Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ötletek? <#nemtudom>#nemtudom>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
egy ismerõsöm kérdezte, ha esetleg találkoztok ilyen klippel írjátok meg nekem, elõre is nagy köszi 😊😊
"amirõl annyit tudok h francia, srác énekel benne, és a klippjében összemegy a szoba "
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem ismer esetleg rá valaki?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
egy számot keresnék..nem lehet annyira régi.
egy férfi magyaráz benne néha és valami olyasmit mondd hogy got a problem ain't no valami.😄 nem sokat beszél benne és sztem valami néger faszi lehet😄 valakinek valami ötlete tippje esetleg???
Segítség esetleg?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Hello.
Tudom, nem teljesen idevágó, de megpróbálom.
Itt van egy szám, elég komoly (tudom, az most éppen DB zene, de nem az számít... 😄 ).
Ilyesmi stílust szeretnék keresni már régóta, de nem találok... néha-néha ráakadok egyre, általában azok is filmzenék.
Lehet nincs is ilyen "stílus", csak annyi, hogy komolyzene (talán opera), de remélem van - vagy legalábbis ismer valaki valamilyen elõadót, ami ilyesmivel foglalkozik. 😊
Lehet hülye kérdés/kérés, de ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm. 😄
Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ahogy belehallgattam, lehet nem pont ugyanaz a kettõ, de kiindulási alapnak szerintem megteszi. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
De azért köszi! 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
>:C
"Everything that happens, happens for a reason"
"Everything that happens, happens for a reason"
valami olyasmi togy tüdü diszko, vagyis 2 szótag volt az elsõ szó.
és a számban is azt mondogatta a faszi, kicsit monoton hangon
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
volt mostanába negy szám, szintén rádióban csiptem el, valami Disco volt a neve
talán robot disco vagy valami ilyesmi, kicsit lassú volt ugy emlékszem, magyar elõadó, de külföldi szöveg volt benne, férfi énekkel (de inkább azt hiszem csak vmi rábeszélés a dallamra)
talán egy csaj énekelte.. ( amit talált google. demi lovato- nem erre gondolok.. )
Sajnos pontos infót nem tudok róla, csak ma valahogy beugrott 😄D
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?