6
Info kene ne\'kem errol arrol ;)
-
Cat #6 de 50ezred csak van, anélkül részletfizetéssel sem tudnál gépet venni
annyiból kijon az alaplap+proci+ 256 mb memória
egy honap mulva megint lesz 15ezred, abból vehetsz vinyót
még egy hónap mulva videókártyád is lesz, addig használd a régit
aztán még egy hónap mulva vehetsz mellé még 256 mega memoriát, és kész is a gép
részletfizetés helyett sokkal jobban megéri darabokban venni, ugyanis igy nincs kamat :) legalább +10e vel több lenne ha egyben, hitelben akarod megvenni -
BadGuy #5 Koszi az infot, a reszletfizeteshez azert 'ragaszkodom' mert nincs 90e-m uj gepre egyszerre ;/ -
#4 www.bluefish.hu
www.aqua.hu -
#3 Huh, hát ha lehet még 9100-et kapni, az rohadtul megéri. Nagyon gyors és olcsó. -
Cat #2 sulinet programban részt tudsz venni?
sztm amit lehet probálj meg továbbhasználni
egyébként szvsz 100e ért SIMÁN kapsz egy nagyon jó gépet
amd 2500+ proci 18e
Alaplap Abit NF7 21e
DDR 512Mb PC2700 333MHz 21e
40GB Maxtor /7200rpm,ATA133/ 15e
Club3D ATI Radeon 9100 128MB 20e
ez eddig 90e, és már meg is van a komplett gép, miért akarsz te feltétlen részletre fizetni?
Ez bővíthető később, és játszani is tudsz vele - bár ha half life 2 meg doom3 mazni akarsz, a dupláját kéne költeni videókártyára
az árakat a bluefish.hu ról vettem, de biztos van máshol olcsobb, nézd meg depo.hu n
házad hozzá és monitorod gondolom van... -
BadGuy #1 A problema abbol adodik hogy kisse problemas nekem 90-100k-t leperkalni egy mostani gepert ezert azon gondolkodtam hogy a reszletfizeteses megoldast valasztom, abba csak nem szakadok bele :).
Ha valamelyikotok tud ajanlani olyan cegeket amik foglalkoznak ilyennel netalantan weboldallal is rendelkeznek orulnek :).
Mostani konfigom ABIT-BE6 alaplap600 mhz celeron proci 256 sdram , gf2mx400 es egy elegge kiszuperalt 13gigas vinyo, kattog meg minden baja van, szaggat is vele minden jatek rendesen meg a regebbiek is igy a mostaniak mar szinte jatszhatatlanul lassuak.
Ezen a gepen mar csak a kalapacs segitene :/