Gyónd meg bûneidet jól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én bünöm hatalmas eddig minden barátnõmet megcsaltam... (higgyétek el hogy most nem vigyorgok). Ezért a pokol tüzén fogok égni az idõk végéig? vagy létezik megbocsájtás?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha megtérsz, áttérsz a keresztény hitre, akkor az Úr megbocsát neked!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az Úr bûneidet megbocsátja, azonban a sátánt lelkedbõl neked kell kiûznöd!
isten bocsásd meg hogy nem benned hiszek hanem allahban, az egyetlenben, mohamed pedig az egyetlen igaz prófétája!
*hihi ** *
lelkem a pokoltüzében ég majd el?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
el fogok kárhozni :)
még szerencse, hogy nem hiszek ebben a marhaságban
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A gyónás nem így megy. A benned lakozó gonoszt, a sátánt kell kiûznünk belõled, ehhez azonban nem közvetlenül gyónásra, hanem megbánásra van szükség!
Bánd meg bûneidet, és így meg tud bocsátani neked a lelked, illetve a téged körülvevõ halandók!
Természetesen megbocsátunk neked, tudjuk, hogy az Úr jó útra fog vezetni téged!
Nem követtél el bûnt, mivel nem lázítottad a többséget, az Isten hívõket, tudomásom szerint.
De ne feledd! Minden bûn megbocsátható, csak meg kell gyónni!
megbocsájtod nekem e vétket ?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Meggyónnám, hogy most sem a munkámmal vagyok elfoglalva...
jaj, ezt meg kéne gyónni: baromi egoista vagyok.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Szeretnek gyonni!
Mar honapok ota lusta vagyok es nem jarok dolgozni, csak a gep elött ülök es jatszok.
Azonkivül erkölcstelen gondolataim vannak.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyõzte a kétségbeesést!\"

Önzetlen munkádért a mi Urunk jobbkeze mellé fogsz kerülni, ha lejön az idõd!