X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
Folyamatosan figyelem a hozzászólásokat, és most én is elmondom tapasztalataimat.Kb 20-22 óra játék után sajnos nekem is fagy.Természetesen megpróbálom amit ajánlotok, hogy hang ki, stb.Remélem ez segít.De akkor is nagyon testszik!
Végre megvan az elsõ bányám,kezd beindulni, vannak újabb terveim hogyan tovább, és még a sztorit is játszom.Azaz játszanám, ha nem fagyna.
Kicsit feltuningoltam azt a teherhajót amit a nõtõl kaptam még a sztori részben és bár lassú, de sok fér el rajta.Hál' istennek még nem kellett azt az egy szánalmas lézerágyúmat sem használni ami rajta van,de sok szart amúgy sem érne.
Én még minding azon vagyok hogy megrendelem az eredetit külföldrõl, de még mindig nem tudom hogy ki szállít magyarországra.Természetesen azt nem fogom megkérdezni az egosoft-tól hogy miért fagy a tdk lemezes változat,de hogy hogyan juthatok hozzá egy eredetihez,azt igen.
A warhead-es üzletre én is rájöttem ore belt-ben.Érdemes csinálni, elég gyorsan megszeded magad, ha felmegy a warhead ára, akkor kicsi várakozás (addig mással kell bizniszelni) és mehet újra.
Na próbálok egy resetet amint itt befejeztem, lehet hogy ez a proli valamit hiányol....de szerintem ez sem fog segíteni a fagyáson....
nekem is fagy ,pedig már van 3 gyáram meg vagy 600.000 creditem.
kijövök a dokkból és pár másodperc alatt lefagy
próbáltam kitörölni a zenét meg levenni nuáálra de ugyanúgy fagy
valami ötlet?
aztan jon a cstahajo teszt, probatam az argon titant nem rossz 😛
aztan meg csatahajokat lehet probalgatni
PL.: Látom, hogy nem messze a tücsökpöcörõmtõl battyog egy idegen hajó, nézem fegyverzet nulla, pajzs x stb. Na szétrúgom a seggét, úgyse tud visszalõni! Belelõttem kettõt és a kis mocsok 30 darabra vált szét és szétkente az arcomat kb. 2 mp. alatt!
A fegyverek szart sem ernek, mire eljutottam a 3. hullamhoz mar 1 fegyveremsem volt. Raketakat fel kell szedni, de kamikaze modszer a legjobb. Siman neki kell menni mindenkine, persze neha egyket dolog tonkremegy a hajon de nem nagy problema, sott mivel kevesebb lett a suly gyorsabb lett a hajo! Pedig toknremet egy csomok engine kiegeszites is, de semmit nem lassult, 117 rorl felmet 156ra a max spead. Igy megkonyebb utkozni.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Pontosan hogyan mûxik azt nem tudom, mert nincs még olyan hajóm, amire rá lehet rakni....
Én a soundtrack könyvtárból kitörõltem a zenéket, így nincs zene a játék alatt, de legalább nem szarakszik kódek miatt...
Fõleg a boron rendszerekben de néhány "északi" rendszerben elég komoly energiahiány van. (A boronoknál 3x annyi épület van egy szektorban mint argonban egy naperõmûvel). Ezekben 6-7000+ kreditet simán lehet csinálni egy rövid fuvarral és van ahol 7-8 fuvart simán le lehet nyomni míg kifogy az energia. Trade computer extension kell és fõleg bányákba, kajatelepekre érdemes vinni az energiát.
Másik jövedelmezõ dolog robbanófejeket szállítani a fegyver-alkatrész gyárakból a rakétagyárakba. (Ore belt kiváló példa)
Egyébként most szivok mert az egyik boron rendszerben 1 perc alatt lefagy a játék a zene miatt 999%. Úgyhogy egyenlõre pihi van...
A részemrõl vissza is tõltöttem egy elõzõ állást és inkább egy gyárat veszek a pénzbõl, aztán ha meg van a háttér veszek egy izmosabb hajót és amíg a gyárak termelnek, addig puffogtatok egy kicsit és az elfoglalt hajókat eladom...
Persze ez csak egy lehetõség, mert pont ez a szépsége a dolognak, hogy úgy csinálod ahogy akarod...
(vajon honnan jutott eszembe? :-) )
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Összekukáztam 3 weapon satelitet, beraktam a szállítómba, megközelítettem az áldozatomat és mikor elég közel voltam, akkor kiköptem magamból azt a 3 szatelitet és egy kicsit hátrébb húzódtam! Mikor a szatelitek széttépték az ellent begyûjtöttem öket és megkerestem a következõ áldozatom!

Apropó ezek a rangok jelentenek valamit???
Most jelenleg Industrialist és rokee vagyok....
Most ezek járnak valamilyen elõnnyel?? Létezik valamilyen táblázat errõl??
30 ec megveszem darabja 6 Cr az 6x30=180, darabját az ore-t adom 135-ért(viszik mint a cukrot) az 5x135=675, tehát 495 Cr profitom van egy ciklusból ami ore darabján 99cr profit van...nem sok, de nem kell vele foglalkoznom, csak bezsebelnem a pénzt idõnként...
Nemrég nyitottam meg a szilicium bányámat ott 48ec-bõl csinál 2-õt, ami számszakilag úgy néz ki, hogy 48x6=288 és ebbõl lesz 2 sz. ami darabját adom 415-ért, vagyis 2x415=830, a különbség 542, tehát darabján 271 Cr profitom van!! Ha nem viszik el a szilit akkor bepakolom és busszúból 500-ért eladom valahol!
Jelenleg 3 hajóm van és 150e Cr-tem, sajna a szektoromban hemzsegnek az alienek, most ezeket kéne lenyomnom, mert leszedik a hajóimat....most vettem egy vödör Fhigter Droidot, most megnézem mi lesz, ha azokat eleresztem!
Ha, ez nem válik be, akkor veszek egy halom ágyút és telerakom a szektort vele (sajna darabja 185e Cr.)
Most a célom, hogy vegyek egy Centaurt 6milla, addig meg gálya....
A fegyver szart sem er , csak kamikaze modszerrel lehet valakit megolni.
Kiraktam egyett a szektoromban, mert nyüzsögnek az alienek, de nem akar tüzelni...😞
Full upgrate, joyom nincs, az egér és billentyûzettel meg össze vissza forgolódok, de legalább a röhögéstõl felrobbanhatnának az alienek!
Bah...3e-es pajzs! Bííííííb, bíííííííííb.....BUMMMM! Reload game, másik útvonal....
Most adtam el, mert asszem az 1-ben is volt hasonló bug és csak most jutott eszembe...😞
Az új hajó már müxik rendesen....
Ennyi pénzel már el lehet indúlni!
Amikor a kisringyót leszállítottad az elején, akko' kaptál egy mercuryt, tehát gyakorlatilag 2 hajód van...szal a transzporterre fel lehet rakni és ha van energiacellád akkor lehet ugrálni a rendszerek között. Hasznos mert gyorsabban lehet mozogni...
(ugye nem veszed komolyan? 😄DD)
IBANEZ UV777 Rulez