70
200GB-os Maxtor vinyó particiónálása
-
Fdisk lelõhely
Radified Fdisk Guide -
elég hamar feladtad :P -
próbálkozz google-vel, ha nagyon nem jön össze, majd megpróbálom megtalálni neked. -
az fdisk-nek van újabb verziója, ami lát nagyobb vinyókat is -
Csak arra ügyelj, hogy az elsődleges partíció méretét jól válaszd meg, mert annak méretét utólag már nem tudod változtatni, csak a kiterjesztettet. -
Igen lehet. Én a 8.0-ás verziót használtam hozzá. Gyorsan dolgozik, gond nélkül. Nálam legalább is...:o))) -
Zeboo77 #13 Sziasztok! Kérdésem a követekező: van egy 80 gigás vinyó, felrakom rá az XP-t, és utána lehet particionálni Partition Magic-kel? A 7.0 verzió van meg, ez jó az XP-hez? -
örülök, hogy sikerült, de azért elmondom én hogyan csináltam haverom 200-asát:
Fdisk-kel csináltam egy 20 gigás partíciót, arra felettem az XP-t. Amikor kész volt, feltettem az Service Pack 1-t is. Aztán a registryben hozzáadtam a "HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Atapi\Parameters\"-hoz egy EnableBigLBA nevü kulcsot, és 1-es értéket állítottam be neki. Aztán PartitionMagic indítólemezéről elérhetővé tettem a többi 17x gigát. -
na sikerült! a prticion magic 8-al csináltam egy indito lemezt ami tartalmazta a p. magic 8-nak a dos-s változatát és dos-ból sikerült a dolog! amugy nem nekem van 200GB hanem havernak! nekem 120GB van. köszi a hozzászolásokat -
200 GB-os vinyó ... nekem is kell egy ilyen
-
Magyar Win98/SE javítás
Angol Win98/SE javítás
"NOTE: This hotfix is not designed for 48-bit logical block addressing (LBA) hard disks, and it is not supported on hard disks larger than 137 GB."
Ezt azért nem kellett volna elfeledni!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
akkor ha winxp-vel van particiózva akkor müködni fog? mert multkor amikor ő winxp-vel csinálta akkor utána hamarosan meghülyült a vinyója és a fat megbolondult! meg nemrég mondták hogy fat-ra formázzam a vinyót, mert ha ntfs-re formázom szar lesz. igaz ez? -
Üdv mindenkinek!
Tegnap haverom vinyóját próbáltuk leformázni! két partició votl! 6GB és egy 184GB! a 184GB leformázása után 120GB üres hely lett! az üres partición format után! ezért letörölte a particiokat hogy ujra particionálja! de a particion magic 8 csak 128GB-nak ismeri föl a vinyóját!
Kérdés:
Hogyen lehet felismertetni vele?
winxp vagy win2000 prof boot cd-ről ha inditok akkor telepités előtt lehet particiónálni a 200GB-s vinyot?(haver azt hallotta hogy a win-el a 200GB-s vinyót nem szadab particiózni)
vagy ha van más ötlete valakinek akkor segitsen!
Előre is köszi mindenkinek! -
1.