Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Még, még, MÉG több!!! (összesen 25 új kép)
És! Nincs vége! 3 Videóóóó!
010203
Arrol egyébként lehet tudni vmit hogy lesz-e a játékban vmi anticheat prog? Pb, v vmi más.Hm?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

, de a PS valoban király, csak hát meguntam. Jó ez télleg bekavarhat ha jó Ps másolat lesz.
HL2 és a ráépülõ modok, nos mod nemhiszem hogy 2-3 honapnál korábban érkezik, Ezért mondtam hogy alapbol nem lesz az esetem. Mint ahogy a bf: jáccottam vele sokat, online multiban annál kevesebbet. A Desert Combat viszont ellenkezõje, lanon és sp-be alig nyomtam. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy hl2 ide vagy oda, én nem várom annyira, nekem az elsõ rész is felejthetõ, meg a cs is, de azért 1500 HUF nem volt bénzkidobás rá.
A Söldner: én pont egy ilyen játékra vágyok. A DC-ben is az zavar hogy nincs összjáték, és nincs sok realitás. Na meg a cheaterek. De majd megláSSuk milesz belöle (belölük)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Maradjon is ez szépen igy...
A BF nekem csalódás volt. Király a multija, de amikor egyedül nyomtam otthon, na ne... mindenki Panzerfausttal szaladgál, semmi összehangolt AI, minden egység csak magára figyel... mondjuk nem is erre készült, az is igaz.
Az OFP és a Söldner szvsz elõfutára egy olyan játékfajtának, ami a lehetõ legnagyobb döntési és mozgási szabadságot adja a játékosnak. Ahogy az én generációmat nézem, egyre többen fordulnak az ilyen játékok felé.
Ennyi évesen elég gáz lenne, ha szörnyeket lövöldöznék otthon, egyszerûbb megmagyarázni a feleségemnek, mi az az M1A1 Main Battle Tank...

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Az UT2k4 elõnye az, hogy már van egy tábor, aki játszik az elõddel. Maga az UT2k3/2k4 világa, fegyverei engem sem fogtak meg, de irtó jó MOD-okat lehetne alá készíteni. Ez azonban még a jövõ zenéje, eddig ugyanis elég vegyes a felhozatal...
A Doom3 ugye single játék, de nyakam rá, hogy úgy is kihoznak egy multi-patchet hozzá. A rajongótábora pedig népes...
A HL2-ben lesz jármû (Buggy), sõt a hozzá készülõ MOD-ok készítõi igéretett kaptak arra, hogy ezek beintegrálása is egyszerû lesz. Itt is a népes rajongótábor a fõ érv, nomeg az, hogy bár ki sem jött még, vagy kéttucat MOD készülget máris hozzá - nagy negatívum pedig ugye a STEAM...
A BF:Vietnam esetén szintén van már egy szép rajongótábor. Nekem amiatt nem esetem a BF, mert köze nincs a realitásokhoz...
A STALKER igen igéretes, de a jármûvek terén tényleg nem fog elkényeztetni minket.
A Söldner-el pedig az a baj, hogy nem hajtják eléggé. Sokkal komolyabb hírverést kellene csapniuk körülötte, mert hiába igéretes, ha a játékosok nem hallanak róla eleget - ha bedobod a nevet egy akármilyen fórumban, nagy valószinüség szerint a többség nem is hallott róla. Itt egy dolgot még ki kell emeljek - eredetileg én abban reménykedtem, hogy OFP-killer lesz a Söldner. Csak közben kiderült, hogy a játék készítõi az OFP és a BF42 közé lõtték be a játékot realitás szintjén. Namost a helyzet az, hogy akiket el lehetne csábítani, azok az OFP-rajongók. Az OFP minden téren egy rendkívûli játék, de sajnos a botrányos ütközésfigyelés, és a kellemetlenkedõ ADDON-problémák miatt sajnos a netes része elég lehangoló, amit nem ellensúlyoz kellõen a legjobban kivitelezett ADDONpack sem (pedig aztán a BAS és a DKM rendesen dolgozik...). Kérdés még, hogy vajon elfogadják-e az OFP-rajongók a SÖLDNER arcade-osabb világát. De a lényeg itt is az lenne, hogy képben legyenek - igen jön egy játék, amely sok téren az OFP-hez hasonlít.
A külföldi fórumok alapján a SÖLDNER máris rendelkezik egy viszonylag decens rajongótáborral, de kérdéses, hogy a játék beváltja-e az igéreteket...
Én azért még bízom benne 😊
Segítek egy kicsit...
Tetszett neked a PS. namost az UT2004-et egy az egyben arról koppintották.(felhagytak arégi vérengzös lödle stílussal mert nem jött be nekik a 2003-ban.
(ûrhajók, jármûvek...stb)
-Doom = egyetértek
-HL2 = jármû hegyek nagyon kira lesz defõleg a rá épülõ módok...
A többivel egyetértek...
-UT2004 nos az nem az én világom
-Doom3 áhh horoorjáték, kösz nem
-HL2 Nincs jármû és nálam az müssen
-Battlefield vietnam: attól félek hogy alig lesz benne nagy ujitás. De ha lesz sok, akkor ez egy nagy ellenfél
-STALKER: nos ez nagyon király lesz, csak hát helik, tankok, nagy harcjármûvek nem lesznek jellemzõek ugyhogy kár, de vsz nagyon ott lesz
-Söldner: pont ami nekem kell: sok stukker, sok jármû, repcsi, heli, harcjármûszimulátor, nekem ennél több nem kell. De kevesebb se gyakran.
-Joint operations: az még király lesz szerintem.
Ugyhogy így legyen!
De ne legyen igazam...
Ez a topic naponta 50 üzenetet fog dobni ha megjelenik a játék. Fogadjunk.
Szívesen olvasgatnám még, de sajna indulok haza, úgyhogy:

