36
Műszaki cikk, ruha, kocsi, jegy, akármi.
-
Chief #36 Nem semmi a cucc! -
#35 A mediamarktokat átépítik és hegyekben állnak a demo cuccok némelyik olcsón. -
#34 Nálunk a garázsban hegyekben állnak a régi alaplapok, kábelek, vinyók, videó kártyák, meg hasonlók. Csak már szerintem a fele se működik, de ami még igen azt lehet hogy eladom ennek a fószernak :D -
#33 És mit csinálsz az ősleletekkel? Kirakod a polcra otthon?
Nekem elektroncső-gyűjteményem volt, de egyszer rohadt nagy vihar volt, senki nem volt otthon, az ablak meg nyitvamaradt... Csak a nagyja tört apró darabokra, egy kevés épségben maradt! -
#32 Szerdán volt suliban gépselejtezés :) 40 moncsit, meg 30 gépet raktak ki az udvarra, aztán vigyél amit látsz. XT-től 486 DX2-ig :)
Hoztam egy i386-ot, egy amd286 és egy amd386 alaplapot, 9 bites ramokat, pár biost, meg egy moncsit :)
Hatalmas volt, térdig állni a letűnt kor gépeiben, és pár hasonló sziliciumporral fertőzött emberkével lázasan kutatni. 10 év múlva a mai gépek lesznek ugyanitt.. :) -
#31 Talán összedobhatsz vmi jó gépet! -
#30 :/ -
#28 Mé lett törölve a #12 -
#27 Lool, ebbe a boltba komolyan elmegyek :DD Ennyi kacat, hihetetlen! Kíváncsi vagyok, hogy hány %-a működik ennek a sok szemétnek :D -
Braveheart #26 majdnem beszartam a röhögéstől néha... -
#25 Ez pedig ajándék, csak NEKED !!! -
#24 -
TheZsenyka #23 Vagy ez a bankrabláshoz használt 5.25" MFM winya 350 Ft.-ért?
-
TheZsenyka #22 Na és ez 90 Ft.-ért?
Nyamm... 10-20 Ft./db
Lehet hogy találnék a ChiefTec házamhoz előlapot?
-
#21 megdumáltuk :)) -
#20 FD és CD méretu vakdugók olcsón...
Ár: 10-20 Ft /db -
#19 csak 150 Ft. -
#18 olcsó és finom -
#17 itt tényleg olcsó minden -
#16 bazd+! szarrá röhögte magam ezen az oldalon -
#15 Ezt nézd meg -
#14 a számból vetted ki a szót -
#13 rád szavazok! (adómentességet e-mailben rendezzük ok?) -
#11 Nokia 6310 enyhén használtam sajnos karcos kijelzővel minden papírral 40 ezer. -
#10 Kálvin tér :
-4 db Boci Trio 110 ft
-3 db Balaton szelet 100 ft
-3 db Sport szelet (hosszabb verzió) 100 ft
-3 db Sport nápolyi 100 ft
...
elég jó biznisz...és nem a cigányos megoldás, mielőtt kérdeznétek, hanem norm. üzlet (most ugye fasiszta vagyok? :))) -
TheZsenyka #9 Elképesztő, még képet is találtam a SIPP-ekről:
-
TheZsenyka #8 Háháá: SIPP foglalatok. Volt ilyen lapom vazz.
Az alsó, középső felfüggesztés feletti négy darab függőleges csíkok SIPP foglalatok.
Pár régi cucc, XT lappal együtt, ősrégi AWARD BIOS képernyőkkel: link -
TheZsenyka #7 De ha akarod, szerzek neked SIPP modulokat is... Ahh... SIPP RAM modulok... micsoda technológia. -
TheZsenyka #6 Van két darab 256KB-os SIMM RAM-om ha érdekli az arcodat... -
Chief #5 486DX2 66Mhz-esre!
Neked pont ilyen géped van, nem eladó véletlenül? -
#4 Jó az a DX-33 i386, hova akarsz még upgradelni? :D -
Chief #3 Érdekel a biznisz!
Már régóta akarok upgradelni!
Memória is kéne! -
TheZsenyka #2 Hát most pl. fillérekért lehet venni 486-os procikat meg 1U magas MFM winyákat... -
#1 Ha olyan nagymértékű akcióról van tudomásod, ami mást is érdekelhet, mindemellett legális is, akkor írd ide, hogy jól bevásárolhassunk.