74
Kinek, hogy tetszett?
-
#33 Merci nevet jobban szereted?
Nem ultel meg Evo7-ben :)) -
#32 arghh.. nah igen.. szal mitsu pajero -
#31 Hát nissan pajero az jó lehetett, főleg mert ez lehetett az álomautó, ugyanis ilyen nincs:))
Mitsubishi Pajeroban vagy Nissan Patrolban ülhettél, de szerintem te a Mitsubishi Pajeroban ültél :)) -
#30 én nissan pajeroban ültem és a merci ml ben.. mit ne mondjak.. azért a pajero komolyabb volt.. bár merci nevet jobban szeretem.. -
#29 IGen, bizonyára abban is nagyon jó :))
Na most ültem Volvo XC90-ben meg Freelanderben egymás után, mondjuk a Freelanderben a feeling terepjárósabb sokkal, de a Volvo szebb anyagokkal szerelkezett fel :)
A Volvo XC70-be meg nem tudtam beülni, mert túl nagy volt a sor mellette :)) -
[Walaki]D`Lair #28 Volvoban a legjobb....:) -
#27 Nem tudom honnan veszed, hogy kontakthibás, azt sem tudom, honnan veszed, hogy 5W-os, és azt sem tudom, hogy honnan veszed, hogy két csatornás.
Azért általában nem ilyet szoktak betenni a kocsikba, max. a Swiftbe, de ott is lehet azért elég pöpec hifit választani. -
#26 Nem faszság ez egyébként egyáltalán, és kurvára fölösleges az AMG-ben a rádiót próbálgatni, sőt nevetséges is.
Olyan volt kb. abban az autóban a gyári rádió, mint a Golfban, és kb. minden autóban hasonló. -
#25 Hát ez nem hozzáértés kérdése, csupán annyi, hogy be kell ülni pár autószalonban pár autóba, és be kell kapcsolni a rádiót. És akkor már látszik is.
Olyan autóval én még sosem találkoztam, amiben rossz lett volna a gyári rádió, pedig azért próbáltam már párban. -
#24 Miért erőlteted ezt a faszságot? Ha legalább tudnám, hogy értesz hozzá, de nem... -
#23 Nem hiszem, de nekem kevés a gyárilag kontakthibás 2 csatornás 5W-os "rendszer". -
#22 El tudom képzelni, a gyári hifi minden autóban nagyon jó. -
#21 a Golfban a gyári alpha rádió iszonyúan jól szól, és még a béta, delta és gamma ennél csak jobb lehet.
Butinkóságokat beszélsz. -
#20 az Opel-ben a gyári Blaupunkt olyan jól szól
sose cserélném le -
#19 Huh, te ilyen audiofil vagy? -
#18 Köztudott, hogy a gyári hifi a felső kategóriát leszámítva egy rakás fos, egyből ki kell cserélni, még a kábeleket is. De ha neked az jó, akkor hallgasd rajta a Danubiust, és élvezd! -
#17 Igen, a rádió az minden új autóban jó. -
#16 ...jó -
#15 a rádió az minden autóban
??? -
#14 Jaguar -
#13 Igen, ez nekem is nagyon tetszett.
A tuning meg az autohifi nem fogott meg engem sem, meg marhára csodálkoztam, hogy beültek az emberek a Mercedes E-be meg S500-ba meg AMG-be és feltekerték a Radio DeeJay hangerejét, nevetséges, hát a rádió az minden autóban jó, fura,hogy egy 35 milliósban azt próbálgatják. -
#12 Még képeket! -
#11 aki lemaradt bánhatja
szerintem jó volt az egész
bár engem pl. a tuning pavilon nem fogott meg annyira
inkább az utcai cabrio modelleket teszteltem
itt egy kép egy Jaguar-ról
-
#10 a Rover nem volt kint, csak Rover karosszériájú MG-ket vittek ki, azok érdekesek voltak.
A Freelander is tetszett, a Mitsubishi volt nagy csalódás tehát meg a Honda.
Az Ikarusbus új buszai érdekesek voltak, de sajnos elég spártaiak, még amiket a BKV-nak gyárt nem olyan rosszak, de amit a Volánbusznak, azok nagy gyíkak.
Az Oldtimerek is érdekesek voltak, a Hyundai okozott nagy meglepetést, az egyik legszarabb márka, és még közel sem lehetett menni az autókhoz, szánalmas.
Hát ennyi, jobbra számítottam, de ez is nagyon jó volt, hisz autók voltak rajta. -
#9 Én tegnap mentem el, jó volt, bár nem olyan óriási durranás, főleg, hogy a Porsche Hungária nem jött ki, ötös Golf nélküli volt a kiállítás.
Összességében nagyon tetszett, legjobban nekem az Opel Vectra tetszett, másodiknak a Ford Mondeo, meg természetesen a Mercedes, de az nagyon drága.
A Hondákban nagyon csalódtam, aki ott volt, és együtt ültem vele autóban, mindenki a Hondákat szídta, ici-picik, még a Legend sem megfelelő. -
#8 Nekem osszessegeben tetszett, de senki ne varjon nagy csodakat.
Tetszett a Shark kamion, az Evo7, az Autodekoros Calibra, a Tuning & Stereo pavilon, az Elise, jo volt latni az uj Astrat (bar hamarosan minden sarkon lathatom, de nem baj, mert nekem tetszik). Erdekes volt a Pug Hoggar, a Pug RC, KIA kcv-II. Eloben pedig még jobban beleszerelmesedtem a Mazda RX8-ba (7,5 milla) es a BMW Z4-be.
Kar hogy nem volt kinn a Lancer EVO VIII, a Golf V na meg egy Supra a Toyotanal ;)
Hosszas bojongas, nezelodes, autokiprobalasok utan, sok szep fenykeppel es vizualis elmennyel gazdagodtam. Az arat megerte, de lehetett volna jobb is. -
#7 Itt a 7. konstruktív hozzászólás:
Nem voltam, nem láttam...csá -
#6 mingyá' vége van... és van 5 hozzászolás:) fasza -
TomBond #5 Nekem egy cseppet sem tetszett.
Voltak ettől sokkal jobbak is, és remélem lesznek is. -
#4 Nem biztos, hogy idén eljutok. -
Tovi #3 3. -
#2 Gyors volt -
#1 1.