32
MTV\'s Celebrity Deathmatch
-
#32 Ez nem kicsit rövid, hanem 40 perc alatt végig lehet vinni :) -
Takigabi #30 valamelyik speciális billentyűvel azt hiszem evvel ::::
kick/grap/.. -
#29 De milyen gombot kell nyomni a szájbarakott KILL feliratkor? Mert tegnap este azért vesztettem el egy meccset mert a baromarcú múmiával megvertem ugyan búspöcs warewolfot, de az a köcsögpubi nem KILLelt és a másik is kiütött engem és áj fákkd áp. Kurva ideges lettem szal mivel kell KILLelni. -
#28 Hogy ez mekkora játék!!!
Le se birom tenni! -
Takigabi #27
sokat ütöd azután amiután kiirja hogy kill bár nembiztos:) -
#26 MIVEL KELL KIVÉGEZNI???????????? -
#25 Multi van benne? -
#24 Kipróbáltam, végigvittem, töröltem. No comment... :PPP -
#23 Időközben leszedtem a WC-röl, de azért kösz. :-) -
#22 Nézzd meg nforce-on, hogy mik a file nevek...nekem már nincs meg, mert rövid idő után a kukába landolt. -
#21 Na, vki benyöghetné, hogy milyen filenevekre keressek rá. :PPP -
#20 Az jóóóó!
Imádom, ha vmit gyorsan végig lehet nyomni. Akkor nem 5, hanem 50 percig nyomom törlés előtt, mégis megvan a feeling hogy idén már két játékot végigvittem, ezt az ETM után :) -
#19 nos...legnehezebb fokozaton kemény 45percben került végig vinnem a játékot:)mindenki döntse el megéri -e leszedni. -
#18 lehet driver gond nem? ISO v. RIP? -
#17 Én indítottam egy ilyen topicot, azzal mi lett? :D
Egyébként nekem el se indult, még a menü se jön be, kidob desktopra... -
#16 milyen fileokra keressek rá? -
#15 Mikor megy most tv-ben ez?
Amúgy sztem egyszer megéri végigvinni. 20 perc a jatekideje de addig jokat rohogtem:) Sajna tobbet nem er meg... -
#14 szerintem tök jó kis játék lett:))) amolyan szódával elmegy:)végülis én szétröhögtem magam rajta és asszem egy játék dolga a szórakoztatás:) bár tény,hogy egy idő után elég egyhangú mivel végülis minden karakter ugyanaz:) -
#13 Konfigold be a menüben a billentyűkiosztást! Ha nem ez a baj bocs! :) -
#12 nem tudom irányítani a karaktert nem tud valaki valami megoldást? -
#11 siralmas... -
#10 Mondjuk pedig azt érdemes nézni szerintem, mert jó poénok vannak benne, de ez a játék siralmas lett. -
#9 szerencsére nem :) -
#8 Nem szoktad nézni az MTV-n a szelebriti deszmeccset? :)) -
#7 úristen, milyen pihentagyú játék ez?! :D -
#6 warezcenter -
Végül is nem lehet rossz.. :) De 28%-ot kapott egy oldalon, ahol néztem. Az viszont rossz :) -
#3 legjobb :) rodmant is láttam a képeken. amint fenn lesz egy szerveren leszedem :) -
#2 hüjegyerek. megegyelek? -
#1 10/17/2003 MTV's Celebrity Deathmatch FairLight [xx/30]
Bevallom, az új kereső egy kicsit még fehér folt számomra. Ha van ilyen topic, majd kitörlöm ezt, és elveszem a témanyitási jogom :))
Szóval, valaki már megnézte? Milyen?