93
mobilhoz játékok ingyen??
-
Csaba42 #53 Tessék, vedd meg, és tedd fel vhova, hogy mi is letölthessük:
http://www.sonyericsson.com/fun/wxhtml/download1/downloadDetails?cc=HU&contentId=51548&lc=hu&page=4&products=K310i -
kozmiviktor #52 Java Emulatort keressnék ! Vlaki címet ? -
levi1989 #51 szevasztok ezt a játékot keresem tök mindegy milyen mobilra: Splinter Cell 3D Pandora Tomorrow.
Aki tud segíteni az egy isten -
Bodri77 #50 Valaki megtudná mondani honnan lehet letölteni ingyen a Fifa street 2-t egy sony ericsson K510-es mobilra? Előre is kössz -
#49 Samsungra 128x160as méretben játékok!! Honnan?? (előre thx) -
kiscsanesz #47 Szevasztok emberek!Lécci segítsetek nekem!Honnan tudom letölteni a telómra (NOKIA 6131) a v-rally 3D-t?Lécci lécci segítsetek!nagyon köszi mindenkinek előre is. -
#46 A Fifa Street 1 vagy 2-t keresem (ingyen, gépre letölthetően) Samsun x660-hoz. -
#45 Nincs meg valakinek az NFS sorozat valamelyik része? -
#44 Van aki tudja, hogy van e egyáltalán játék JSR formátumban. SGH-E 350 új telefonom van, ami sztem elég jó ahhoz, hogy menjen rajta játék. Infrán keresztül raktam ra JAR kiterjesztésű gamet, de nem tudott vele semmit csinálni! Ilyenkor mi van? -
#43 elolvastad amit írtam vagy rutin válasz? -
erdelyizoli #42 www.k700i.atw.hu
www.k700i.uw.hu
www.pappfer.hu
stb... -
#41 Hell, nekem a JAR fájlokat nem veszi be a telefon, csak valami JSRfájltipust, ilyenkor mivan, mert olyanban nincs sehol! -
#40 Nemtud valaki egy olyan oldalt, ahonnan tudok pcre letölteni ingyen java jatekot mobilra, amit később áttöltök? -
#39 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XD -
fzoli990 #38 jaja, nehogy megkérdezd a jelszavakat! Bár nekem is ez volt az első hsz-em az sehqforum.atw.hu-n -
#37 ez már már vicces. Miért nem olvasgatják vissza ezt a ******************** topicot! http://k500ifanpage.atw.hu a jelszót meg ne kérdezd a tömörített fileokhoz! az a http://sehqforum.atw.hu / letöltések / java játékok közt van, és ott se kérdezd meg, mert leordítják a fejed, inkább keresd vissza... ennyi -
#36 HELL, valaki nemtud olyan oldalt, ahonnan pcre tudok ingyen letölteni játékot mobilra, s nem kell pénzt fizetnem, azt utólag adatkábellel rárakom! -
#35 Nem kell, csak a gprs-t -
RÓÓÓbi #34 Azok a dolgok amik a Getjaron vannak és csak a Wapon keresztül lehet letölteni nem kell fizetni csak amíg rajta vagyok a GPRS-en? -
#33 Valaki a dakar 2005-öt feltudná rakni? -
#32 jah -
RÓÓÓbi #31 Le lehet valahonnan tölteni a Pop The Two Thronest??? -
#30 Buék -
#29 Hi, nézzétek meg a wap.javagame.ru-t! Rengeteg ingyen játék! (a ru-tól nem kell megilyedni át lehet állítani angolra!)
PC is meg lehet nézni bármilyen wap oldalt: wapsilon.com -
Alien1024 #28 motorola v330 ra king kong carmagedon nfs:mw doom(az uj teljes cime ddom RPG)honan lehet letölteni torrent linket vagy vaalmit adjatok köszi elöre is -
#27 A Most Wanted mobil verzioját honan lehet letölteni? -
#26 www.getjar.com -
nemenyi #25 valaki szerezzen 3d-s játékokat Sony ericsson K700i-re
-
#24 Valaki meg tudja mondani hogy a sagem myv-76-ra honnan lehet leszedni java játékokat és programokat???A getjaron voltam de ott nincs ehhez a telóhoz cucc.Vagy valami közelítőt mondani hogy melyik telefonok programjaival komőatibilis! -
sd54321 #23 ancient empire 2 java siemen cx65-re
nokiákra és sonyeric-re, meg motorol-ra találtam, de sie cx65-re nem.. :(
van tippetek?
más:
ez nem tom' hogy volt-e már:
http://www.dotsis.com/vb/index.php?
regelni kell egyet tek tök ingyenes és nagyon profi anyagok vannak rajta java-s és symbianos telokhoz!
A főbb kategoriák mobilokra és pda-kra:
* 20 lastest New files
* Symbian file manager/explorer
* Call Manager Tools
* SMS/MMS Tools.
* System Tools
* Contacts Tools
* Memory / Applications Manager Tools
* Fonts and Language Tools
* Internet Web browser
* Camera Tools
* Video Recorder Tools
* Messenger/ Chat/E-mail
* Image Viewer/Editor
* Time tools and Reminder
* Movie player
* Secrecy / Protection/Private
* MP3 -OGG Music Player
* BlueTooth/Infrared Tools
* Education/Learning/Business tools
* Game emulator[NES-SNES-GENESIS-GAMEGEAR-GAMEBOY]
* e-Book reader and maker
* Screen Decoration Tools
* Call/Sound recorder
* Anti Virus
* Personally/ Organizer/Manager
* Map/GPS/Guide Tools
* PC<->Mobile Conection Tools
* Various Applications
* PC Application
* Theme / Wallpaper /Skin/ Icon
* SiS Games
* JAVA Games
* UIQ Zone
* Series 80 Zone
* Series 90 Zone
* Request zone
* Talk zone
-
sd54321 #22 van mobil emulátor pc-re...
nekem a siemencx65-höz legalábbis van...
keress rá pl. a google-n: xy moblie emulator
ahol xy a mobil tipusa...
-
#21 www.getjar.com -
netciggany #20 hali traxy. az oldalad nem müxik... -
#19 hali! lenne egy kérdésem! mégpedig: Nokia 6610i telom van és nem tudtok valami oldalt ahonnan lehet leszedni java játékokat?? mert adatkábellel fel lehet rá nyomni őket!Ha tudtok valamit írjatok már egy privit v azt se bánaom ha ide teszitek be! Köszi!
(tomekpage nem müxik) -
traxy #18 Itt van egy pár cucc ha valakit érdekel: http://tomekpage.uw.hu -
tutu01 #17 Sziasztok légyszives valaki szerezen olyan játékot amely kompatibilis panasonicx60-sal aki tud küldjön emailt [email protected] -
The Sims 2 fan #16 Nincs valakinek egy biliárdos játéka ami kompatibilis a nokia 6230-as telóval? Ha van nem küldenétek el?
-
#15 ha kocsog meg hulye vagy lodd szet a fejed, vagy fogd be a pofad -
exert #14 menj szevízbe és kérdezd meg ott
-
zs0ltee17 #13 Sziasztok!
Segítsetek nekem!
Motorola C385-ös mobilom van!
A java játékot mivel tuolm áttölteni a telómra!
Még nem találtam megfelelő progit, de a gépem felismeri a mobilomat USB-n keresztül!