16931
11552975001178628345.jpg
  • kabel15
    Sziasztok! Tudnátok mondani nekem egy olyan számot aminek ilyesmi hangzása van? Mint ebben. 35sec nél kezdődik ami piszkosul tetszik de ilyen formában sehol sem találok. Mármint amiben ilyen mély lenne. Végig hallgattam rengeteg DUBSTEP számot de sehol sem találok ilyet. Tudnátok segíteni?
  • Marki
    Sziasztok!

Pár napja ment a rádióban egy szám, amit azelőtt utoljára kb. 15 éve hallottam.
    Pechemre sem az előadót, sem a szám címét nem tudom. Ráadásul szövege sincs, mert zenéből áll az egész.

A '90-es évek elején volt sláger, de az is lehet, hogy a '80-as évek végén adták ki.

A stílusát nehéz meghatározni. Vidámabb tánczene (azt nem merném állítani, hogy disco-műfaj), tartalmilag eléggé hasonlít a Baby Elephant Walk-ra.
    A videoklipje halványan dereng, egy fehér szobában van sok táncoló, ugráló ember.

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
  • tutituti
    Talán ez:

• tomi890125
    ennek a mixelt számnak keresem még mindig az eredeti verzióját!
    előre is köszi!
    ez lenne az!
  • Czdano
    Sziasztok! Egy nem olyan régi rockzenét keresek de sehol sem találom..a szövege valami ilyesmivel kezdődik hogy "I ...... in new orleans" és a klipjében pedig mutatja a katrina hurrikán okozta károkat és a bajba jutott embereket.

Tudom hogy ez így kevés de hátha beugrik valakinek >.<
  • remix78
    Tudja valaki a videoklip elején hallható magyar szám címét és előadóját?
    Tutajos
  • spidersoft
    Falkon, köszönöm a segítséget! Tényleg ez az, A pingvinek vándorlása c. filmből. Már akkor tetszett ez a nóta, de úgy fest mostanra már elfelejtettem, hogy honnan ismerem...
  • Falkon
    Emilie Simon - The Voyage
  • spidersoft
    Üdv!

sopi (sope?), egy hajóban evezünk, magam is ezt keresem...

Először a reklamadatbazis.hu-n próbáltam kideríteni, de ott eddig nem kaptam választ, gondoltam keresgélek tovább, hátha lesz valami infó valahol, esetleg valami pörgősebb, látogatottabb topic... nos, ha már megkérdezted az errejáróktól, így én nem kérdezem újra hogy mi a zene címe, viszont arra buztítanék bárkit, aki tudja, hogy írja meg nekünk ;)

Köszönjük előre is!

(sopi, a fenti címet is figyelheted, hátha odatojja nekünk valaki a megfejtést ;) )
  • Animefox
    Volt egy videoklipp 2000-ben vagy 2001-ben asszem, amit felvettem kazira de azóta nem hallottam és láttam sehol. Kazi eltűnt vagy a fene se tudja már annak a korszaknak vége de a szám címére már nem emlékszek. Teszek egy próbát és csak annyit tudok mondani a klippről és együttesről hogy amerikai könnyűzene, gitár, hosszú göndör kócos haja a front énekesnek és a zenekarral beront egy tipikus amerikai gimibe és bele énekel a suli rádióba, mire az éppen "tanulók" felkapják a fejüket, aztán minden iskolás rohan ki a foci pályára, utána a tesi teremben is nyomják az agresszív számot, az egyik tanuló csaj bele is szeret a front énekesbe... esetleg tipp?
  • Csabesz6
    Tárgytalan, csak felületesen futottam át először a kommenteket...:)
  • remix78
    Hello!
    Tudja valaki a videoklip elején hallható magyar szám címét és előadóját?
    http://www.youtube.com/watch?v=CkSPOxfTpDU&feature=related
  • Csabesz6

2:50 től mi szól? Olyan ismerős...
  • sopi
    Hali

A reklám alatt lévő számnak a címét ha segítene valaki kideríteni nagyon szépen megköszönném :)
    Cool TV Karácsonyi Filmek
  • ToCsEk
    hali, keresek egy zenét, radio1en hallottam, előadó nevét (csaj) szám címe (valami shake) akkor be is írtam youtubra de azóta se találom :D a coca cola reklámban is az a zene szól.

szerk.: már meg is találtam
    http://www.youtube.com/watch?v=O_DnyvNg-Vg&ob=av2n
  • LeWyTy
    Valami raktárban bakeliten vagy kazin
  • Regiujzenek
    Kb 1988-ból való ez a BB reklám.
    Ennek a zenének hol lehet megtalálni a teljes verzióját? (előadó, cím?)

• David01
    Celldweller - The Wings of Icarus (feat. James Dooley)
  • Sakio
    Valaki megtudná mondani a zene címét?
    http://www.youtube.com/watch?v=5j5tPF-yFJw&NR=1&feature=endscreen
  • tutituti
    Parancsolj

• rbajanlat
    http://c1.hu/

ezen az oldalon az egyes tracknak mi a címe és előadója?
  • Wicked Belzebub
    Alapmű. Mind filmileg, mind zeneileg.
    Az utolsó mohikán zenéje. Promentory címen keresd.
  • tomi890125
    ? valaki?
  • oliwwer
    Tehát ennek:

• oliwwer
    Valaki ennek a címét?

• donatus13
    köszi:)
  • nyuny01 #14497
    Nagyon köszi!

• Wicked Belzebub
    Black Strobe - I'm A Man
  • Wicked Belzebub
    Black Sabbath - Children of the Grave
  • nyuny01 #14494
    Hello!

9:57-nél lévő szám címét tudja valaki?

Előre is köszönöm!
  • donatus13
    Sziasztok valaki tud segíteni ez kellene
  • messerharcos
    Akkor most kérdezek ilyen kitalálgatosdit, a klippjére emlékszem, a zene idejét 2000-2005 közé tenném, semmiképpen se utána, lehet még korábbi. elég lassú, kicsit melankólikus, 2 vagy 3 csávó van benne, van valami búzamező vagy mi estefele van, aztán vmi hajó meg van egy része mikor valami virtuális hal úszik ilyen virtuális környezetben. A lényeg hogy nem igazi hal:) Amikor úszik nincs éneklés csak hangszerek. Valaki tud segiteni?
  • messerharcos
    köszönöm!
  • tomi890125
    Ennek a számnak nem tudja valaki a címét, vagy előadó?
    kösz előre is!
  • David01
    ppk - resurrection
  • messerharcos
    sziasztok! ebbe tudtok segiteni? ez itten Köszi előre is!
  • David01
    Bond - Explosive
  • Halász Ádám
    Mi ennek a zenének a címe ami ezalatt megy?
    http://www.youtube.com/watch?v=XxgtLt_qtoQ&feature=related
  • maera
  • Wicked Belzebub
    Bingo Players - Cry