumok is pl. index.hu
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!