Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 0:32-tõl kezdõdõ zene címére lennék kíváncsi. Köszi
Hallottam egy számot valami ilyesmi a szövege:
New new new, new world new life new new new, new dance new ..
Ezt egy csávó énekli meg van benne egy csaj õ meg ezt énekli: everybody should be dancing through this song
Valaki esetleg ismeri?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1997-ben cigivel a kézben néztem a lány szoknyáját a szélben a téren vagy valami ilyesmi 😊 Ilyen VAnis & Crain hangzásvilág kb..
08:50-nél kezdõdõ track címét nem tudja valaki? Elõre is thnx!
Van pár ismeretlen zeném. Inkább régiek, aki tud segíteni, kérem privátban válaszoljon.
Köszi
Zenék itt
De lehet, hogy beugrik.
Múlt héten a Reflektor TV-ben, a Vacsoracsata egyik részének végén hallotam meg ezt a szám részletet, de nem tudok rájönni, hogy mi az.
Kérlek segítsetek!
Itt a videó. A szám részlet 43:17 - 43:28 hallható. Csak az a probléma, hogy végig kell várni míg a videó végig bufferál, valamint muszály telepíteni a Microsoft Silverlight -ot. Ha ezekután, valaki képes lenne végig várni a videót és megmondani, hogy mi szól, azt nagyon megköszönném.
Elõre is Köszönöm!
Nem tudja valaki, hogy A bosszú álarcának a fõcímét (Valerie Morales feat Wahero - Doble Vida) honnét tudnám instrumentális verzióban megszerezni? (itt egy link - a minõséget ne nézzétek, az elsõ kb 10mp alatt szól az, amit keresek: http://www.youtube.com/watch?v=OpqnjACV5_Y&feature=related)
Elõre is köszönök minden segítséget!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Honda - The Power of Dreams
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Valaki tudja mi a zene címe és elõadója: - 0:29-nél és - 0:43 -nál?
Az elsõ valami feldolgozás lehet. Nem az Ozone.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Itt a videó ! ( Rohadt jó film, aki még nem látta, nézze meg! )
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
DFTBA ಠ_ಠ
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Valaki tudja h. mi a címe a számnak, ami a NCIS:LA kezdésekor megy?
KÖszi
Honda - The Power of Dreams
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Segítségre lenne szükségem. E videóban mikor az elején bejön a 3 volt királynõ, bejön egy zene, annak nem tudja valaki a címét? Sokszor hallottam már, de nem ugrik be. Elõre is köszönöm.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Köszi !
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
0:56-nál az elsõ szám amit "énekel" 😊
köszike
elõre is kösz
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ennek a számnak mi a címe? Mert megõrülök!! 😊
PSN ID: Lord_Mortanius