112
-
Livius #112 Blink-182 a Sziget Mínusz Egyedik napján -
#111 Igen, minél többet hallgatom, észrevenni hangzásbeli különbségeket a számok között, viszont egyre jobban tetszik mindegyik szám. -
Halesz89 #110 Hát igen egyetértek veled, olvasgattam hogy Tom hangját szidják hogy milyen lett de azért vegyük észre öregedett pár évet, de nekem az album-on 1-2 szám ami fura a többi olyan AVA és Plus44 szinte észre lehet venni melyik számot írta Tom és melyiket Mark. -
#109 Még mindig senki...:S
Igazából ez a blink az összes eddigi banda keverékére hasonlít talán a legjobban, Boxcar Racer, Plus44, AVA együtt, a régi Blinkből kevés hallatszi, de nem is baj talán.
-
#108 Ez sem rossz:
-
#107 Mindenki elfelejtette már ezt a bandát, pedig kijöttek az új albumukkal, kicsit más hangzás, meg kicsit egyhangú, de adok neki egy esélyt, eddig ez tetszetős:
-
#106 látom az sg tele van blink fanokkal :D -
#105 Blink is back :D
Nem rossz, Boxcar Raceres meg AvA-s egy kicsit, de várható volt, hogy nem lesz teljesen ugyanaz mint rég, hisz az idő pörgött tovább -
#104 Hát ígértek mindent, most nem tudom mi a helyzet. Engem inkább az új album érdekelne (élőben azért elég hamis tud lenni Tom félek h csalódnék bennük) :D -
hantabb #103 Örülök, hogy van Blink topic is SG-n. Az viszont már kevésbé boldogít, hogy eléggé kihalt. Nos, miután ment ez a lesz-e koncert vagy nem a szigeten mizéria tavaly, én azt kérdezném, hogy mikor lesz koncerten nálunk itthon?! Ha jól értelmeztem a nyáron jönnek megint európába a srácok, de most még távolabb lépnek fel tőlünk, mint a múlt nyáron, a hozzánk legközelebb eső állomásuk Prága lesz... -
#102 elnéztem mert csak koncerteztek USA-ban viszont bejelentették h nyáron európába látogatnak és lehet h szigeten is lesznek.
De viszont csak most vonulnak stúdióba... fuck :D
http://quart.hu/cikk.php?id=4556 -
#101 hát igen, én sem úgy vélem hogy mostanában jönne -
plus44 #100 inkább pár hónap.. -
#99 zsííír -
#98 elvileg pár nap és jön az új album -
Livius #97 Blink-182 reunion -
#96 2009. február 9-én a rajongók legnagyobb örömére bejelentették, hogy újra összeálltak. Újult erővel látnak munkához, új albumot és nagy turnét terveznek. -
#95 hohó, úgy tünik nekem is -
#94 ÖSSZEÁLLTAK!!?? -
Hajnalcat #93 nem az
link -
#92 ez sztem fasság -
#91 :(( -
#90 Súlyosan megsérült és még most is életveszélyes állapotban van a repülőgép-szerencsétlenséget szenvedett Travis Barker. A Blink-182 egykori dobosa és DJ AM (Adam Goldstein) élte csak túl a péntek éjszaka Dél-Karolinában történt balesetben.
A másik két utas, valamit a kétfős személyzet meghalt. -
blackgamer #89 ja, elég garázs jellege volt, remélem még dolgoznak rajta -
#88 jaja de csak egy számot találtam tőlük :I
de gondolom az csak promo volt majd még beindul jó zene megy a honlapon... -
blackgamer #87 a Blink másik két tagja is folytatta a zenélést +44 néven
cikk, hivatalos lapjuk -
#86 nemtom sajna, nekem csk számok vannak meg, az sem sok -
#85 Ez a dvdjük nagyon komoly :)
-
#84 jah és lefelejtettem a The Party Songot ;) -
#83 ja, én:d pár éve hallottam a first date-t, és azt hallgattam párszor aztán,valahogy elfelejtettem, pár honapja hallottam még1x és eszembe jutott hogy ezek csináltak már azóta biztos több számot is:D
dc-ről meg edonkeyről elkezdtem letölteni a számokat és mind tetszett :D
nagyon jó zenéket csinálnak -
#82 Rollercoaster is komoly :) ja meg a többi :D sztem (bízom benne) még össze fognak állni mert nagyon király zenét nyomnak/nyomtak... -
#81 jah:D
én mostaában Emo-t favorizálom,Shut Up-t,Man Overboard,meg Rollercoaster:D
mondjuk csak 44 szám van meg úgy összesen de mind tetszik ;) -
#80 De én :) Adam's Song ver mindent :) -
#79 senki nem hallgat Blinket? -
#78 travis is csinált vmi bandát asszem... bár ö mindenfelé dobol... -
#77 aha már régebben -
#76 feloszlottak? -
#75 Tom DeLonge új bandája: Angels & Airwaves honlap -
#74 de -
#73 Most nem épp feloszlanak? :(