Final Fantasy X-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Na nekem ez a file hianyzik o-ffx2.041 valaki tudna segiteni nekem megszerezni??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Azért érdekes volna valóban, ha Yuna, mindazok után amin végigment az elõzõ részben, a Yevonistákat választaná ! Jah kérem, az ártatlanság vélelmének is van határa ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Kipróbálom, én ezért mentem a chapter end-eket külön save-re !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én is a Youth League-et választottam 😊
Nem volt nehéz döntés... Azért kiváncsi lennék, hogy miben változik a történet, ha a másik oldalt választod.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Fõleg az jó, hogy vannak benne szabad döntések, mint hogy pl. a New Yevon-ban (dögöljenek meg mind, már az elõzõ részben is rohadékok voltak, csak a név változott), vagy a Youth League-ban bízol meg jobban ! Szeretem, ha hagyják, hogy magam ismerjem meg az oldalakat és magam döntsek a saját megítélésem szerint ! Ez nem volt eddigelé túlzottan nagy szokás fõ szálon az FF-ekben...

Egyetértek.
Elsõre nagyon szenvedtem. Két órát játszottam és nagyon csalódott voltam.
Aztán tegnap nekifeküdtem, toltam 8 órát egyhuzamban és nagyon bejött.
Vannak hibái, de összességében nagyon rendben van. A non-lineáris játékmenet pedig über!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Jó ez a gamma. A legnagyobb hátránya az elõnye, miszerint soxor ismert terepen mozgunk, ez néha jó, néha uncsi. Kicsit rózsaszín barbie-sra sikeredett, nõi fõszereplõkkel, old style Charlie's Angels stílusban. Ettõl függetlenül akinek beveszi a gyorma a lányosra sikerült színkavalkádot (ami e mellett még igényes és a JRPG-khez szokott szemnek talán nem is olyan giccses), annak be fog jönni.

Az tuti, hogy megint új standardot állítottak fel vele, már ami a minõséget illeti ! Nagyon igyekeznie kéne bárkinek, hogy csak megközelítse ezt a szintet manapság...

Sephi
Final Fantasy X-2 (c) Square Enix *NTSC* *FULLDVD* - Orgasm

Ez kell legyen a neve es akkor tutti full a dolog angol.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nekem lent lesz estere,mar tegnap este ota jon lefele es az a konyvtar neve hogy:Final_Fanatasy_X-2_USA_Ps2_Dvd_Orgasm
Hat nagyon remelem hogy az USA jelzes ellenere nem lesz vmi gaggyant japo😊

Sephi
Hya kigyut... de meg nem tudom majd jaccani csak egy het mulva ha haz ajovok 😊

Lokalizált magyarra 😉

ami kijott nforceon az angol verzio?

Meg kell tanuljak japánul, mert nem fogom kibírni, hogy a japánok már játszanak vele!

Sephi
Alitolag olyan hangulata lesz ami eddig egyetlen FF reszben sem volt. Ugye a masodik kepre nezve nem is csodalom 😊

Sajnos én ebben a 1/2 évben kételkedem, nem is tudom miért...:-/

barret
nekem,asszem az intro van meg,brutális!!! megvan a ff feelingje,és gyönyörû! könnyet csal az emberfia szemébe...

Bérbe vehet? reklámfelület...

jól emlékszel...
félévre rá usa, megint félév eu 😞

DURVA JÓL NÉZ KI!!!
Mikor lesz? Jól emléxem: jövõ nyár Japánban?

Sephi

Ha! FFXII kepek!

Sephi
Ahm .... megjelent!!!

PlayStation2 Final Fantasy X-2 (c) Square Enix *NTSC* *FULLDVD* 70x50 MB ORGASM

Gamespottól jó kritikát kapott, már alig várom!

aabyssx
Most néztem meg pár ingame video-t. Hú, de megjött a kedvem a játékhoz! /:|

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Naszal 😊

Meseli most japan haver hogy elemnt ma a botba es mar ki vannak teva a FFX2 DVD-ek a polcra 😊)) Igaz meg nem lehet megenni naluk amolyan csabito lehet nincs is benne a jatek 😊 Aszonta hogy ott nyaladzott a haverjaival a bolt elotti kirakatban 😊 Mondjuk en is ezt tennem 😊)))

Sephi
Gut gut.

Rincewind
Na nem is miattad kérdeztem. 😉)
Sephi
NTSC de engem mesz nem erdekel hogy Pal es vagy NTSC mert ... na tudod te miert 😊)))

Rincewind
PAl, vagy ez még csak NTSC USA?
Sephi
Nos gyerekek mar csak korulbelel masfel het es hopp megjeneik a varva vart gem! A Square oldalan mar lehet latni csomo infot a gamarol! Nagyon varom ma'!

Sephi
aszal akkor szeritetek kijaza csaj akit Tidus atolel???

barret
nem igaz!

Sephi
T610 ?😊

cloud.strife
Ez a telóm logója, pontosabban a témája!! 😊))

www.digimomentsvideography.com

Sephi
Nemigaz hogy senki sem ir ide 😞(

barret
jobb oldalt:média,videok.

Sephi

Ez se semmi

Sephi
Ha' me oritsenek meg !!!!! Megorulok ha nem Yuna-e lesz Tidus!!!

Sephi

Mijazisten ez?!?!?!?!?!?

Sephi
ffx_another_story.avi

hogy a turoban toltom ez le mert nem engedi 😞((

barret

Sephi
Orommel jelentem hogy beszelgettem egy japan csakoval egy chaten aki mar jacca a FFX2-ot es Auron is benne lesz szal rula gama lesz!

Tobbekozzot elmeselte hogy a jatek hihetetlenul jo lesz es felulcsatazza az elodjet! Alitlag egy darabig a jatek non-linear lesz magyaran azt csinalunk amit jonak latunk!

Minden szereplo viszater beleertve Seymour-t is😊

Sok koze lesz az elodjehez szal aki nem jaccota az X-et az surgosen fogjon hozza!

Az oszes helyszin nagyabol benne lesz a jatekban es feny derul par megvaloszolatlan kerdesre is.

Csomo szorny benne maradt de az Aeon-ok kicsit valtoztak csak.

Alig varjuk!!!

Sephi
Ugyertem japanul beszelnek a jatekban de mas minden angol...

magus
hang? a beszednek van hangja vagymi?

Sephi
Haver felhiv es mondja : Megvan a FFX2 angolul!

En nem hiszem el es kirohogom majd elrohannok hozza. Es tenyleg megvan neki angolul. Feliratoza 😊 Szal japan a hang de minden mas angol! Menu + felirat. De nekem valahogy igy sem teccik mert japan 😊