9
Powerquest.Drive.Image.7.0
  • lck
    #9
    Valószínüleg van. Nekem még a sima NTFS-sel is kevert. Aztán visszatértem a Norton Ghost-ra.
  • goldfish
    #8
    Kérdés! Segítsééég!Drive image... a két inditó lemez után megjelenik a kép, majd a betölt felirat és ennél tovább nem hajlandó menni. Ugyanez, ha windows alól indítom a mentést. Többször telepítve... mmég se. Van e ennek köze ahhoz, hogy a rendszer NTFS, winyó SATA?
  • trustno1
    #7
    Sejtettem hogy amint felteszem ide a kérdésemet, otthon azonnal rájövök a megoldásra. Egy jelenleg nem használt partíciót leformáztam, de most az XP alatt, és mostmár simán látja a Drive Image a foglalt területet. Az volt a gond hogy a legutóbbi formázákor, a Samsung saját Drive Manager programját használtam, valamint cluster méretnek 32kbyte-ot állítottam be, ami úgy látszik nem tetszett a Drive Image-nek.
  • trustno1
    #6
    Üdv!
    Kissé leporolom a témát...Fordult elő valakinek olyan hiba, hogy 1. Maga a Drive Image progi rosszul írja ki az elfoglalt terület nagyságát az egyes partíciókon (3 GB foglalt és 2 MB ír) 2. Miután mégis lementem a partíciót, a Backup Image Browser-rel nem lehet megnyitni "child nodes cannot be initalized" hiba. A Powerquest (Symantec) weboldalon volt egy megoldás a hibára "futtassál chkdsk-et". Na ez nem segített...Volt már ilyen valakinek, és ha igen megoldás? (Egyébként nem értem, fél éve amikor NTFS filerendszert használtam mindegyik partíción semmi gond nem volt, most visszatértem a FAT32-re - hagyjuk hogy miért - minden partíción, és most rosszalkodik.)
  • nimfas
    #5
    "The service did not start due to a logon failure."
    megy valakinek ez a progi????

    Admin-ként vagyok belépve... mégis kiírja a fenti szöveget.
    Megoldás??
  • nimfas
    #3
    jó kérdés :-))))
    Megnézem, hátha elcsesztem vmit :-)

    Köszi
  • Cat #2
    azt jelenti, hogy bejelentkezési hiba miatt nem indult el a szolgáltatás

    admin vagy?

  • nimfas
    #1
    Az a gondom, hogy feltelepítem, de nem fut... azaz elindul, de kiír egy ilyet :

    "The service did not start due to a logon failure."

    Mi lehet a gond? Találkoztt már vki ilyennel?

    Előre is köszi a választ,
    nimfas