Diktafon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok!
érdeklõdni szeretnék, hogy létezik-e olyan diktafon a piacon, ami a magyar élõbeszédet "normálisan" képes txt-be vagy más hasonló formátumba konvertálni és ha igen, akkor nagyságrendileg mennyibe kerül? illetve ki(k) gyártanak ilyesmit
a google-t néztem, de úgy tûnik nem sikerült megtalálni a helyes kulcsszót
elõre is köszi!
érdeklõdni szeretnék, hogy létezik-e olyan diktafon a piacon, ami a magyar élõbeszédet "normálisan" képes txt-be vagy más hasonló formátumba konvertálni és ha igen, akkor nagyságrendileg mennyibe kerül? illetve ki(k) gyártanak ilyesmit
a google-t néztem, de úgy tûnik nem sikerült megtalálni a helyes kulcsszót
elõre is köszi!
Na megvettem!
Igaz nem digitális, de Panasonic normálkazis, és most tesztelem éppen :-)
A MédiaMarkt-ba vettem Panasonic RQ-L31 és 15.000 volt.
Azért várok még véleményeket!!
Igaz nem digitális, de Panasonic normálkazis, és most tesztelem éppen :-)
A MédiaMarkt-ba vettem Panasonic RQ-L31 és 15.000 volt.
Azért várok még véleményeket!!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
jómárka, de én Philips vagyíPanasonic weboldalán néznék szét,ha diktafont szeretnék,
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mindig ez a mobil...mobil...mobil...folyamatosan, a mobil az telefonálásra való nem dikatafonra meg fényképezésre.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Vagy vegyél Minidiscet, kisebb mint a diktafon sokkal, és a füllhallgatóját lehet használni mikrofonként is.
vegyél egy jó mobilt, abba vegyél egy memóriakártyát és meg van oldva a gond
Media Markt, Sanyo TRC 515 M, egy 30 perces kazival 6 990 ft
+3 60 perces kazi ugyanott: 1 490 ft
na ez elég olcsó? minõségben is pöpec
hogy mér' t'om ennyire? 5 napja vettem szülõnek
vagy ha kazettás semmiképp: itt multimédia -> mp3 lejátszó -> Creative MuVo NX 128Mb 40 000 ft, öngyujtõ méretû
+3 60 perces kazi ugyanott: 1 490 ft
na ez elég olcsó? minõségben is pöpec
hogy mér' t'om ennyire? 5 napja vettem szülõnek
vagy ha kazettás semmiképp: itt multimédia -> mp3 lejátszó -> Creative MuVo NX 128Mb 40 000 ft, öngyujtõ méretû
"The trees move. Do you not see it?"
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy szeretnék venni egy diktafont!
Hol milyet érdemes venni? Nem szeretnék rá túl sokat költeni de kazettás nem jöhet szóba!
Egyébként iskolába kéne.
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy szeretnék venni egy diktafont!
Hol milyet érdemes venni? Nem szeretnék rá túl sokat költeni de kazettás nem jöhet szóba!
Egyébként iskolába kéne.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro