Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Régóta szeretném megtudni,hogy ki az elõadója és mi ennek a számnak a címe!Kíváncsi vagyok tudja-e valaki!!!
http://www.youtube.com/watch?v=OebXhXC-s00
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Csak beugrik,mert ismerem!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[url=http://kiwi6.com/file/j2z49zl64c]Ennek a számnak nem tudja valamelyikõtök véletlenül a címét? Ezt a kis részletet sikerült belõle megszerezni, remélem aki ismeri az ennyi alapján is felismeri😄 Köszi
(u.i.: nem kell letölteni a fájlt, alul rámentek a Listen to mp3-nál a nyílra, és lejátssza)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Segítség kellene. Mostanában gyakran hallok a rádióban egy szerintem francia számot, mely fõleg szaxofonra épül. Valami olyan a refrénje, hogy "Alones on". Mi lehet a címe? Köszi
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
de tessék:
mi annak a számnak a címe ami a Viva tv-én a viva chart show reklámja alatt megy! A reklámba több klipbõl vannak kivágott jeleneteket, és kockákat szerkesztettek bele! A számot egy férfi énekli, valszeg fekete!
Elõre is köszi a választ!
nem sok kivehetõ hangot hallottam belõle 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Elég rossza a minõsége de reménykedek.
BattleTag: kabel15#2672
Egy olyan számot keresek, amit a neo fm-en szoktak játszani, viszonlyag sokszor. Egy faszi énekel benne, rekedt hangon, angolul. Talán Joe Cocker, de már végighallgattam húszezer számát, de nem volt az egyik sem.
Dallama ehhez hasonít.
Kérlek segítsetek, ha tudtok 😞
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(Nem James Blunt arra is rájöttem már)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Libya Truth