Durvás leértékelés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem semmi a cucc!

...sose azt nézd...

Lteebee
A mediamarktokat átépítik és hegyekben állnak a demo cuccok némelyik olcsón.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lacc
Nálunk a garázsban hegyekben állnak a régi alaplapok, kábelek, vinyók, videó kártyák, meg hasonlók. Csak már szerintem a fele se mûködik, de ami még igen azt lehet hogy eladom ennek a fószernak 😄
Jano
És mit csinálsz az õsleletekkel? Kirakod a polcra otthon?

Nekem elektroncsõ-gyûjteményem volt, de egyszer rohadt nagy vihar volt, senki nem volt otthon, az ablak meg nyitvamaradt... Csak a nagyja tört apró darabokra, egy kevés épségben maradt!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

dikki*yysw
Szerdán volt suliban gépselejtezés 😊 40 moncsit, meg 30 gépet raktak ki az udvarra, aztán vigyél amit látsz. XT-tõl 486 DX2-ig 😊

Hoztam egy i386-ot, egy amd286 és egy amd386 alaplapot, 9 bites ramokat, pár biost, meg egy moncsit 😊

Hatalmas volt, térdig állni a letûnt kor gépeiben, és pár hasonló sziliciumporral fertõzött emberkével lázasan kutatni. 10 év múlva a mai gépek lesznek ugyanitt.. 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Bambee
Talán összedobhatsz vmi jó gépet!

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!

Jano
:/

Jano
Mé lett törölve a #12

Lacc
Lool, ebbe a boltba komolyan elmegyek 😄D Ennyi kacat, hihetetlen! Kíváncsi vagyok, hogy hány %-a mûködik ennek a sok szemétnek 😄
majdnem beszartam a röhögéstõl néha...

War. War never changes.

Bambee
Ez pedig ajándék, csak NEKED !!!

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!

Bambee

Vagy ez a bankrabláshoz használt 5.25" MFM winya 350 Ft.-ért?

Na és ez 90 Ft.-ért?

Nyamm... 10-20 Ft./db
Lehet hogy találnék a ChiefTec házamhoz elõlapot?

Taranov
megdumáltuk 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DarkHorSe
FD és CD méretu vakdugók olcsón...

Ár: 10-20 Ft /db

Swedish people are albino monkeys

Bambee
csak 150 Ft.

zaki
olcsó és finom

Bambee
itt tényleg olcsó minden

zaki
bazd+! szarrá röhögte magam ezen az oldalon

Bambee

zaki
a számból vetted ki a szót

traXion
rád szavazok! (adómentességet e-mailben rendezzük ok?)

Taranov
Nokia 6310 enyhén használtam sajnos karcos kijelzõvel minden papírral 40 ezer.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Buddy
Kálvin tér :
-4 db Boci Trio 110 ft
-3 db Balaton szelet 100 ft
-3 db Sport szelet (hosszabb verzió) 100 ft
-3 db Sport nápolyi 100 ft
...

elég jó biznisz...és nem a cigányos megoldás, mielõtt kérdeznétek, hanem norm. üzlet (most ugye fasiszta vagyok? 😊))

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Elképesztõ, még képet is találtam a SIPP-ekrõl:

Háháá: SIPP foglalatok. Volt ilyen lapom vazz.

Az alsó, középsõ felfüggesztés feletti négy darab függõleges csíkok SIPP foglalatok.

Pár régi cucc, XT lappal együtt, õsrégi AWARD BIOS képernyõkkel: link

De ha akarod, szerzek neked SIPP modulokat is... Ahh... SIPP RAM modulok... micsoda technológia.

Van két darab 256KB-os SIMM RAM-om ha érdekli az arcodat...

486DX2 66Mhz-esre!

Neked pont ilyen géped van, nem eladó véletlenül?

...sose azt nézd...

dikki*yysw
Jó az a DX-33 i386, hova akarsz még upgradelni? 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Érdekel a biznisz!

Már régóta akarok upgradelni!
Memória is kéne!

...sose azt nézd...

Hát most pl. fillérekért lehet venni 486-os procikat meg 1U magas MFM winyákat...

Pempő
Ha olyan nagymértékû akcióról van tudomásod, ami mást is érdekelhet, mindemellett legális is, akkor írd ide, hogy jól bevásárolhassunk.

kurvanyu jó-johánzon!!44