10699
-
#1013 jajj de vicces gyerekek vagytok :D -
#1012 Jó pénzért tied lehet az #1000-es, de ha stílszerű akarsz lenni, ellopod. -
#1011 xbox exclusive játékokra gondoltam, de tényleg ne menjünk ebbe bele, ki a faszt érdekel? :D -
#1010 Ja, pl Morrowind. -
#1009 "ami kijön az xkokszra is az szép játék (mai szemmel) nem lehet"
Nem akarok vitázni, de ebben nagyot tévedsz, boxon van még pár játék, amit a PC-s grafika nem tudott elérni, szóval nem az húzza le a színvonalat. -
#1008 az ilyen jellegű kommentekre szvsz senkinek nincs szüksége -
#1007 #999 hőőőőő.... -
#1006 Ezen gondolkoztál 3 percig? -
mike369 #1005 gratulálunk, tied az ezüst-cipőkanál-akasztó-felfüggesztés-merevítő-díj! -
#1004 lehet, pass, ez maradt meg -
mike369 #1003 jajjjjjjjj de lassan jövöget lefeléééééééééé -
#1002 hmm..pedig,de..sőt emlékszem volt egy térkép is az adott tennivaló ("lopnivaló") területről és ott terveztük a haverral a bejutást és kivitelezést...
pl:
..a hátsó ablakon kellene...
nem jó
...mert?...
őr 4 óránál...
alszik...
..felkelhet
gyertya fojtás...
sötétség...ok
-
mike369 #1001 1001 -
#1000 1000 -
#999 és mivel nem játszottál a 2 -vel kimaradtál pl olyan részekből, hogy Hallgasd ki a beszélgetését ennek.. vagy derítsd ki, hogy..., vagy tudd meg miért... :))) -
#998 Akkor nem jatszhattal tul sokat vele -
#997 A hang sokkal fontosabb.
Az az agyadba tud mászni !
A grafika soha !
-
#996 -
#995 Arra emlékszem, hogy durva szintű kleptománia uralkodott a játékban :)... meg olyan küldetések is voltak, hogy lopd el azt..nyúld amazt...stb, -
#994 tegnap tapasztaltam, hogy a thief3.com sutyorgására remekül lehet pl. tételt kidolgozni. -
#993 Hát azért egy kicsit "szörnyes". -
#992 thief3.com ..brrr...elég rémisztő...de nem tolvaj játék ez? Ez a honlap inkább a dark fantasy hangulatot árasztja...hát remélem nem ilyen szörnyes, sárkányos játék lesz..:/, az első résszel játszottam csak, az megfogott...a másik (1) (2?) kimaradt az életemből.. -
#991 Hát igen, aztán a nap végére kicsit feszült lennél. :-D -
#990 nem...de fontos az élmény szempontjából... -
#989 azt a suttogást a t3.com on egész nap elhallgatnám :) -
#988 A hozzaszolasodbol pedig az jott le, hogy neked a grafika a legfontosabb. -
#987 Ez a játék a hangulatával emelkedik ki a többi közül, nem a szépségével. -
#986 nem feltétlen, hidd el, van elég 2000 előtti játék a gépemen..és CSAK azokkal játszak újabban. -
#985 BAsszus most épp nézem a thief3.com-ot (aminek iszonyat jó hangulata van), és tök idegesítő, hogy a screenshotoknál a zárnyitásos képek kivételével az összes képen külső nézet van! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! -
#984 szépség nemlényeg :) -
#983 Ha a grafika miatt aggodsz, akkor ugyerzem ez nem a te jatekod lesz -
#982 bár a pirates of the caribbien elég szép volt...hmm...puding és az evés marad -
#981 ne is mond :/, hátha kapunk megint valami ocsmányaságot, bár én úgy vagyok vele: ami kijön az xkokszra is az szép játék (mai szemmel) nem lehet...ennyi -
#980 Épp ezért van benne az a kockázat, hogy ez az egész réteg utálni fogja, ha szar lesz. -
Akuma-D #979 2-es :)
Kár, hogy holnap vizsgázom... Nembaj addig lejön majd valahonnan. HDC-t miért nem frissítik? -
#978 hat a fanoktol biztos csak ilyet fogsz hallani, elegge retegjatek. -
#977 Még emlékszel az origami szerű Harrierre mi? :))) -
Corey #976 2. -
#975 Nézzétek úgy a képeket, hogy a kezetekkel letakarjátok az egyik képet, és elgondolkodtok, melyik a hangulatosabb.
Szvsz az első. -
#974 Egyébként én csak akkor kezdem húzni, ha itt megfelelően elszállt (azbesztmegbasztaultrabrutálajáték!!!) rívjúk fognak elhangzani.