16931
-
remix78 #16688 Helló!Újabb előadóra és zene címére vadászok ebből a videóból! A 7. perctől kellene a címe?!Előre is köszi!
Itt a videó! -
#16687 Örülök, épp a sound forge-al akartam letisztítani a dj szövegelését, hogy abból kivegyem, mit mond, mert nem ismertem a számot, akárcsak a zenefelismerők sem. -
remix78 #16686 Meg van:
Nemis - Woodpeckers From Space
Köszönöm annak aki próbált segíteni! -
remix78 #16685 Hiába!Már mindenhogy rákerestem,de sehogy sem találom.Csak lesz valaki aki ráismer!? -
#16684 Pedig mondja is a "DJ", de az egész szövegelésből alig érteni valamit... Gooterman Van Smith? Hooterman For Swiss? 84-ből? 87-ből? HE? -
remix78 #16683 Sziasztok!Ismeri valaki az előadóját és a zene címét ami az alábbi linken hallható?
Tudja valaki az előadót és a szám címét?
-
dregnarr1 #16682 Egy étteremben hallottam, így sajnos nem tudok semmi többet mondani róla :(
A férfi az első klipben hasonlatosan szövegel.
A nő nagyon magas szoprán hangon énekel, hosszan kitartott hangok szerepelnek, mintsem elbeszélt ének.
Köszönöm a segítséget és az erre szánt időt! -
#16681 Ötleteim éppen vannak, de rádiót nem hallgatok, szóval nekem ebből a szempontból nehéz az azonosítás. Arra emlékszel, hogy melyik adón hallottad?
Mert ismerek ilyen számokat (hip-hop), de elég valószínűtlen, hogy rádióban játszanák (még/egyáltalán) :
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.10.07. 21:05:51 -
dregnarr1 #16680 Hét elején hallottam rádióban, valami könnyűzenei szám, férfi "énekel"/szövegel benne, illetve néha megszólal benne egy szomorkás, operett stílusú ária (nő) a refrénben, háttérben.
Van ötletetek erre? Sajnos semmilyen mértékben nem követem a zenei világot, nem tudok többet elmondani róla, lehet épp valami új sláger.
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2017.10.07. 13:10:20 -
gotchaaa #16679 -
king93 #16678 Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani ennek az elképesztően jó számnak a címét?
Vagy legalább, hogy milyen műfaj.
A videóban 0:05-től, 1:01-től, 2:26-tól és legjobban 2:46-tól is hallható.
Előre is köszi.
Utoljára szerkesztette: king93, 2017.09.30. 17:41:21 -
Bazsalusz #16677 Sziasztok!
Keresem annak a zenének a címét ami ebben a videóban szól 05:22-től!
Gyanús, hogy valami nagyon oldschool goa. :) -
#16676 nem tudom a rádiót, mert autóban szólt és nem jegyeztem meg :/
a stílusa ilyen mint adele, sia -
#16675 Hali! Ezt ismerjük?:) Köszi.
-
#16674 Mikor és melyik rádióban hallottad? Ill. stílusra milyen? -
#16673 nemrég hallottam a rádióban egy számot, sajnos elfelejtettem a szövegrészt, ami alapján be akartam azonosítani. csak egy szóra emlékszem: "fire". nő énekli, nem túl régi szám lehet. -
Tomaj42 #16672 Sziasztok !
Keresem a következő zenék címét és előadóját.
SHAZAM nem ismeri.
Mi ez a szám 1
Mi ez a szám 2 -
goger #16671 https://youtu.be/KSMmZ8qXifo
Ennek a cimet keresem, csak par masodperc es rossz minoseg de hatha valaki tudja. Koszonom -
#16670 Sziasztok!
Ennek a számnak keresem a címét!
Előre is köszönöm! -
Csilla80 #16669 Köszönöm Reynaud! Nagyon örülök. -
#16668 7T Feat Mike D. & Damize – You're The One (1997)
-
Csilla80 #16667 Sziasztok! Előadót és a zene címét szeretném tudni ami ebben a videóban van. Köszi.
-
Attiska #16666 Mi ennek a számnak a címe, és ki az előadója? Az online zenefelismerők nem mondanak rá semmit. -
ItaloMucsacso70 #16665 Hallotta már valaki ezt a zenét?
Csak a címére és az előadójára lenne szükségem.
http://www56.zippyshare.com/v/YvwRRLS4/file.html -
atiapuka #16664 Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, mi ez a szám?
http://www89.zippyshare.com/v/2Tli5Rs8/file.html -
#16663 3 napja ezt keresem de megvan :D nem youtube segítséggel hanem google kép galériával :D
Ola - I'm In Love -
#16662 Mi ennek a számnak a címe? sajnos nem rémlik a dalszöveg de a videóklip igen :D mint mindig
Egy szőke rövid hajú férfi halad az úton egészen a végéig csak öt + pár járókelölt , de nem lábbal hanem inkább lebegve :D kicsit viccesen, a zenét 2013 tenném, és nem biztos de mintha svéd lenne, oh és a végén egy furgon elüti. -
#16661 Valaki meg tudna erősiteni, hogy a zanzibárnak volt olyan száma hogy Kunbaja vagy kumbaja? sehol nem találom meg a youtubon vagy más helyen , de határozottan emlékszem, hogy valamelyik magyar egyutesnek volt ilyen száma ami a refrénben ezt énekelték, nem biztos hogy a zanzibár volt az, de ugy rémlik.
Ha valaki tudja akkor linkelje be pls.
Köszi -
#16660 Találtam még1 zenét, csak hogy ne lankadjon a figyelem :D
i'm a ....... a szám címe, a ... egy dj együttes neve, mintha tr kezdődne, de nem biztos.
Már nem fontos :D
AronChupa - I'm an Albatraoz
Utoljára szerkesztette: biomage, 2017.05.23. 21:19:52 -
BaltásRém #16659
sajnos nem -
#16658 azt hittem hogy az én zenémet találtad meg :D -
BaltásRém #16657 megvan ! :)
https://www.youtube.com/watch?v=BI_0HIz_4JY
(jól gondoltam good luck to you...)
köszi mégegyszer a tippet !
-
BaltásRém #16656 Köszi a tippet ! Hasznos ! Ha tudtam volna, megjegyzem az időpontot, és a napot..:)
Ha meg lesz, belinkelem, mégegyszer köszönöm ! -
#16655 Ennél én sem tudok többet mondani... -
#16654 itt kivalasztod a megfelelo datumot, es ha szerencsed van hamar megtalalod -
#16653 az kimaradt hogy angol legalább is úgy rémlik. -
BaltásRém #16652 Sziasztok !
Egy zenét hallottam a petőfi rádióban, csaj énekli, dinamikus, jó dallamú, "diszkós", és ha jól emlékszek, a refrén végén azt mondja "good luck". mi lehet ez ?? újszerű zene lehet, nem régi, viszont nem sokat játszhatják, mert csak 1x hallottam. -
#16651 keresek egy zenét amire emlékszem
Valaki felrak egy 69 lemezt a videóklipben, és a énekben elég sok lemez fajtát mond ki.
Nem tudom hogy jól emlékszem e de mintha Happy Day vagy valami hasonló lenne a címe vagy az együttes neve -
#16650 Hali, videó alatti zene címekre lennék kíváncsi.
-
Tomaj42 #16649 Köszi