7
Win2k belépés probléma, biza..:((
  • Magon
    Jah, ez volt a probléma. Hál' Istennek a rendszergazdi csak röhögött, és mondta, hogy messze nem én vagyok az első, aki belefutott ebbe..;P
  • Magon
    Sorry for your precious time.
  • Taranov
    Megvettem tegnap előtt a Microsoftot hivatalosan is véglegesen, hamarosan megváltoztatjuk a vállalat nevét MacrOperating Systemsre
    És én kérek elnézést mindenkitől a Windows-zal való kellemetlenségekért, az új operációs rendszer neve MS open doors lesz, természetesen ingyenes, és veri majd a Server 2003-at. A régebbi Windows operációs rendszereket, pedig kivonjuk a forgaloból.
  • MaSzKa
    Én kérek elnézést!!!
  • Cat #2
    és ezért mér kell uj topicot nyitni?
  • Magon
    A probléma a következő (oprendszer win2k, persze):

Ez egy vállalati számítógép (notebook), amit hazahoztam, és megpróbáltam winXP-vel összekapcsolni (ez az otthoni desktop gép, ugyi). A notebookon átállítottam a win2k-t a vállalat intranetes domain-jéről a workgroupra (HOME), aztán restart. Most nem tudok belépni az eddigi jelszavammal. Admin jelszót a géphez persze nem t'om, habár elvileg a usernek, amit használok (elvileg) admin jogai vannak. Hogy tudnék mégis belépni valahogy, hogy visszaállítsam a régi állapotot, admin jelszó nélkül?.. Bármilyen megoldás érdekelne, kicsit ciki lenne holnap a rendszergazdi elé járulni..