Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm! 😉
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ezért hátrány ha embernek sokezer zenéje van.
Next PC upgrade: 2022
need somebody cover my hands i'll be waiting ......
Ha valaki ráismert ebbõl a szösszenetbõl kérem jelezze mi a szám címe!!
Next PC upgrade: 2022
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
1:15-tõl zúz kegyetlenül 😄
Jah és inkább drum 'n' bass számokat keresgélj, ne dubstep-et... 😉
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
BattleTag: kabel15#2672
Pár napja ment a rádióban egy szám, amit azelõtt utoljára kb. 15 éve hallottam.
Pechemre sem az elõadót, sem a szám címét nem tudom. Ráadásul szövege sincs, mert zenébõl áll az egész.
A '90-es évek elején volt sláger, de az is lehet, hogy a '80-as évek végén adták ki.
A stílusát nehéz meghatározni. Vidámabb tánczene (azt nem merném állítani, hogy disco-mûfaj), tartalmilag eléggé hasonlít a Baby Elephant Walk-ra.
A videoklipje halványan dereng, egy fehér szobában van sok táncoló, ugráló ember.
Elõre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
KoЯn
The Only One!
Tudom hogy ez így kevés de hátha beugrik valakinek >.<
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
sopi (sope?), egy hajóban evezünk, magam is ezt keresem...
Elõször a reklamadatbazis.hu-n próbáltam kideríteni, de ott eddig nem kaptam választ, gondoltam keresgélek tovább, hátha lesz valami infó valahol, esetleg valami pörgõsebb, látogatottabb topic... nos, ha már megkérdezted az errejáróktól, így én nem kérdezem újra hogy mi a zene címe, viszont arra buztítanék bárkit, aki tudja, hogy írja meg nekünk 😉
Köszönjük elõre is!
(sopi, a fenti címet is figyelheted, hátha odatojja nekünk valaki a megfejtést 😉 )
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Tudja valaki a videoklip elején hallható magyar szám címét és elõadóját?
http://www.youtube.com/watch?v=CkSPOxfTpDU&feature=related
2:50 tõl mi szól? Olyan ismerõs...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A reklám alatt lévõ számnak a címét ha segítene valaki kideríteni nagyon szépen megköszönném 😊
Cool TV Karácsonyi Filmek
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
szerk.: már meg is találtam <#idiota>#idiota>
http://www.youtube.com/watch?v=O_DnyvNg-Vg&ob=av2n
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ennek a zenének hol lehet megtalálni a teljes verzióját? (elõadó, cím?)
http://www.youtube.com/watch?v=5j5tPF-yFJw&NR=1&feature=endscreen
Az utolsó mohikán zenéje. Promentory címen keresd.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.