723
SOUNDTRACKS és más
-
#723 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek.
Keresem a Színház és más semmi 2. évadának főcímzenéjét jó minőségben, illetve a sorozat végén futó ének nélküli verzióját. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Szép estét -
Hitetlen33 #722 Sziasztok - Régóta szeretném tudni az American Samurai(1992) Soundtrack előadójának nevét !!!
American Samurai theme
Hasonló stílusú -akár más előadótól-zenéket keresek - Segítsetek - köszönöm -
Atrax47 #721 Hali!
Már nagyon régóta keresem a jet LI féle Warlords című film zenéjét de még fizetős oldalon se találom. Valakinek nincs valami ötlete vagy tipje honnan tudnám megszerezni? -
-
-
#718 Amit most nézek újból
1982 ből
-
Regiujzenek #717 Igazi ínyenceknek:
A 10 legfülbemászóbb filmzene és sorozat szignál
-
#716 Ilyenkor imdb-n rákeresel a filmre, majd sundtracks, végül youtube segítségével meghallgatod a dalokat míg rá nem találsz.
Másik megoldás, ha van okostelefonod, Shazam vagy Soundhound megmondja neked milyen dalt hallgatsz éppen. -
Hitetlen33 #715 Sziasztok !
Remélem jó helyen és megfelelő személyektől kérdezem a két filmben hallható két különböző előadóról az adatokat.Régóta próbálkozom rálelni arra,hogy ki az előadó és a zeneszám címe? Első film a Doing Hard Time(A sitten)2004. A film 42:54-perctől egészen 46:30 percig tart a zene ami érdekelne. A másik film a Heat(Szemtől Szemben)1995 A film végén hallható mialatt Al pacino lelövi De Nirot és ő haldoklik a reptéren. KÖSZÖNÖM a segítségeteket -
Angelo Badalamenti - What a wonderful world
valaki esetleg találkozott már vele a Zinterneten jó minőségben háttérzaj/beszéd nélkül? -
Regiujzenek #713 Melyek a kedvenc filmzenéitek? Várom válaszaitokat a blogban!
Melyek a kedvenc filmzenéid?
-
Rpeee #712
---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en -
nagy kedvenc:)
-
Retroman #710 Sziasztok!
Lenne egy kérésem: fel tudná valaki tölteni ezt a Soundtrack albumot nekem? (a Bean - Az Igazi Katasztrófafilm című film zenéinek albuma):
Various – Bean The Album
Nagy segítség lenne, ha valaki feltöltené! Köszi előre is! -
KárloszJr #709 Azt hiszem Kid Cudi, de nem biztos. De jó kis film, ez viszont biztos!:D:D -
Tompika2012 #708 A Project X című film előzetesének zenéje kié??Rohadt jó zene -
xido #707 hamarabb összeválogatod az egyes számokat a netről..hangszerelésben nem hiszem,hogy eget verő különbséget tennének:) -
Retroman #706 Sziasztok!
Lenne egy kérésem: ezt az albumot fel tudná tölteni valaki?
Cinemusic - Klasszikus filmzenék
Köszi szépen előre is, ha valaki feltölti! -
Regiujzenek #705 Összegyűjtöttem a blogomban levő cikkek közül
az eddig megjelent, filmzenékről szóló cikkeket (időrendi sorrendben) a cikkekben érdekes információk,
történet, adatok, képek, videók és linkek a CD-k-hez találhatók :
Régi Új zenék - Komolyzenei filmzenékRégi Új zenék - Bud Spencer-Terence Hill filmek zenéiRégi Új zenék - Elektronikus filmzenék 1.-sorozatokRégi Új zenék - Elektronikus filmzenék 2.-filmekRégi Új zenék - Ambient jellegű filmzenékRégi Új zenék - Filmslágerek-Popzenei filmzenék -
-
#703 ha még nem találtad volna meg )) -
Atrax47 #702 Hali!
