10699
-
#853 Gitarzok egyet, mig ezek a razoros arcok felhackkelcracckkeltorzuzz--ak az exet...:) Sztem mar jatszanak is vele, osztan nem birjak abbahagyni, hogy mar dolgozzanak securomon:) -
#852 HUNVANMÁ EZ A KURRVA JÁTÉK?????????????????????????? -
#851 márpedig remegni fog, az tuti :D -
#850 es mivan, ha veletlenul eger egyet nyomsz, aztan leutod... Akinek remeg a keze, az gonba lesz:) -
#849 LOL, bár ez a fejlesztők hülyesége
ha annyira fontos a BOX, előbb csinálják meg arra, és ha már csordogál a pénz, nyugodtan kidolgozhatták volna a PC verziót extra fícsörökkel :D -
#848 hehe, azt nem, csak a két mozdulati fázisból az elsőt automatizálták -
#847 átmegyek a konzolos topikba és leordibálom az összeset. ők tehetnek róla :D -
#846 Thief1 - 1CD
Thief2 - 2CD
Thief3 - 3CD
:-D -
#845 Ok képben vagyok! -
#844 hát ez lol... és akkor mivan ha mögémegyek, de nem akarom leütni csak elmenni mögötte szép csendben?
automatikusan le is üti? :P -
#843 A Thief 3 --- 3cds. Mar parszor leirtam:) -
#842 ki beszélt itt a Thief3-ról? :) olvasd át párszor :D -
#841 #827
innen :-) -
#840 nálam is fent van :) -
#839 Ja én is megen nyomulok vele. :-D -
#838 na ezt most honnan szülted? lol -
#837 Miért, 1 CD-s lesz a Thief3? -
#836 fasza nekem csak a 2.cd van meg... nemtalálom az elsőt :/
pedig kedvetkaptam hozzá megint :/ hhhhhh -
#835 olvasni te is tudsz, ha nekem nem hiszel :D -
#834 a ket valtozat csak grafban ter el, na meg az iranyitas picit a hulye control padok miatt:) -
#833 a 2. CD nem kell hozzá, én le sem szedtem anno -
#832 a 2.cd csak az editor... -
#831 WTF??????????????????
ez ilyen konzolos baromság lehet, hogy ne kelljen célozni... Tuti a pc-s reviewet olvastad? -
#830 hat ez egy hatalmas baromsag, :) a kovetkezo reszben mar a coursor billentyuket se kell nyomkodni, automatan megy Garett, mi meg sorra lovoldozzuk a rosszarcuakat a jovobol ideteleportalodott plazma fegyverrel... Storynak se rossz:) Jovobol jott szektasok ellen kene harcolni a kozepkorban... -
#829 morrowind nekem 2cd
de ha innen nézzük a leghosszabb játék a worms1 :D -
#828 ja, és automatikusan felemelkedik a bunkó, ha egy őr mögé mész.... erre minek volt vajon szükség? -
#827 rongybábu fizikája van, elvileg minden természetes, de írtak valami bugról, amit nem értettem
amúgy a Morrowind 1CD és kibaszott hosszú, szóval... :D -
#826 TÉnyleg, fizikáról nem írnak valamit? uuuuuugy izgat hogy természetesnek megfelelően fog e majd összeesni az őr ha megsimogatom a fejét bunkóval. :D -
#825 Ha hosszú lenne akkor 2 dvd-n jönne ki :)
nemtudom én k.ra félek... jobban mint a felvételitől :D -
#824 biztos szakember az illető :D -
#823 Ezt gondolom hardon nem fogod tudni megcsinálni. -
#822 az ilyen mondatot kötelező beleírni
/pesszimistah/
Jah és nemtudm ki írta lentebb hog szögletes texturákat nem szabad megengedni 2004 félévében...
Izé nem a modell szögletes? -
#821 ez az amikor egy teremben ugrál le a lépcsőről meg ilyenek? az agyrém, végig sem néztem -
#820 hajrá, legyen igaz :)
az a baj, hogy nálam apróságokon csúsznak el játékok..... -
Curtis #819 Ez érdekes mondat:
"It's safe to say, then, that this Thief will not betray fans of the original PC series the way Invisible War did last fall." -
#818 Remélem! -
#817 Na igen, de már kitárgyaltuk, hogy nem volt ép, aki azt a videó szerkeztette. Lehet, hogy ő ezt látta a Thiefben, és ezt hozta ki a játékból. -
#816 na igen:)
Lattam par honapja belole egy videot, epp lopakodni probalt Garett, az egyik or eszrevette, es atment az egesz game egy atlag tps be... futkarozott ossze vissza, nyilazott mint allat, es nekem ez kurvara nem tetszett, akkor mondtam azt, hogy sehol sem lesz az elodokhoz kepest, de azota rengeteg videot lattam, szal megsem olyan rossz a helyzet, es ha a story kirra, es izombrutal hosszu a game, akkor nalam nyero lesz, megha thief 1 szinten lenne a grafja akkor is:) -
#815 alap.... én nem a hangulattól fosok, a képek és hangok alapján meglesz, hanem az irányítás és társai miatt
meg az is gáz, hogy a szuper őrök mindent észrevesznek, csak azt nem, ha pár méterre tőlük leütod a társukat -
#814 Hat ez bizony tenyleg gond lehet, sajna ugyanazt a hangulatot soha nem kapjuk vissza, mint ami a Thief 1 ben volt, mar eleve ez a kulso nezet nagyon elbassza... Azt tutko hogy csak fps nezetben fogom jatszani:)