Staplerfahrer Klaus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

katze
Kár... Mondjuk én nem néztem a linket, h müxik-e... De most hogy mondod, már én is megnézném újra. 😊

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

DanielT
Jah, csak a hardwiredes direkt link nem megy, pedig szívesen megnézném újra 😊
katze
Muhahaha, na az nagyon kész egy film... Mondjuk nekem kb 3 hónapja mutatták. Nem baj, tápig up, lássák mások is! 😊)

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

FtranX
Állat nagyon! kár hogy nem tok németül. 😞

Dynamic
Nekem megvan Divx-ben.
71 mega.
Jano
És ha megvót ménemattad ide????????????????????????????????????????????????????????????????????? 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Nem mpeg, wmv.

dikki*yysw
Klaus egy isten! 😄 nekem az mpeg van meg már nagyon régrõl, nem kódolta vki át divxbe? Kevesebb helyet foglalna, letörölni nem szabad az ilyent 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Jano
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Amúgy rossz a név a fájlban, Stapel van írva Stapler helyett.)

HuAn82
Klaus a tökéletes munkaerõ!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Calver
ez télleg egy kibaszott nagy videó!
Itt a konkrét link hozzá, örüljetek!

"The trees move. Do you not see it?"

Lacc
Ezt a videót midnenkinek látnia kell, alapmû szvsz
Itt keressetek rá a Munkavédelmi alapelvek" szóra, aztán szedjétek le, direkt url-t most nem tudok adni 😊

Kb. a Hullajó c. (szintén alapmû) film szintjén van 😄