Babzsák-fotel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ez csak az én véleményem...
Ezután jöhet, hogy hol vegyük meg. Az üzletben lévõ drága, mert ki kell termelni a bolt költségét, vagy a viszonteladó is annyit akar hozni rajta munka nélkül, mint a készítõ. Maradnak a kisebbek, akik egy rozoga netes oldalal rendelkeznek, de õk legalább még a kényelmet részesítik elõnyben. Mint lent is írtam nekem bejött a relaxfotel.hu, igaz tõlük függetlenül is babzsák rajongó lettem, egyszerüen imádok benne ülni.
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Mindenki azt hiszi, hogy ez csakis fiataloknak való. Én lassan ötven leszek, de most végre kipróbálhattam. Nap mint nap állva nézem a tévét, mert annyira fáj a gerincem, hogy kínszenvedés az ülés. Most rendeltem egy 90-es méretû babzsák fotelt a relaxfotel.hu-tól és végre megint tudok ülve tévézni. Kicsit nehéz a kiszállás, de a gyerekek segítenek. Próbáltam már más babzsákfoteleket is különbözõ boltokba, de valószínûleg a vastag szövet miatt nem volt jó, igaz gyengébben, de végig fájt a derekam bennük. Biztos, hogy nem egyformák ezek a zsákok, meg kell nézni, hogy kinek melyik felel meg jobban a céljainak. Amit vettem ez egyszerû vékony barna anyagból, nincs rajta semmi flanc és jóval olcsóbb volt, mint a bolti zsákok.
Hamar babzsák rajongó lettem.
1 zsák 75liter =1200Ft
A tüzépeken 200liter 5400Ft
Ha szeretnétek írjatok a [email protected].
Készítünk is foteleket
Babzsák fotelek már 6 ezer Ft-tól.
Gondolhtjátok hogy miért nem veszek eggyet? Hmm talán azért mert a lakásomban minden bútor darabot sajátkezûleg csinálunk illetve a b.nõm igen jól tud varni😄
Amikor az ivás veszélyeiről olvastam, azonnal leszoktam az olvasásról! AMD Athlon XP 3000+ ; Ram:1gb ;Vga: Asus A9600 ;240 Gb Hdd; Dvd-r Plextor; Chieftech ;Zalmann
Egyébként hihetetlen jó fej pasi a képviselõjük.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
De még várom bele a habosított gyöngyöket!
A tüzépeken csak 960ft/kg-ja.
\\__/) (O.o) ( } { )
A töltõanyag kilója asszem 1.500ft körül van!
egy normális fotelhez 5kg kell!!
Egy Canon 5D az álmom!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
csinálnék is de töltõanyagot hol lehetne beszerezni????
\\__/) (O.o) ( } { )
kurvanyu jó-johánzon!!44
most felpörög a forgalom, és csökkenthetik az árakat 😊
az más tészta, hogy egy mûanyag zsák meg 20 kiló bab negyedannyiba kerülne 😊
Riszpekk
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.