Jet li Warlords című filmjének zenéjét keresem. Nem tudtok egy linket adni vagy nincs meg valakinek? -
#701 Hellóka!!
a Pasik és Csajok (Boys and Girls) című filmben szereplő számnak szeretném megtudni a címét. mégpedig annak ami kb a 49 percnél van amikor házibuliban vannak. Már megnéztem nagyon sok tracklistet de egyiken sincs rajta. Ennek a számnak a végén megy el Ryan a buliból. (Youtubon is kerestem de sajna ott sem találtam :( )
remélem valaki tud segíteni mert nagyon kellene thx. -
handrx #700 Ott van a videó alatt a részletekben:
Zene: Two Steps From Hell - Prophecies
Pfeifer Broz - Helicon Intrusion
Narrátor: Emlékezz a titánokra című filmből
Two Steps From Hell - Prophecies
http://www.youtube.com/watch?v=FffdGP8uKDs
A másik meg talán ez:
Pfeifer Broz - Helicon Intrusion
http://www.youtube.com/watch?v=f9ft8FFjhSo
8) -
lacko891113 #699 http://www.youtube.com/watch?v=Bgw7GFa7l4c Valaki megtudná mondani,hogy mi ennek a 2 számnak a címe,ami a videó alatt megy????? -
Gilimumus #698 Sziasztok.
Kinek van meg a Montreáli bankrablás című film zenéje, (Rena Scott: Hold-UP)? Lehetőleg MP3 formátumban. -
bjoee #697 Black Rain OST wav 490mb
link -
Drachoo #696 Sziasztok!
Nagyon keresem egy sorozat zenéjét. A sorozat címe "Riviéra". Kérem ha valakinek van ötlete hol találhatnám jelezze. -
vintage #695 A Fountain zenéje gyönyörű, ajánlom mindenkinek! -
#694 ezt a zenét keresem mp3-ba,de még a film soundtrack albumban sem találtam.
van valakinek valami ötlete?
youtube -
bodrisa #693 Lehet nem néztem alaposan át a fórumot, de valaki esetleg nem rendelkezik Avatar filmzenével? Címek? -
#692 Tessék:
TRACK LISTING
1. The Name Of The Game (The Crystal Method?s Big A** T.T. Mix) – The Crystal Method
2. Ball Of Confusion (That’s What The World Is Today) – The Temptations
3. Run Through The Jungle – Creedence Clearwater Revival
4. Sadeness Pt. 1 – Enigma
5. U Can’t Touch This – Mc Hammer
6. Ready Set Go – Ben Gidsjoy
7. I Just Wanna Celebrate – The Mooney Suzuki
8. I’d Love To Change The World – 10 Years After
9. The Pusher – Steppenwolf
10. Movin’ On Up – Ja’net Dubois
11. Frankenstein – The Edgar Winter Group
12. Sometimes When We Touch – Dan Hill
13. War – Edwin Starr
14. I Love Tha P***y – Brandon T. Jackson -
WinStar #691 Sziasztok.A kutyák és Macskák 2-nek a filmzenéje érdekelne,amikor a bemutató van...mikor bejelenti hogy látta kopasz Kitty-t...előre is köszönöm a választ! -
tancsa #690 Sziasztok!A Miért éppen alaszka c. sorozat zenei albumát keresem! Tud valaki segíteni??? Előre is köszi! -
razykaaa #689 Üdv.
sztem ezt keresed.
Signs Soundtrack- The Hand Of Fate, Pt.2 -
razykaaa #688 Üdv.
Az így jártam anyátokkal 4.évadában van egy rész mikor a SVEN prezentációt tart és megy alatta vmi techno féle zene.
Aki tudja mi az plz írjon privibe.
Itt a link is :KATT -
the player #687 Schwarzenegger's Running man main theme
http://www.megaupload.com/?d=1RI1ZDHB -
#686 sziasztok
a Táncfilm cimű vÍgjáték , zenei albumát keresem
valaki tudna segiteni? -
Ani524 #685 James Newton Howard: Hand of fate part 2
http://www.youtube.com/watch?v=o1xOLu3RjNg -
szatti42 #684 Sziasztok!
Az Ifju Einstein c film (1988) "szereposztás" zenéjét keresem:
Íme:Ifju Einstein