Október 15-én írhat űrtörténelmet Kína
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megtették: http://urvilag.hu/article.php?id=476
Hajrá!😊
Hajrá!😊
Aki élt anno, élõben láthatott 6 valódi holdraszállást. Persze én is szívesen néznék egyet, elvégre akkor még nem éltem.😊
Vagy szerinted nem voltak valódiak?
Vagy szerinted nem voltak valódiak?
ja és ha vki ugyérezné hogy a rendszerrel vmi nem stimmel és,hogy ugyanezt a pénzt alternativ energiára élelemre és vizre lehetne költeni az nyugodjon meg mert a világ 85 százaléka ezt gondolja és mégsem érdekel senkit
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
ugynézki kina be akarja hozni 40 éves lemaradását és teszi azt lépésrõl lépésre.vkinek el kéne mondania nekik hogy ez nem normális dolog.
azon sem csodálkoznék ha a kabinban atombomba lenne és az ûrhajóst a rakéta elejére celluxoznák
azon sem csodálkoznék ha a kabinban atombomba lenne és az ûrhajóst a rakéta elejére celluxoznák
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
1. Milyen ország az a CCCP?
2. Nem mindegy, hogy Chinese Central TV (CCTV) vagy Kínai Központi TV (KKTV)?
2. Nem mindegy, hogy Chinese Central TV (CCTV) vagy Kínai Központi TV (KKTV)?
a nasa rengeteg olyan alapkutatást végez el, amik átszivárognak elõszõr a csucstechnikát használó eszközökbe (vadászrepülõgépekttõl kezdve a forma-1ig), majd megjelennek "lejjebb", kereskedelmi forgalomban is. Magyarországon, illetve Európa összes országában támogatják az un. alapkutatásokat, és a NASA projektjeinek jelentõs része ebbe sorolható bele. Ez nem pénzkidobás, hanem egyszerüen szükséges, mivel igy lehet elõrehaladni; uj anyagok, rendszerek, készülékek, mérõberendezések stb. kifejlesztése, rengeteg sok technika, ami a mindennapi életünkben is jelen van - elcsépelt példa a légkörbe visszatérésnél az elégést megakadályozó, minden háztartásban megtalálható teflonedény.
a kinaiak számára a számmisztika, asztrológia és a hagyományok sokkal fontosabbak mint a nyugati embernek.
a kinaiak számára a számmisztika, asztrológia és a hagyományok sokkal fontosabbak mint a nyugati embernek.
Na, ha ez sikerül, és Európa is összekapja magát, akkor elméletileg komoly 'ûrverseny' alakulhat ki a 4-5 nemzet között, ez jelentõs mértékben fellendítheti az ûrkutatás fejlõdését (az amcsi felfogásból kiindulva: az összes bolygó a miénk, nehogymá a többi állam elfoglalja õket elöttünk).
LOL. 😊 japánok jó cuccokat csinálnak, de inkább maradjanaka földön, kínaiakról annyit hogy ha már benépesítetléka földet, fulladjanak megrajta, az ûrt hagyják meg nekünk. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
nem keverem...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
""A Sencsu repülések során egy problémánk volt, az ûrkapszula visszatérése" - tette hozzá Xie."
ÁÁÁ az elhanyagolható probléma! :-)
ÁÁÁ az elhanyagolható probléma! :-)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17