24
Microsoft Outlook beállítása!
-
#24 Üdv.
Van egy elég idegesítő problémám.
A barátnőm gmail fiókjának meg kellett változtatni a jelszavát. Meg is lett változtatva. Weben semmi gond nincs vele, viszont az outlookban probléma van. Hiába változtatom meg a jelszót, folyamatosan feldobja a kis ablakot, hogy a felhasználó név vagy a jelszó nem megfelelő. Már többször újra kreáltam a fiókot az outlookban, a gmail-en belül ki-be kapcsoltam a POP engedélyezést de semmi változás. Valakinek ötlete? -
ACE #23 Nekem az a gondom, hogy ugye az emailek speciális beállításainál be van jelölve, hogy "új levél asztali értesítés" megjelenjen, meg olyankor hangjelzést ad. Az a baj, hogy ez csak akkor jelenik meg, ha a Beérkezett üzenetek mappába érkezik egy levél, ha mondjuk az alá csinálok szétválogatva leveleket, pl. levlista, bizonyos személyektől származó üzenetet, amit ugye a szűrővel rakok abba a könyvtárba, akkor annál a levélnél nem jelez az új üzenet asztali értesítés. Hogy lehet hogy ezeknél is jelezzen? -
twobee #22 Sziasztok!
A Microsoft Outlook Express-et használom e-mailezésre. Egyszer csak úgy döntött, hogy mikor egy link van az e-mailben, nem tudom megnyitni. Mi a baja? Ha ráklikkelek, nem nyílik meg a link ez Internet Explorerben, hanem leginkább semmi sem történik.
Úgy tudom most csak megnézni az e-mailekben lévő linkeket, hogy kimásolom, majd beillesztem a böngészőbe...
Mi lehet a baja? Egyébként elkezdtem használni a sima Microsoft Outlook-ot is és itt is jelentkezett a hiba egy idő után és ezt a hibaüzenetet írja: "A számítógépen érvényben lévő korlátozások miatt ez a művelet nem hajtható végre."... Nagyon idegesítő...
Mivel maga a link ottvan, létezik, és nem az egyszerűsített nézetbe van állítva az Outlook, nem értem miért nem jelenik meg a link...
"Tehát kék a link, de nem nyílik!"
A Segítséget előre is köszönöm! -
Forumeur #21 Két gépen használom az Outlook-ot, hordozgatom a .pst fájlt. Előfordul azonban, hogy a leveleket, amiket az egyik gépre letöltött már, újra letölti a másikra is , pedig nem kéne...
Szerintetek mi lehet ennek az oka?
Köszönöm. -
#20 Ilyen kutyás/pincéres dolog nincs benne, erre ne is számíts.
Új levél érkezése:
- hangüzenet,
- egérkurzor megváltozik,
- kis boríték ikon a tálcán,
- egy kis "aláhulló" levélke az asztalon, amiben láthatod a beérkező levél küldőjét és az első pár sort.
-
#19 ''Microsoft Office Outlook 2007: be lehet -e azt állitani a programba, hogy jelezzen, ha jött email, mint az incredimailban, valami figura, vagy ilyesmi jelezzen''
Na skacok valami ötlet
-
#18 Megvan!
Üzenet szabályoknál lehet beállítani...
-
#17 Üdv!
Hátha tud valaki:
Nos meg lehet-e oldani outlook ban azt hogy ha több e-mail fiókom van akkor külön kezelje azokat.
Vagyis valahogy külön mappába szedje le a külön fiókokra érkező leveleket??
-
#16 helo. hogy lehet munkatársak között megosztani a kalendáriumot, címlistát, stb?
tehát pl. azt akarom, hogy lássa a kalendáriumom bizonyos részeit (első körben az se baj ha az egészet). jah és mindezt exchange nélkül.. -
oldboy #15 Hy !
Microsoft Office Outlookot használok,mert ez kompatibilis az ASUA 620BT
PDA-val. Bár a levelezés beállitás jó,azt irja hogy nem látja a szolgáltatót. ( XP prof.HU és Chello kábelmodem )
SOS egy mazsolának.
Köszi. -
spider9 #14 Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy a beérkező leveleket "nem látom", vagyis nem érkeznek meg valami miatt. Routert használok, ha valakinek van ötlete, jelezzen legyen oly jó! Köszi -
[Walaki]D`Lair #13 Hi!
Az outlook xp-ben hogy lehet régi vinyóról a címjegyzéket átmenteni újra, hogy működjön is? Mert nekem nem jött össze... -
#12 Helló, egy kis problémával küzködök, van az Outlook 6-os van meg, és az a problémám hogy ha az msn messengerrel a 4.2-essel belépek, akkor az msn partnereket is outlookos partnereknek nézni, de én ezt nem szeretném mert eléggé zavaró, főleg ha emailt akarok írni töb személynek.... nem lehetne valahogy eltüntetni? helló -
dragon #11 file menu Import/export -
Roll #10 Mi van srácok, senki se tudja, hogy kell a névjegyalbumot átvinni egy másik gépre? -
Roll #9 Hogy lehet az Outlook címlistáját egy másik gép outlookjába betenni? -
#8 szóval, úgy tűnik, hogy működik a dolog annyit kell csinalni, hogy fel kell venni a cimlistaba a azokat a cimeket, amiket szeretnel levalogatni, és aztán a beerkezo mappara kell a szabalyokat megalkotni, ahogyan Petruz is mondta! a cimzettet kell figyelni :))) Thx -
#7 ok, ezt is megpróbálom :) -
#6 Szabály varázsló
Vmi olyasmit állíts össze (nem tudom a pontos elnevezéseket), hogy "ha a címzett x, akkor a leveleket ide mozgasd", "ha a címzett y, a leveleket ide mozgasd", stb. Fontos a címzett figyelése, hiszen ez alapján válogatod szét a különféle postafiókokat. A szabályok csak az inbox-on legyenek érvényesek. Ezután definiálhatsz külön-külön minden postafiók szétszortírozott könyvtáraihoz újabb al-szabályokat a további szétpakoláshoz.
-
#5 szal elkezdtem szorakozni az Outlookkal, de max 2 cimet tudok elkuloniteni!! nem jovok ra, hogy hogyan lehet az Outlook tudtara adni, hogy a tobbi e-mail cimet is kezelje, es ne csak az alapertelmezettet!! ugy kezel 2 cimet, hogy az alapertelmezettet kiteszem egy konyvtarba, a masikat pedig a beerkezettek kozott hagyom -
#4 Ez engem is érdekel:))) -
#3 ok megnezem -
#1 hogyan lehet beallitani a Microsoft outlokot, nem az Expresst, hogy tobb e-mail fiokbol erkezo leveleket, levalogassa fiok szerint, kulon mapakba????
Thx