Gyónd meg bûneidet jól

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Ha a megcsalt baratnöket atpasszolod a tiszteletes urnak, akkor van megbocsatas :-)

Seth
30 miatyánk aztán menj békével :)

PSN ID.: Beegabor

Üdvözletem TESTVÉREIM AZ ÚRBAN!!!
Az én bünöm hatalmas eddig minden barátnõmet megcsaltam... (higgyétek el hogy most nem vigyorgok). Ezért a pokol tüzén fogok égni az idõk végéig? vagy létezik megbocsájtás?

Taranov
Bizony, az araboknál minden fordítva van :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Kedves Fiam!

Ha megtérsz, áttérsz a keresztény hitre, akkor az Úr megbocsát neked!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Kedves Fiam!

Az Úr bûneidet megbocsátja, azonban a sátánt lelkedbõl neked kell kiûznöd!

nemcsakfeel
بسم الله الرحمن الرحيم

így már érted?

*hihi ** *

ezt jobbra kellett volna tenned:)
:))))

nemcsakfeel
tudod meddig kerestem amíg találtam ilyen szar karaktereket ? :)))

*hihi ** *

oke, vagom

nemcsakfeel
بسم الله الرحمن الرحيم

*hihi ** *

FtranX
nemtudja

te ezeket komolyan is gondolod, vagy csak nem tudod hogy miekt irkalsz? :)

nemcsakfeel
a múlt kísért..

isten bocsásd meg hogy nem benned hiszek hanem allahban, az egyetlenben, mohamed pedig az egyetlen igaz prófétája!

*hihi ** *

Adam5
ó kérlek atyám segits!

Adam5
mikor holnap reggel az óra 6óra 6perc 6másodpercet üt lehet hogy eljön számomra a vég

Adam5
és a topic nyitogatási kényszer!
lehet hogy megszált a sátán?

Adam5
ó atyám az én nagy bûnöm hogy túlsokáig vagyok fent (mint pl most is) és reggel 11-ig alszol ja és a helyes írás!
lelkem a pokoltüzében ég majd el?

The Garrett
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FtranX
az

Punker
mi ez az ökörség?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Lacc
Lacc atya rátalált igaz önmagára és áttért az iszlám hitre. ALAB HABUR ALAJAD HARAH'KO ERETO DE NEGEDER!
The Garrett
Vedd meg a "hogyan harcoljunk az irányítás technika ellen harcoló gonosszal" címû egyházi gondozásban megjelenet könyvet fiam!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mike
liberális vagyok, és szoktam matyizni is
el fogok kárhozni :)
még szerencse, hogy nem hiszek ebben a marhaságban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

FtranX
Önzetlen munkádért a mi Urunk jobbkeze mellé fogsz kerülni, ha lejön az idõd!

Taranov
Engem az Úr erre kötelezett, Fiam, a segítésedre és sanyarú sorsú embertársaid segítésére, az egyre elhatalmasodó gonosz kipusztítására küldött!

FtranX
Köszönöm atyám! :)

Taranov
Nincs mit, fiam!

Taranov
Csak térdelj le Fiam! Vess keresztet! És olvass el legalább 100 evangéliumot a 150-bõl!

FtranX
Ó atyám! Sajnos a bennem lakó gonosz már túlságosan elhatalmasodott ahhoz, hogy megbánást tanusítsak. Mit kell tennem, hogy kiírtsam magamból az irányítástechnika ellen harcoló gonoszt?

hen-tes
közönöm!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Taranov
Kedves Fiam!

A gyónás nem így megy. A benned lakozó gonoszt, a sátánt kell kiûznünk belõled, ehhez azonban nem közvetlenül gyónásra, hanem megbánásra van szükség!
Bánd meg bûneidet, és így meg tud bocsátani neked a lelked, illetve a téged körülvevõ halandók!

Taranov
Kedves Fiam!

Természetesen megbocsátunk neked, tudjuk, hogy az Úr jó útra fog vezetni téged!

FtranX
most meggyónom, hogy éppen órán kellene lennem :)

Taranov
Kedves Fiam!

Nem követtél el bûnt, mivel nem lázítottad a többséget, az Isten hívõket, tudomásom szerint.
De ne feledd! Minden bûn megbocsátható, csak meg kell gyónni!

hen-tes
én nem követtem el semmit :((
megbocsájtod nekem e vétket ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Taranov
Mivel Lacc kolléga eddig ismeretlen okok miatt huzamosabb ideje hiányzik, én lépek a papi székbe.

Hellhammer
Akkor nem gyónok :)

Match
egyre több barátra lelek erre :D

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

te mázlista, mások meg a melóhelyen rosjadoznak a sok munka miatt...

Meggyónnám, hogy most sem a munkámmal vagyok elfoglalva...
Borcsa
szerintem nem, mert én se... amit meg én csinálok az nem bün

jaj, ezt meg kéne gyónni: baromi egoista vagyok.

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Hellhammer
Nem vagyok megkeresztelve és ateista vagyok.
Ez bûn?

Borcsa
CSAK erkölcstelen gondolatim vannak

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Tetsuo
Én is. :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Hunnenkoenig
Oh, most talaltam ra erre.
Szeretnek gyonni!

Mar honapok ota lusta vagyok es nem jarok dolgozni, csak a gep elött ülök es jatszok.

Azonkivül erkölcstelen gondolataim vannak.

Taranov
Lehet gyónni?

Buddy
át kell kerülnöd a mérleg másik tányérjára, mert különben végleg elveszel és kínzó fájdalmak közt lelked nem fog nyugodalomra lelni

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
tehát erõsen 6-os parancsolat elleni tevékenységet folytatsz

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

harakiri
Egy hete nem tudom rávenni magamat a takarításra, és házasságon kívüli szexuális kapcsolatot folytatok sõt még sose volt házasságon belüli szexben részem... kérlek bocsáss meg...

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyõzte a kétségbeesést!\"

Oldal 1 / 4Következő →