263
-
#59 Van OST haverom egész nap azt hallgatja :) -
#58 Bár külön még nem hallgattam, csak elképzeltem. -
#57 Hát a zenét tényleg nagyon jól eltalálták de inkább azt mondanám, hogy illenek a filmhez. Külön hallgatva szerintem qrva idegesítőek, főleg ami az elején a főcím alatt megy.
-
#55 Legalább valaki használja. :) -
#54 Kár :( Most centeredben van a sárga, és fekete alapháttér van bent. -
#53 Az én monitorom nem elég nagy ahhoz, meg amúgy se lett volna rá elég nagy "alapanyagom". :) -
#52 Rince háttere figyel be nekem, de az az aljas kópé csak 1024*768-as felbontásban csinálta! NEKEM MEG 1280*1024-es KELL!!!!!!! -
#51 Én már láttam jobbat, mivel nem is láttam...
HA-HA-HA ugye milyen kis vicces vagyok? :) -
#50 Ezt inkább én ajánlanám neked, de előtte mosd ki a szádat szappannal hogy ilyen smileykat írsz -
#49 Lacc véleményén vagyok én is. Tetszett, de másra gondoltam. -
#48 Láttál már jobbat?
Na menj át szépen a másik topicba és gyónd meg a bűnöd jól! ^.^ -
#47 Most néztem meg nemrég én is a moziban, háát érdekes egy film :) Igazából sokkal többet vártam tőle, hogy így mindenki ajnározta. Végülis sokan röhögtem rajta, főleg hogy mindne emberből úgy folyik a vér mint a slagból :D Akciófilmnek túl komolytalan, vígjátéknak túl komoly szal nem tudom hova besorolni. De ha így visszagondolok rá egy egész jó kis film volt, de láttam már jobbat. -
#46 Tegnap néztem meg többedmagammal és nekem kifejezetten tetszett.
Pontosabban:
+ a zenét nagyon eltalálták
+ olyan váratlan jelenetek voltak benne néha, hogy mellettem a csaj majdnem leesett a székről
+ volt benne pár jobb poén is
+ a rajzfilmbetét is ötletes volt és jól meg volt csinálva
- kicsit túl sok volt a vér
- logikátlanságok (pl. végén csajnak hátán végnak egy nagy sebet, háttal fexik a hóban vagy fél percet, fölkel és nem véres a hó)
De összességében tetszett. A társaságban egy másik gyerek szerint meg nagyon szar volt. Hát ízlések és pofonok. -
#45 Már kijavították flémveszély miatt. :D -
#44 Engem sokkolt, de még feldolgozási fázisban vagyok.
Azért elég sokat nevettem. -
#43 Nem mondom, hogy tetszett a film, de azt se, hogy rossz volt. Érdekes. Mad Mind-hez csatlakozom, hogy van benne egy-két logikátlan rész és abszurd dolog. Dehát Tarantino film... :)
És nekem is az anime rész tetszett a legjobban.
És a zenéje kvajó sztem. :) -
#42 Hol látsz te ott linket? -
#41 Szerintem annyira abszurd ez a film, hogy már jó! Én nagyon jól szórakoztam rajta, sőt szétröhögtem magam. -
#40 Szerintem meglehetősen gyenge. Nincsen semmi ami lekötné az embert. Öldökölnek de minek? A karakterek lényegtelenek, hiszen csak a megölésre vannak ott. A legszarabb jelenetek közé tartozik a kóma után hirtelen öldöklő Uma. Tarantino miért nem döntötte el mit akar? Ha a lábai elsorvadtak, akkor a kezei miért nem? Szerencsére megse próbálja szimpatikussá tenni a főszereplőt, viszont emiatt a film egyetlen fontos figurájával történő események is közömbössé válnak. Az egyetlen nekem tetsző rész az anime betét. A legnevettségesebb jelenet a hipervérnyomásban szenvedők harca, jókat röhögtem amikor nagynyomással spriccelt a vér, ráadásul olyan sok ami hat másik emberbe is elég lett volna.
Ha vérontásra van kedvem akkor jó, de különben történettelen unalmas alkotás. -
Augustus Gigo #39 "Revenge is never a straight lin. It's a forest. And like a forest it's easy to lose your way... to get lost... to foget where you came in." -
Augustus Gigo #38 ja és persze a legsirályabb jelenet a kómaprostitució:) -
Augustus Gigo #37 whiskey szétlövés , majd szivar odarugása rulzik! -
#36 "mi az amitől ENNYIRE tetszett az embereknek"
A nagybetűs HANGULATa miatt. -
#35 Hm... mindenkinek nagyon tetszett :)
Akkor az én ízlésem szar, mint ahogy azt eddig is sejtettem.
Nem az, hogy nem tetszett, csak el nem tudom képzelni, mi az amitől ENNYIRE tetszett az embereknek.
Valamiről lemaradtam :-) -
Cat #34 uma thurmanon ez a börszerkó vmi istentelenul szexin néz ki :)
http://i.imdb.com/Photos/Ss/0266697/CN-038-07A.jpg -
#33 GoGo-nak érdekes arca van, ahhoz képest, hogy lány -
#32 Az Anime betét benne Istenkirály!!! ^.^
Na meg a karakterek. Go-go Yubari rulzik nagyon! Kíváncs leszek majd Madsen alakítására. -
#31 Én tegnap (péntek) néztem meg a filmet, de behaltam rajta. Ilyen jó filmet rég láttam. Az kicsit furcsa volt, ahogy az emberkékből fröcsögött a vér, de hatásos. A rajzfilmbetétet is jó ötletnek tartom. A szereplőválogatás jó, a szinészek nagyon jól adják a szerepüket. Uma Thurman most is csodásan játszik.
Már nagyon várom a folytatást.
Aki teheti, az inkább nézze meg a moziban. Tök mind1, hogy milyen minőségbe van meg neki gépen, de ezt mindeképpen a moziba kell megnézni. Amikor Gogo-val küzdött, akkor én is hajolgattam el azelől az acélgömb elől
Isten ez a film -
#30 nekem a zenéje bejön ! -
#29 A film BÜNTET!
Bár, aki látta az gondolom már tudja, aki pedig még nem nézte meg az mielőbb pótolja. -
Redfox #28 Le lehet valahonnan szedni a filmet? -
#27 akkor hőkölj előre -
Jockey Ewing #26 Nagyon régen kint van!
kb. 6-7 hónapja -
#25 Inkább a 6600-t hoznák ki mint ezeket a fosokat! -
#24 Ne húzzál fel mert rituálisan hátbadőflek -
#22 -
#21 Az nem baj. -
#20 szvsz lesz egy csomó ember akinek nem fog tetszeni... -
#19 Tényleg baszott jó, vagy csak elmegy ?
Bár az elmegy Tarantinótól azt jelenti, hogy baszott jó....
Na mindegy...
Néhány más véleményt is szívesen olvasnék itt. -
#18 FEELING