Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0FrnYVfL-gw&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0FrnYVfL-gw&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

A 0:32-tõl kezdõdõ zene címére lennék kíváncsi. Köszi

davidka003
Sziasztok

Hallottam egy számot valami ilyesmi a szövege:

New new new, new world new life new new new, new dance new ..
Ezt egy csávó énekli meg van benne egy csaj õ meg ezt énekli: everybody should be dancing through this song
Valaki esetleg ismeri?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

fook
Sziasztok ! Keresek egy magyar hiphop számot amibe ez a szöveg
1997-ben cigivel a kézben néztem a lány szoknyáját a szélben a téren vagy valami ilyesmi 😊 Ilyen VAnis & Crain hangzásvilág kb..

Hali!

08:50-nél kezdõdõ track címét nem tudja valaki? Elõre is thnx!

dragon11
Parkour videó alatt megy ez a zene.. valaki tudja a címét?:S

köszi szépen

Lazarus
A film+on mostanában szoktak nyomni egy "Terror a tenger alatt" Steven Segalos bemutatót. Tudja valaki mi a címe a számnak ami alatta megy?
Ez az egyik hardcore techno mixemben fel van dolgozva, de nekem se jutott volna eszembe, hogy mi is ez a dallam. 😊

Köszönöm chelseafan!
Sziasztok!
Van pár ismeretlen zeném. Inkább régiek, aki tud segíteni, kérem privátban válaszoljon.
Köszi
Zenék itt

chelseafan
Igen. Én is így vagyok vele. Valamikor még nagyon régen halottam és annyira fülbemászó volt a dallama, hogy a fejemben ragadt de tudatalatt. 😄
Kivártam, meghallgattam és most a guta ütöget megfele, mert benne van a fülemben és ismerem. Csak nemtom hova tenni.😞
De lehet, hogy beugrik.
Sziasztok!

Múlt héten a Reflektor TV-ben, a Vacsoracsata egyik részének végén hallotam meg ezt a szám részletet, de nem tudok rájönni, hogy mi az.

Kérlek segítsetek!

Itt a videó. A szám részlet 43:17 - 43:28 hallható. Csak az a probléma, hogy végig kell várni míg a videó végig bufferál, valamint muszály telepíteni a Microsoft Silverlight -ot. Ha ezekután, valaki képes lenne végig várni a videót és megmondani, hogy mi szól, azt nagyon megköszönném.

Elõre is Köszönöm!
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy A bosszú álarcának a fõcímét (Valerie Morales feat Wahero - Doble Vida) honnét tudnám instrumentális verzióban megszerezni? (itt egy link - a minõséget ne nézzétek, az elsõ kb 10mp alatt szól az, amit keresek: http://www.youtube.com/watch?v=OpqnjACV5_Y&feature=related)
Elõre is köszönök minden segítséget!
Scottt
Csövi!Mi szól a traileralatt?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bocsi figyelmetlen voltam.Köszi mégegyszer.
Köszönöm szépen!
Sickness
olvassálmárvissza

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Olivér:
Felraktam kaziról ,de mostmár mondja meg valaki mi ez:?😊
Kazettáról

Köszi aki tudja
AlieN911
Hali

ERRE gondoltam
Valaki tudja?

Honda - The Power of Dreams

Sickness

oliwwer
ugyan az mint az elõzõ, nem tudom sajnos. Nincs meg az egész?
Ezt ismeri bárki is:
ezmi

köszi
Sziasztok ez mi 1999-bõl segítsetek ha tudtok:http://www.4shared.com/audio/Mj8GBiJc/ezmi.html
KaszaN
Ááá, köszi! 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Falkon
Köszönöm szépen! <#worship>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Sickness

Falkon
Sziasztok!
Valaki tudja mi a zene címe és elõadója: - 0:29-nél és - 0:43 -nál?
Az elsõ valami feldolgozás lehet. Nem az Ozone.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Itt a videó ! ( Rohadt jó film, aki még nem látta, nézze meg! )

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

KaszaN
Megtudja valaki mondani a a szám címét ami 3:05-tõl szól? Úgysejtem a final fantasy soundtrackjában lehet.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

kifli
köszbazzeg ezaz 😄 <#puszi><#worship>
AlieN911
Hali

Valaki tudja h. mi a címe a számnak, ami a NCIS:LA kezdésekor megy?
KÖszi

Honda - The Power of Dreams

Sickness
hujjujjjujjjujjj nem tudom de az arany m5-ös elég kutyául néz ki 😄

Találtam egy videót, aminek az aláfestés zenéje tetszik. A filmzene jellege miatt fel van dobva a labda, de ha valakinek beugrik valami, az írjon. 😊

Doomista
Hálás köszönetem ! <#worship><#eljen><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. E videóban mikor az elején bejön a 3 volt királynõ, bejön egy zene, annak nem tudja valaki a címét? Sokszor hallottam már, de nem ugrik be. Elõre is köszönöm.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pedig ezt a számot már hallottam, és van is pár Faithless számom. Háth nem ugrott be...

Köszi !

Sickness

Engem meg ami 1:49 -tõl szól, az érdekelne.

Versace21

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

kifli
szevasztok, kicsit kezdem felidegesíteni magam, mert van egy szám amit ismerek de sehogy nem jut eszembe a címe 😄
0:56-nál az elsõ szám amit "énekel" 😊
köszike
Pepsi Twist
srácok nem tom ki látta a hitmant de van 1 rész mikor a kedves hitman barátunk elmegy udre belicoff-hoz és ott a háttérbe szól valami zene ilyen háttér zene na az érdekelne 😄 nem tok többet mondani meg részletet se mert kerestem youtuben de nem találtam

elõre is kösz

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Köszi. 😊

oliwwer
Szia
Foo Fighters - Wheels
http://www.youtube.com/watch?v=gwhZB_6OPNE
Ennek a számnak mi a címe? Mert megõrülök!! 😊

Melyik az a szám amelyiknek a klipjében egy eszkimó(vagy õsember?) ugrándozik, táncol?

PSN ID: Lord_Mortanius