89
Csak bátran !
-
#89 [URL=http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20100122-milyen-jo-hogy-ma-mar-nem-kell-jatszanom-riport.html]"Milyen jó, hogy ma már nem kell játszanom" - riport profi játéktesztelőkről[/URL] -
lopbisz #88 ezt a barom punci topicot -
#87 pedig a kedvenc oldalam volt!! -
#86 4 éve írta :) Nemcsoda hogy nemtaláltad meg! -
Szeszmester #85 Én is megnéztem az oldalt, de szerintem áttekinthetetlen, a cikkeket meg sem találtam. -
blackgamer #84 azóta nincs tesztelendő cucc? -
Ramza #83 Pl.:
"Egy pirospont a készítők javára:)"
De nem kötözködni akarok, mert öröm látni minden ilyen kezdeményezést, ráadásul a készítők jó részét fórumokról, mirc-ről ismerem és kedvelem is őket.
Lehet, hogy a helyesírás is csak engem érdekel annyira, és nekem bassza a csőrömet, de itt nagyon durva... Amúgy az oldal okés. -
#82 Én csak egy limket raktam ide, hogy itt is keresnek tesztelőt akit érdekel.
Mellesleg meg nem tom mire érted a magyartalan mondatot
-
Ramza #81 Nem bántásból, de belenézve egy cikkbe (LOTR:TFOTR) kb. 70 helyesírási hibát és magyartalan mondatot találtam... -
#80 Ez nem az a nextgen.Gamékkal foglalkozunk. -
#79 Ez a nextgen dolog ismeros. Volt egy ismerosom akinek ez volt a cegenek a neve :) -
#78 Ha már itt tartunk :
http://nextgen.gportal.hu -
#76 Jaj de kár! Igaz Dante? :))) -
#75 Mostanaban ma' senki :) -
#74 Ki keres itt cikkírót? :)))))
-
#72 Pár hét és kiderül addig nemakarok mondani semmit !
Dante........ -
#71 d.t.f! Ez mennyire komoly? ha tényleg érdekel én pl tudok irni az NBA Live 2003ról vagy ha kijön akkor valószinűleg az nfsu-ról! vmi anyagi juttatás van? -
#69 Na ezt már nem tagadom!!!:) -
gyurmandia #68 Bocs. Egy kicsit de ciki... . De az viszont biztos, hogy Te is MGS rajongó vagy. (Ha ez sem így van akkor ... :)
-
#67 Nékem sajnos nincs MGS oldalam, azt sam7 csinálta!:) -
#66 Sephi kérlek admeg Kou-nak az email cimem,én nemtudom elérni kösz !
Dante...... -
#65 Újság !
Dante...... -
gyurmandia #64 Ezt nem tudtam... PC-s újságot csak a neten olvasok. Sigma! Te tudod, hogy miről van itt szó? Olyasmi lesz mint a Te MGS oldalad (Ez egy nagyon komoly hiányt pótól! Gratula!:) , vagy esetleg "konkrét" újság? -
#63 Már gondolkozott ezen, de azt hittük hogy Reiker már elhelyezkedett egy PC-s lapnál....
Dante! Akkor küldj neki emílt!:) -
gyurmandia #62 Ha komolyan gondolod akkor valahogy keresd meg Reiker-t mert Ő a legjobb konzolos cikkíró. Tudom ez nagyon titokzatosan hangzik, de mióta megszünt a Multiplay c. újság szerintem nem irogat sehova. -
gyurmandia #61 Végig olvastam a hozzászólásokat, de nem jövök rá, hogy miről van itt szó? Újságot csinálsz vagy honlapot? -
#59 Ha segithetunk valamiben szojal! En siman oszedobok neked ha akarod az elso szamra cuccost -
Kou #58 Miről is van szó pontosan? -
#57 Vagy az elsőbe !
Amilyen cefetül állunk!: (
Dante...... -
#55 Chat progik ahol tudunk on-line dumcsizni :) -
#54 OK mekaptam,tölem mehet !
Dante...... -
#53 Biztos vagy benne ?
Én nemkaptam semmit !
Dante....... -
#52 ICQ ?
mIRC ?
Most hülyének érzem magam ezek micsodák ?: (
Dante........ -
#50 Ohh nem igy nem tudom elkudeni. Tul nagy a file Ha van ICQ vagy mIRC-ed akkor ott jo? -
#49 Na jó lőkheted !
De nekem jó legyen !!!
Dante....... -
#48 [email protected] -
#46 Melyik is?
Dante Mike Oldfield szerinted mi , rap ?:)))))) -
#45 Na jó jöhet !
Dante.......... -
#43 Ha nem rock akkor inkább hagyd !
De azért kösz !
Dante....... -
#42 Inkabb Mike Oldfield stilusut ... De tudok irni nyugodt egeszen zavart zeneig is barmit :)