10699
-
#1133 a rojongótábor összetétele és a siker élettartama határozza meg
a rétegjátékok kurva sokáig topon tartják magukat pár embernél, a "pop" játékok meg rövid idő alatt nagy tömegeket mozgatnak meg, aztán egy év alatt feledésbe merülnek -
#1132 Hát reméljük hogy tényleg minden idők legjobbja -
#1131 hát a gyerek megszületett, de még nem tudjuk, ki az apja, Warren Spector vagy a néger postás :D -
#1130 Jó van benne valami, de ennyi erővel akkor minden rétegjáték :) -
#1129 hú vazzeeee 246 új üzenet :DDD
ez csak egyet jelenthet : MINDEN IDŐK LEGJOBBJA MEGJELENT VÉGRE -
#1128 legalább vidám reggeled lesz :D -
#1127 a réteg nem feltétlenül kell szűk legyen, ezt bizonyítja a Nirvana-s példa is
te meg a haverjaid hozzátartoztok, ennyi -
#1126 hmhmhmh nekem hajnal 3 ra lesz lenn a 3. :/ -
#1125 Thief rétegjáték lenne? Azért elég széles réteg tartozik hozzá szerintem. Lehet, hogy csak velem van ez így, de én nekem nem nagyon van ismerősöm, aki benne van a témában, és a Thief ellen lenne. -
#1124 persze végül is rétegjáték, de a Nirvana is rétegzene, mégis sokan ismerik :D -
#1123 Hát én majd csak este rakom be letöltésre :) -
#1122 én is 2 óra múlva megyek át a másik kettőért -
#1121 mindjárt lent van a 3 CD ! -
#1120 pedig sok ilyen van...
-
#1119 ok
de amúgy csak nekem ilyen furcsa, hogy van, aki még hírből sem ismeri a sorozatot? -
#1118 1-es cédé legyütt! :-D -
#1117 Ez tényleg hülyeség. Én is szeretek egy csomó agyatlan játékot, mégis a Thief a kedvencem. -
#1116 nem volt más támpont :) -
#1115 LOL nehogy már ez alapján itélj meg -
#1114 hmmm másnál nem lassult be a 7wrz? -
#1113 most nézem, egyetlen topikod "Kingpin 2"
akkor szvsz hagyd ki ezt a játékot :) -
#1112 hű
attól függ, ha elég türelmes, intelligens vagy, szereted a kihívásokat, és könnyen beleéled magad egy elég "beteg" világ hangulatába, akkor próbáld meg... -
#1111 Hali. Valaki elmondaná hogy miféle játék ez? :) Érdemes-e egyaltalan letölteni -
#1110 Olvasd el a Fórumán -
#1109 flashgetnél amikor töltöm a 7wr ről a file akkor a többi várakozo file 503 hibát ír ki és így kiesnek..mit kell állítani? -
#1108 és hiszünk ennek a bizonyos Tompernek? :) -
#1107 csak vcan aki nem a szüleivel él és megteheti ^.^ -
Corey #1106 Tomper sztem ejt majd vmilyen rövid röfenést, hamar meglesz neki -
#1105 Én még nyugiba vagyok. Kíváncsian várom a review -otokat. -
#1104 Én értem... :))) -
#1103 én éjszaka és holnap délelőtt is nyomhatom :) -
#1102 Bárcsak én is megtehetném csak nálunk mások a szüleim mint másoknál scak azt nem értem miért. -
#1101 én úgy néz ki, nem sokat fogok ma aludni :) -
#1100 Holnap délután már én is játszok vele mivel este 11:30-12 fele ér le.És holnap délelött pedig iskola. -
#1099 ha lesz neki hotkey el tudok képzelni olyan helyzeteket, hogy érdemes lesz átkapcsolni third person módba. Pl. falmászás közben.
De majd mindez mindjárt kiderül ..... áááá -
#1098 ez már jobb banner -
#1097 ne bindeld be a funkciót, és szeva :D -
#1096 reméljük...
engem a 3rd riaszt, de az kurvára.
Külön campaing kéne a 1st-nek és külön a 3rd-nek a játékban. -
#1095 pedig kénytelen lesz, mivel ha nem vagy egy hullámhosszon a réteggel, nem tudsz vele játszani
henterek nem fognak boldogulni -
#1094 szerintem nem marad rétegjáték.