Fináléjához közeledik a magán űrverseny
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy átlásd:
Itt nem LEO (alacsony föld körüli pályán történõ) ûrutazásokról van szó, hanem "ûrugrásokról", amelyeknél csak egy-két percre lépik át a 100km-es magasságot, aztán visszazuhannak a légkörbe...
Itt nem LEO (alacsony föld körüli pályán történõ) ûrutazásokról van szó, hanem "ûrugrásokról", amelyeknél csak egy-két percre lépik át a 100km-es magasságot, aztán visszazuhannak a légkörbe...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ûrszemét? Hm? Miért is keletkezne ûrszemét?
Sorry, elnéztem.
többesszám: Scaled Composites ,Armadillo Aerospace...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A szerény (sarkos) véleményem: aki komolyan veszi õket, meg is érdemli a sorsát.
Carmac-ról meg ki fog derülni, hogy erre baszarintotta el a DOOM3 fejlesztési költségét. Aztán szuborbitális pályáról leinteget és közli hogy sajnos elúszott a lóvé, aztán átkapcsol hyperûrsebességre és elhúz a retekbe valamee más dimenzióba (ahhh, de durva).
Ezt nem vitatom.
és az tudod mekkora összeg? dennis tito, az elsõ ûrturista 20 millio dollárt fizetett, 200al beszorozva 4 milliárd dollár
abbol már azért ki lehet fejleszteni komoly gépeket 😊
abbol már azért ki lehet fejleszteni komoly gépeket 😊
GYEREKEK! MEKKORA BALESETEK LESZNEK ITT PÁR ÉVEN BELÜL. APÁÁÁÁÁM.
Igazi tüzijátékok lesznek.
Igazi tüzijátékok lesznek.
"A merész repülést követõ 18 hónapon belül a repülõgépre szálló utasok száma 5.700-ról közel 200.000-re nõtt"
Király. Akkor hasonló arányokkal számolva az ûrrepülésben részt vevõk száma 5-rõl 200-ra nõ... 😊
Király. Akkor hasonló arányokkal számolva az ûrrepülésben részt vevõk száma 5-rõl 200-ra nõ... 😊
jelenleg az atom és ionmeghajtás nem alkalmas a Föld gravitációjának legyõzésére
http://sg.hu/cikk.php?cid=27955
Van valamerre info a magyar csapat munkajarol? Kivancsi lennek ra.
A magyar csapat mondjuk átállhatna nullponti (nem létezö) energiáról nukleáris energiára és ion drive-ra és akkor talán felszállna az ürhajójuk.
Az a hordozórepülõ + "ûrjármû" együttese, szó sincs többesszámról.
Hol maradt a smiley?😊)
A felsõ két képen elég bénák azok az "ûrjármûvek"...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Szerintem is nyertek volna.
Mar nem azert, de annak a gepnek az ose amin beirtad ezt a hozzaszolast, az is "sufnituning" volt :o)
Pontosan errol van szo.
Ez kifejezetten fontos (egy nyamvadt szamitogepes jateknal mindenkeppen), hisz ha hagyjuk,hogy a NASA-n es a kormanyokon mulljek a dolog, meg ketszaz ev mulva sem lesz semmi. A magancegek meg nem engedhetik maguknak, hogy pocsekoljak az idot es a penzt.
ja, de azért ne õ próbálja ki szvsz... kár lenne érte egy balhé esetén