46
A háromszoros olimpiai bajnok ökölvívót hosszú, súlyos betegség után, 78 évesen érte a halál.
-
Grenzjager #46 itt -
#45 -
Augustus Gigo #44 42: ezt nem is tudtam,akkor télleg jóvátehetetlen:( -
#43 ez van :| -
#42 A legfontossabb hogy olimpiai bajnok létére, egyszerüen nem engedték(politika) a világbajnoki cimért mérközni
pedig toronymagas esélyese volt.
pl. az hogy rengeteg pénzért mehetett volna külföldre..természetesen ha engedik..de itt maradt fiatalokat edzeni...ha azt mondom hogy elfelejtette a média, és csak a betegsége volt olyan hir amivel foglalkozni tudtak...és természetessen a sajnálatos halála, akkor nagyon visszafogott voltam. -
Augustus Gigo #41 halállán kivűl mi jóvátehetetlen? -
#40 sztem nagyszerű ember volt...ritka nagyszerű.
elsírtam magam a temetésén..sajnos jóvátehetetlen ami vele történt. -
Augustus Gigo #39 vhogy ez a új BS név nem jött össze, pedig már elmúlt 25dike -
#38 R.I.P. -
#37 Őszinte részvétem, nyugodjék békében!
Ő volt a király! -
#33 A friderikuszban lévő bejáttszásokból sok minden kiderült számomra (még a bohóckori sójából vágtak be).
Nagyon olyan stílusu mint fekete laci, kicsit parasztos, nem túl intellektuális, vagy ez a betegségével járt? Ne mondjátok hoy minden boxoló ilyen, mert aki tudja magáról hogy nem "riportképes" az nem nyilatkozik 2 órán keresztül.
És a poénjai is nagyon szarok. -
Augustus Gigo #32 most ment egy szép összeállítás róla a tv2ön -
#31 Ja, 2004 Március 25.-étől (vagyis a születésnapjától) fogják az új BS-t Papp László Sport Csarnoknak, vagy Arénának nevezni. :) -
#30 igen, mindenképp. -
#29 biztos hallottátok, hogy a BS-t (vagy mi a franc a mostani nve) a jövőben Papp László-ról fogják elnevezni, szép gesztus, megérdemli... -
#26 menj át a polfórumba a politikai kérdéseiddel, és szégyen az, hogy minden idők legnagyobb magyar sportolójáról te leszarozol egy topicot, egy olyan emberrel kapcsolatban, aki a Magyarok hírét vitte szerte a világban, egy olyan embert, akit több ország is marasztalt, de ő mindig hazajött. -
#25 Nem feltétlen kell nyitni ezért topicot de azért ez az eset nem minden szar fiam...VIselkedjé -
#24 Miért kell minden sz*r ért új topikot nyitni?
Miért merül fel eggyes emberekben hogy kijön egy hír és rögtön beszúrjuk ide, mert eddig senki nem tud róla..
A mások hogy volt a tvben is, ( persze hogy mindenhol van, mindenféle álhíreket is gyártanak ) és kiemelték hogy a kommunista rendszer nem engedte ezt, meg azt. Mintha direkt szidni akarták volna. Miért nem lehet objektíven bemondani valamit, miért kell mindíg ráeröltetniük másra a véleményüket. Talán a kormány megbízottai? Vagy más pol. erő támaogatja őket?
-
#23 asszem, nem tudom pontosan -
#22 78 -
#21 ehhh... sajnálom -
#20 nyugodjék békében! :( -
#19 Hát akkor részvétem, mennyi idős volt?
Nem gyakori azért, hogy valakinek a dédnagymamája él. -
#18 sztem is, sajnálom :( -
#17 Őszinte részvétem..
Nekem dédnagymamám halt meg nyáron. :( -
#16 Hat basszameg talán még ez az utóbbi idõk legértelmesebb topicja az sg-n mar bocs...
a sok f*ssag mellett.
-------
nyugodjek bekeben.... -
#15 Én nem ismertem viszont olvastam az origo.hu n
ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEKEM NAGYAPÁM HALT MEG IDÉN ASSZEM AGYVÉRZÉSBEN. -
#14 igen ezért. szerinted nem érdemel külön topicot? -
Nyiri #13 Ezert kellett egy uj topic? -
#12 :( -
#11 Leljen örök nyugalomra ott fönt ... -
#10 Isten nyugasztalja! -
#9 én bírtam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:( -
#8 nyugodjék békében! :( -
#7 pedig nem is volt még annyira öreg :( -
#6 Papp László
születési hely, idő: Budapest, 1926. március 25.
klubjai versenyzőként: BVSC (1945-48), Bp. Lokomotív (1949-50), Bp. Bástya (1951-53), Vasas (1954-56), hivatásos ökölvívó (1957-62).
edzőként: Ferencváros (1964-68), Bp. Honvéd (1968-69), Óbuda Tsz SK (1978-79).
edzői: Fehér István (1945-50, nevelőedző), Kovács Károly (1951-52), Adler Zsigmond (1953-62)
eredményei, amatőrként: háromszoros olimpiai bajnok (1948, London, középsúly; 1952, Helsinki, nagyváltósúly; 1956, Melbourne, nagyváltósúly), kétszeres Európa-bajnok (1949, Oslo, középsúly; 1951, Milánó, nagyváltósúly), hétszeres magyar bajnok (1946, 1947, 1954, középsúly; 1952, 1953, 1955, 1956, nagyváltósúly).
profiként: Európa-bajnok (1962-64), 29 mérkőzésen veretlen (27 győzelem, 2 döntetlen)
elismerései: NOB-érdemrend (1982), A WBC (Bokszvilágtanács) öve a „világ legjobb amatőr és hivatásos középsúlyú ökölvívójának" (1989), a Boxing Hall Of Fame tagja (2001), Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztje (1992), Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje, Miniszteri Díj (1996), Millenniumi Ezüst Emlékérem (2001).
forrás: origo -
#5 Azt nemtudom, de nagyon sajnáljuk!
-
#4 milyen betegségben halt meg? -
#3 szerintem minden idők legjobb Magyar boxolója ment el a mai nappal... -
#2 őszinte részvétem