165
Gyónd meg bűneidet jól ide nekem
-
#165 Ha a megcsalt baratnöket atpasszolod a tiszteletes urnak, akkor van megbocsatas :-) -
#164 30 miatyánk aztán menj békével :) -
Sekler #163 Üdvözletem TESTVÉREIM AZ ÚRBAN!!!
Az én bünöm hatalmas eddig minden barátnőmet megcsaltam... (higgyétek el hogy most nem vigyorgok). Ezért a pokol tüzén fogok égni az idők végéig? vagy létezik megbocsájtás? -
#162 Bizony, az araboknál minden fordítva van :) -
#161 Kedves Fiam!
Ha megtérsz, áttérsz a keresztény hitre, akkor az Úr megbocsát neked! -
#160 Kedves Fiam!
Az Úr bűneidet megbocsátja, azonban a sátánt lelkedből neked kell kiűznöd! -
#159 بسم الله الرحمن الرحيم
így már érted? -
Prank #158 ezt jobbra kellett volna tenned:) -
Holy #157 :)))) -
#156 tudod meddig kerestem amíg találtam ilyen szar karaktereket ? :))) -
Holy #155 oke, vagom -
#154 بسم الله الرحمن الرحيم -
#153 nemtudja -
Holy #152 te ezeket komolyan is gondolod, vagy csak nem tudod hogy miekt irkalsz? :) -
#151 a múlt kísért..
isten bocsásd meg hogy nem benned hiszek hanem allahban, az egyetlenben, mohamed pedig az egyetlen igaz prófétája! -
#150 ó kérlek atyám segits! -
#149 mikor holnap reggel az óra 6óra 6perc 6másodpercet üt lehet hogy eljön számomra a vég -
#148 és a topic nyitogatási kényszer!
lehet hogy megszált a sátán? -
#147 ó atyám az én nagy bűnöm hogy túlsokáig vagyok fent (mint pl most is) és reggel 11-ig alszol ja és a helyes írás!
lelkem a pokoltüzében ég majd el? -
#146 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#145 az -
#144 mi ez az ökörség? -
#143 Lacc atya rátalált igaz önmagára és áttért az iszlám hitre. ALAB HABUR ALAJAD HARAH'KO ERETO DE NEGEDER! -
#142 Vedd meg a "hogyan harcoljunk az irányítás technika ellen harcoló gonosszal" című egyházi gondozásban megjelenet könyvet fiam! -
#141 liberális vagyok, és szoktam matyizni is
el fogok kárhozni :)
még szerencse, hogy nem hiszek ebben a marhaságban -
#140 Önzetlen munkádért a mi Urunk jobbkeze mellé fogsz kerülni, ha lejön az időd! -
#139 Engem az Úr erre kötelezett, Fiam, a segítésedre és sanyarú sorsú embertársaid segítésére, az egyre elhatalmasodó gonosz kipusztítására küldött! -
#138 Köszönöm atyám! :) -
#137 Nincs mit, fiam! -
#136 Csak térdelj le Fiam! Vess keresztet! És olvass el legalább 100 evangéliumot a 150-ből! -
#135 Ó atyám! Sajnos a bennem lakó gonosz már túlságosan elhatalmasodott ahhoz, hogy megbánást tanusítsak. Mit kell tennem, hogy kiírtsam magamból az irányítástechnika ellen harcoló gonoszt? -
#134 közönöm! -
#133 Kedves Fiam!
A gyónás nem így megy. A benned lakozó gonoszt, a sátánt kell kiűznünk belőled, ehhez azonban nem közvetlenül gyónásra, hanem megbánásra van szükség!
Bánd meg bűneidet, és így meg tud bocsátani neked a lelked, illetve a téged körülvevő halandók! -
#132 Kedves Fiam!
Természetesen megbocsátunk neked, tudjuk, hogy az Úr jó útra fog vezetni téged! -
#131 most meggyónom, hogy éppen órán kellene lennem :) -
#130 Kedves Fiam!
Nem követtél el bűnt, mivel nem lázítottad a többséget, az Isten hívőket, tudomásom szerint.
De ne feledd! Minden bűn megbocsátható, csak meg kell gyónni! -
#129 én nem követtem el semmit :((
megbocsájtod nekem e vétket ? -
#128 Mivel Lacc kolléga eddig ismeretlen okok miatt huzamosabb ideje hiányzik, én lépek a papi székbe. -
#127 Akkor nem gyónok :) -
#126 egyre több barátra lelek erre :D