Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chelseafan
2:38-tól mi a szám címe? Nem tudok rájönni, pedig figyelem a szöveget is, csak nem mindent lehet kivenni a felvétel miatt...:/ House/electro-house zenében jártas emberek hátha tudják 😊

Elõre is köszönöm! 😉

Peetboy
Megtaláltam a zenét amit kerestem. YEEEE!!!

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

grebber
LOL ahogy elkezdtem énekelni magamba meg is találtam winampba!
Ezért hátrány ha embernek sokezer zenéje van.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Tetszik egy szám ezer éve halottam csak a dallam van meg meg egy sor de nem vagyok angolos hogy hallás után rendesen leírjam de ilyen tuti van benne a szövegben:

need somebody cover my hands i'll be waiting ......

Ha valaki ráismert ebbõl a szösszenetbõl kérem jelezze mi a szám címe!!

Next PC upgrade: 2022

Falkon
Nincs mit! 😊 Gyorsabb lettem volna, csak az egyik topikot túl lassan olvastam 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Thanx, gyors volt! 😄

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hello!
Ennek a számnak valaki ismeri a címét?
Elõre is köszi! 😊

dragon11
Szintúgy.

tutituti
Boldog új évet mindenkinek.És köszönjük a segítségeket!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

dragon11
köszi.😄

Timberg = Avicii.. akkor mi a fsz az a remix ?XDD

Animefox
Volt egy olyan House stílusú szám amiben egy ürge nem oda illõen gitározott lenyalt hajjal és törött kézzel... volt egy csaj aki folyton körülötte forgott közben meg itatta szívószálas itallal annak mi a címe?

whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

3Error
ez itt az: 009 Sound System - Dreamscape :

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error

1:15-tõl zúz kegyetlenül 😄
Jah és inkább drum 'n' bass számokat keresgélj, ne dubstep-et... 😉

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Czdano
Nem ez az, de ez alapján már megtalálom 😄 köszi!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

kabel15
Sziasztok! Tudnátok mondani nekem egy olyan számot aminek ilyesmi hangzása van? Mint ebben. 35sec nél kezdõdik ami piszkosul tetszik de ilyen formában sehol sem találok. Mármint amiben ilyen mély lenne. Végig hallgattam rengeteg DUBSTEP számot de sehol sem találok ilyet. Tudnátok segíteni?

BattleTag: kabel15#2672

Marki
Sziasztok!

Pár napja ment a rádióban egy szám, amit azelõtt utoljára kb. 15 éve hallottam.
Pechemre sem az elõadót, sem a szám címét nem tudom. Ráadásul szövege sincs, mert zenébõl áll az egész.

A '90-es évek elején volt sláger, de az is lehet, hogy a '80-as évek végén adták ki.

A stílusát nehéz meghatározni. Vidámabb tánczene (azt nem merném állítani, hogy disco-mûfaj), tartalmilag eléggé hasonlít a Baby Elephant Walk-ra.
A videoklipje halványan dereng, egy fehér szobában van sok táncoló, ugráló ember.

Elõre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!

KoЯn

tutituti
Talán ez:

tomi890125
ennek a mixelt számnak keresem még mindig az eredeti verzióját!
elõre is köszi!
ez lenne az!

The Only One!

Czdano
Sziasztok! Egy nem olyan régi rockzenét keresek de sehol sem találom..a szövege valami ilyesmivel kezdõdik hogy "I ...... in new orleans" és a klipjében pedig mutatja a katrina hurrikán okozta károkat és a bajba jutott embereket.

Tudom hogy ez így kevés de hátha beugrik valakinek >.<

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Tudja valaki a videoklip elején hallható magyar szám címét és elõadóját?
Tutajos

Falkon, köszönöm a segítséget! Tényleg ez az, A pingvinek vándorlása c. filmbõl. Már akkor tetszett ez a nóta, de úgy fest mostanra már elfelejtettem, hogy honnan ismerem...
Falkon

Üdv!

sopi (sope?), egy hajóban evezünk, magam is ezt keresem...

