Hoya IrDA HELP!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali, van egy csillivilli új Siemens ME75-öm. Az ütésállóságát már teszteltem, és mivel egyben is maradt, mostmár értelmesebb keretek közt is használnám. 😄 Kunyeráltam hozzá egy "USB-IRDA-4" kütyüt hogy a gép és a teló szoros barátságot kössön, de kéne install hozzá, hogy az XP felfogja mit toltam a gép orrába. Szal egy linket szivesen fogadnék. Thx 2 all.
Hülye kérdés de mi van akkor ha nem a hozzá adott drivert rakod fel hanem más USB-s infra cuccot?
Mikiller
Elküldtem

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

[email protected]
esetleg ha kell én is tok küldeni
Mikiller
Telepítéssel nincs baj, csak mikor odarakjuk a telefont az Infra elé elkezdi keresni "kapcsolódás" és ezután megszakad,
nem ugrik elõ az a kommunikációs ablak

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Van egy pár az eredetieken kívül, illetve az öcsémnek, mivel az õ telefonjáról van szó.
De betömörítve itt van a gépen,ha akarod
elküldöm E-Mail-ban.
Csak nem tudom a címedet.

VIA-s lapom van s alaplapi kivezetéses infrám van és jól megy...
Tényleg T300-hoz játékaid vannak?:-)/csak mert nekem is t300-am van/
Telepites

Megy az XP
Radugod az infra-t, ugye ez USB-s ?
Felteszed a driver-t
Ujraindit
Rendszereszkozoknel megkeresed a Hoya-t
Driver frissites - Windows hadd allitsa maganak, csak NEXT-eket nyomj

Found new hardware, es mar megy is

LYONESS - Your Cashback Company

Mikiller
De valami tanácsot adjatok már, hogy hova nyúljak.
(de ne magamhoz😊))
Miért nem megy XP-vel, mikor ME-vel ment?
ÁÁÁááááhhh!!!

Taranov
a nyomtatónak a drivere fent van, de kéri mindig újra. Hát kinyomom a hibaüzenetet, és már jó is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nekem mindig ezt szokta, ha rádugom az USB egeret, amihez nem kell driver, már mûködik is az egér, és kiírja, hogy új hardware, telepíteni kell a drivert.
Utána a kis X-et nyomom a párbeszédablak jobb felsõ sarkában, és utána kiírja, hogy nincs hozzá megfelelõ driver telepítve, ezért valószínûleg nem fog megfelelõen mûködni.
Én ilyenkor kilépek ebbõl a hibaüzenetbõl, és jó is.
A HP LaserJet 1000-rel ugyanez a helyzet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mikiller
Nekem Abit TH7II-es alapom van,de a WinME-n ugyan ezzel a konfigurációval semmi gond nem volt, pedig még nem is frissítettem a WinME-t.
Most ,hogy kb.1 hónapja használom a WinXP Pro Hun+SP1-et,na azóta nem mûködik.A leírás szerint kapcsoljuk be a gépet,Installáljuk a Driver-t,újraindítás,majd csatlakoztassuk a szabad USB portra az eszközt.
Igen ám , de a WindowsXP ilyenkor talál egy új eszközt, amihez telepíteni akar egy driver-t, pedig már fel van istallálva.Ez nem volt WinME alatt,ott már ment is az adat a telefonba(kép,midi).
Továbbra is várom a tippeket, hogy mit kellene bekapcsolnom, hogy menjen a dolog.

Pheel
És akkor mi van? Ha egy infraport megy, akkor minden olyan infraporttal mûködik, ami ugyanolyan szabvány szerinti. Az enyém viszont nem megy. Eszközként bent van, driver van fent, nincs kérdõjel, nincs felkiáltójel, az eszköz mûködik és nem látja a telót. Más gépben megy a port is meg a teló is. Via-n nem...
Taranov
Hát én csak azt tudom, hogy notebookom van beépített infraporttal és mûködik minden 6310-zel és 7210-zel is 😊)

Pheel
Mióta Via-s alaplapom van, azóta nekem is csak a problémám van az infraportommal. Amíg Intel volt, ment minden rendesen...
Mikiller
Sziaasztok!
Vettem egy Hoya IrDA 520uk típusú Infra kapcsolatot biztosító "kütyüt", de sehogy sem akar müködni a WinXP-vel.
Elõzõleg WinME volt, és ott elsõre, minden gond nélkül mûködött.Hiába rakom az orra elé a Sony-Ericson T300-as telefont, nem akar rákapcsolódni.Fennt van hozzá a megfelelõ driver(semmi sárga jel az eszközkezelõben).