16931
-
#14883 Webjogsi - e-learning KRESZ oktatás - látványosan egyszerű!
Mi a címe ?S:
Köszi előre is. -
adrag #14882 Sziasztok!
Szám címét és előadóját keresem. Szerintem 70-es évekbeli beat zene.
Pár sort tudok idézni a dalból.(remélem pontosan)
-Nézz rám,itt vagyok veled,mondd el bátran most a titkodat.
Nézz rám,itt vagyok veled,mondd el most az igazat....
Nem leszek én soha,nem leszek én soha,nem leszek én aki elhagy.
Tied leszek mindig,csak a tiéd mindig,tied leszek,bárki írhat.
Köszönöm. -
mikusmate #14881 Meg tudnátok mondani, hogy a videó alatt mi megy? Engem Justice-ra emlékeztet, de az is lehet, hogy NatGeo sajátja. -
vilmos200001 #14880 -
#14879 Ezt esetleg felismeri valaki?
-
Wicked Belzebub #14878 One of the most popular tracks composed by Craig Armstrong is "Escape" from Plunkett & Macleane. -
vilmos200001 #14877 Zenét keresek amiben állandóan valami fúvós hangszer szól egész végig és külföldi férfi énekli és a másikban meg szintén külföldi férfi énekli de zongora szólal meg az elején és a végén is.- Mi a címük?
? -
Petike94 #14876 Mi a címe?
-
uscGhost #14875 Avicii - Levels (iNexus Dubstep Remix) -
#14874 -
uscGhost #14873 Noisestorm - Survival -
Ereszt #14872 Halihó!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy mi a címe annak a számnak, ami 04:23 és 5:30 között megy? Előre is köszönöm a segítséget!
http://www.youtube.com/watch?v=qKktA5mF2ZI -
Héeder #14871 Hello
Meg tudná nekem valaki mondani hogy mi a számnak a neve, aminek a részlete ez.
Előre is köszi ! :) -
DonSzykla #14870 Helló.
Meg tudná nekem mondani valaki hogy a Vitathatatlan 3-ba, 1:16:00-nál szóló számnak ki az előad olya vagy a szám címe előre is köszönöm.
Vitathatatlan 3.
-
#14869 Valaki ismeri esetleg?
A zene 1:15től megy.
-
#14868 Valaki meg tudná nekem keresni a zenét valahol címmel, előadóval együtt ami a Universal channelen a Férjem védelmében ajánlója alatt szól? Elvileg 3. Csúcsponton A férjem védelmében című videó a csatorna oldalán megtekinthető.
-
Avicii - Levels remix.. nah de melyik lehet ez ?:D:D -
geo91 #14866 #13022, valaki? :D -
Matriarch Anita #14865 Hasonló, de nem nyert sajnos:( -
#14864 KÖÖÖSZÖNÖM -
#14863 Sziasztok!
A 90-es években játszottak egy videóklipet valamelyik zenecsatornán, de gyerek voltam még, így sajnos nem emlékszek a címére. Nem túl sok maradt meg, de pár kép még mindig a szemem előtt van. A videóban egy nagy robot fejében voltak emberek, a robot egyik joystickjának a végén egy (játék)baba fej volt, és volt még egy fal is benne, amit nyilván áttörtek.
Nem a Beastie Boys - Intergalactic-ra gondolok.
Már kezd idegesíteni a dolog, remélem valaki tud segíteni D:
Köszönöm előre is! -
#14862 Csak nem erre gondoltál?
-
#14861 Sziasztok!
Valaki véletlenül nem ismeri azt a zenét, aminek a klippjében egy kisbabának Hitler bajusza van ?
Köszönöm előre is. -
#14860 Ahhoz hasonló. -
Matriarch Anita #14859 Stílusban leginkább ehhez hasonlít a szám, ha valakinek lenne ötlete:
http://www.youtube.com/watch?v=x8eDyCRa0mY
"Sziasztok!
Egy elektronikus zenét keresek, elég kevés infoval, de nagyon megköszönném ha megprópálnátok:)
- Nő énekel benne
- refrén utolsó sora (kb ennyi, amit érteni lehet belőle): Space man(?), space jam(?)
- nem a klasszik space jam zene az, inkább vmi bulizós dolog
Nagyon köszi!" -
#14858 Hali.
Hangfelvételem sajnos nincs.
Neo és Class fm-en szoktam hallani egy külföldi előadótól, aki szerintem férfi..
és mintha minden refrént úgy kezdene, hogy: bye-bye. nánánáná..
:D
Fogalmam sincs az előadóról és címről sajnos, de nem hiszem hogy olyan régi zene.
előre is köszi. -
#14857 Köszi.
És ennek mi lenne a címe? Bocsi, de telós felvétel lett. :D
http://www2.zippyshare.com/v/14992564/file.html -
Wicked Belzebub #14856 Salif Keita - Madan (Exotic Disco Mix) -
#14855 Címét ennek én is megköszönném:
http://www12.zippyshare.com/v/10235776/file.html -
#14854 Ennek esetleg valaki nem tudja a címét? Tudom, hogy nem a legjobb minőség sajnos. -
Matriarch Anita #14853 Sziasztok!
Egy elektronikus zenét keresek, elég kevés infoval, de nagyon megköszönném ha megprópálnátok:)
- Nő énekel benne
- refrén utolsó sora (kb ennyi, amit érteni lehet belőle): Space man(?), space jam(?)
- nem a klasszik space jam zene az, inkább vmi bulizós dolog
Nagyon köszi! -
Paranoia #14852 94' vagy talán 95' loveparade.
sajna többet nemtudok segíteni:S -
Regiujzenek #14851 Ki tudja a szám címét és előadóját? A klipet, amelyből származik, a Duna tv adta le 1998-99 körül. -
#14850 de király vagy. köszi -
Paranoia #14849 Mauro Picotto
klasszik:D -
#14848 1. szám címét nem tudja valaki? -
#14847 Ennek mi a címe???
Köszi előre is!!! -
Wicked Belzebub #14846 A szerveren találtam meg, a kazi nincs a szekrényben. Hogy a szerverről mit, hogyan tudok leszedni, az majd elválik... -
#14845 az elképzelhető, h ezt valamilyen formában elérhetővé tudod tenni számomra... /bár, ha kazetta, akkor digitalizálni kell... etc... mondjuk nekem az audio sáv is elegendő lenne, ha nem nagy kérés! bár tény, h video-val hatványozottan törnének elő az emlékek! :D/
mindenesetre köszi az utánajárást... és ha mindez megoldható, akkor standby módban várok! :D -
Wicked Belzebub #14844 Megtaláltam a tartalékot, "parkban sétáló emberek" a címe, van hozzá doku is, de nem tartalmazza a zene címét, sajnos:(