Elõször a reklamadatbazis.hu-n próbáltam kideríteni, de ott eddig nem kaptam választ, gondoltam keresgélek tovább, hátha lesz valami infó valahol, esetleg valami pörgõsebb, látogatottabb topic... nos, ha már megkérdezted az errejáróktól, így én nem kérdezem újra hogy mi a zene címe, viszont arra buztítanék bárkit, aki tudja, hogy írja meg nekünk 😉

Köszönjük elõre is!

(sopi, a fenti címet is figyelheted, hátha odatojja nekünk valaki a megfejtést 😉 )
Animefox
Volt egy videoklipp 2000-ben vagy 2001-ben asszem, amit felvettem kazira de azóta nem hallottam és láttam sehol. Kazi eltûnt vagy a fene se tudja már annak a korszaknak vége de a szám címére már nem emlékszek. Teszek egy próbát és csak annyit tudok mondani a klipprõl és együttesrõl hogy amerikai könnyûzene, gitár, hosszú göndör kócos haja a front énekesnek és a zenekarral beront egy tipikus amerikai gimibe és bele énekel a suli rádióba, mire az éppen "tanulók" felkapják a fejüket, aztán minden iskolás rohan ki a foci pályára, utána a tesi teremben is nyomják az agresszív számot, az egyik tanuló csaj bele is szeret a front énekesbe... esetleg tipp?

Csabesz6
Tárgytalan, csak felületesen futottam át elõször a kommenteket...😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hello!
Tudja valaki a videoklip elején hallható magyar szám címét és elõadóját?
http://www.youtube.com/watch?v=CkSPOxfTpDU&feature=related

Csabesz6

2:50 tõl mi szól? Olyan ismerõs...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

sopi
Hali

A reklám alatt lévõ számnak a címét ha segítene valaki kideríteni nagyon szépen megköszönném 😊
Cool TV Karácsonyi Filmek

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

ToCsEk
hali, keresek egy zenét, radio1en hallottam, elõadó nevét (csaj) szám címe (valami shake) akkor be is írtam youtubra de azóta se találom 😄 a coca cola reklámban is az a zene szól.

szerk.: már meg is találtam <#idiota>
http://www.youtube.com/watch?v=O_DnyvNg-Vg&ob=av2n

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

LeWyTy
Valami raktárban bakeliten vagy kazin<#hehe>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kb 1988-ból való ez a BB reklám.
Ennek a zenének hol lehet megtalálni a teljes verzióját? (elõadó, cím?)

Sakio
Valaki megtudná mondani a zene címét?
http://www.youtube.com/watch?v=5j5tPF-yFJw&NR=1&feature=endscreen

tutituti
Parancsolj

rbajanlat
http://c1.hu/

ezen az oldalon az egyes tracknak mi a címe és elõadója?

Alapmû. Mind filmileg, mind zeneileg.
Az utolsó mohikán zenéje. Promentory címen keresd.
tomi890125
? valaki?

The Only One!

oliwwer
Tehát ennek:

oliwwer
Valaki ennek a címét?

köszi😊

nyuny01
Nagyon köszi! <#worship>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Black Strobe - I'm A Man
Black Sabbath - Children of the Grave
nyuny01
Hello!

9:57-nél lévõ szám címét tudja valaki?

Elõre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Sziasztok valaki tud segíteni ez kellene

Akkor most kérdezek ilyen kitalálgatosdit, a klippjére emlékszem, a zene idejét 2000-2005 közé tenném, semmiképpen se utána, lehet még korábbi. elég lassú, kicsit melankólikus, 2 vagy 3 csávó van benne, van valami búzamezõ vagy mi estefele van, aztán vmi hajó meg van egy része mikor valami virtuális hal úszik ilyen virtuális környezetben. A lényeg hogy nem igazi hal😊 Amikor úszik nincs éneklés csak hangszerek. Valaki tud segiteni?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.