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
A félreértések elkerülése végett azok a gépek, amelyek repképesnek vannak minõsítve nem életveszélyesek, ilyen téren még a katonai repülésnél (amely ugye amúgy kivételezett helyzetnek örvend) sincsenek kivételek, csak az a gép emelkedhet el a földrõl, amelyen valóban minden rendben van...
Gyakorlatilag a második világháború óta a magyar hadsereg a politikai vezetéstõl szenved, volt már nekünk IL-28-unk, amelyhez nem kaptunk bombát, sõt, bombavetési gyakorlat sem volt vele. De a rendszerváltás után is voltak ügyes húzásai politikusainknak:
-Amikor T-72-eseket kaptunk ukrajnából, a szovjet államadóság fejében a 90-es évek elején, képesek voltak féltucat különbözõ variánst összeszedni, amelyek más-más alkatrészbázist igényeltek mivel különféle rendszerek voltak rajtuk.
-Amikor megvették a Mistral rendszert, a kiírás úgy szólt, hogy a Strela és Igla rakáták helyet vennének rakétákat, amely ugye válról indítható tipust feltételez. Ezek után politikusaink kiválasztották a Mistral Atlast, amely egy teherautó platójára van telepítve, és ugyebár az nincs se páncélozva, és még igencsak feltünõ is. Egy zászlós ismerõs 2002-ben nyilatkozta azt, ha harci helyzet lenne, akkor az Atlas szépen ott marad a garázsban, és mennének a raktárba a Sztrelákért és Iglákért. Azok biztosan mûködnek 😊
-A MiG-29-eseink 2003 közepe óta 4db rövidhatótávolságú R-73M rakétával adnak légtérvédelmet. Tudnillik a középhatótávolságú R-27R rakéták üzemideje lejárt, le kellett selejtezni õket. Szóval ha valami gubanc van, a pilótának legalább olyan 10km-re meg kellene közelíteni a célt, hogy harcolhasson ellene. Úgytudom, egyenlõre nem tervezik új rakéták vásárlását...
-Eredetileg a Gripen-bõl olyan változatott akartak lizingelni, amely képes 3 féle fegyver indítására (AIM-9L, AGM-65 Maverick, RBS-15 (ez egy hajó elleni rakéta, tehát minket nem igazán izgat fel...)). Aztán gyorsan újratárgyalták, hogy legalább egy használható változatott kapjunk, amely képes preciziós fegyverek bevetésére és légi utántöltésre is...
Szóval jó ez....

De viccen kívûl nincs semmi rendkívûli, hogy európai fegyvereket látunk a távol-keleten, pl. a Dél-Koreai foci világbajnokságon a koreai mesterlövészek HK MSG90-ekkel operáltak, és az FN P90 is megtalálható egyes távol-keleti rendõri szerveknél már most. Viszont az olyan dolgok, mint amilyen a hk., helikopter vagy a vadászgép, nos ezeket arrafelé nem veszi senki (fõleg azért, mert vagy az USA-tól, vagy az oroszoktól, vagy újabban a kínaiaktól veszik meg ezeket).
Amúgy meg ugye a játéktér a Bering-Tenger környékére fog koncentrálni, arrafelé pedig nem sûrûn volt Angol hk. az elmúlt 50 évben, német meg pláne 😊
2.: Elméletileg nem lesz benne Európai hk., mivel az nem túl sûrûn fordul elõ a távol-keleten, ahol a játék játszódni fog. Én mondjuk a Leopard 2-õt hiányolom 😊
3.: Tûzérség nem lesz alapból a játékban (aknavetõ sem), de elképzelhetõ egy késõbbi kiegészítõben. Ez mondjuk reális, az OFP esetén sem eröltették a dolgot, kissé nagyon leegyszerûsítené a játékmenetet (30km-rõl sz@rrá lövöd a falut, majd utána bemasírozol 😊)
A HWSW.hu-n anno összedobtam egy kis ismertetõt, akit érdekel, erre találja...

Alig várjuk! Majd OBI nyom servert ha kihjön 😊