16931
-
OPM #875 BSZ! -
Szávitri #874 Szerintem a Tears in heaven-re gondolsz. -
#873 http://www.bahnhofclub.hu/
Itt megy 1 videó ahogy bejön az oldal annak a számnak a címe kéne ami szól de nagyon, kösz!!!!!!!! -
#872 heló, rádióba halottam, ennek a számnka a cime kéne... nem tudja valaki? (bocsi a kissé gyér minőségért)
http://akyyy.fxp.hu/ismeretlen.wav -
neménvoltam #871 elsősorban techno kedvelők: Adam Beyernek van egy igen jellegzetes congás száma, a címét szeretném megtudni, thx!! -
blackgamer #870 #828 -
Carti19 #869 Coldplay - Clocks -
TestőrSzakáll #868 Szevasztok!
A magyar 1-esen megy egy rövid reklám ,
"A nagy könyv" reklámja. Egy zongorás nóta van
benne, pár éve a rádiók is sokat játszották.
Előadó és/vagy számcím kellene.
Köszönve: T.Sz. -
ai #867 Segítsen valaki pls :viasat3-on a sztárvár c műsor előzetesének zenéje micsoda ??? fonetikusan a refrénben van olyan hogy léézi ... -
#866 thx -
#865 köszi szépen! csak tegnap még nem tudtam megköszönni -
blackgamer #864 Mario Lopez - Always & forever -
#863 Sziasztok!
Valaki nemtudja mi ennek a számnak a címe?
Mi ennek a számnak a Címe? titititii tititi cool! :D -
Lolarapper #862 Mockingbird!!! (http://www.eminemlounge.com) =letölthető a zene és a videoklip is! -
#861 Mi Eminem új számánka cime? valmi M betűs. :\ -
#858 DC-n keresgéltem,1 embernél megtaláltam,de nem nagyon akarja tölteni.Ha van időd,nyomd fel valahova.Előre is köszi! -
#857 most veszem észre: TÉÉK!! -
Lolarapper #856 akyyy: az előző hozzászólásom neked ment!!!! -
Lolarapper #855 Hali! Aventura - Obsesión!!!!
Ha nem találod sehol, akkor írj!(nekem megvan a zene) -
#854 14-Roger Alan Wade-If Youre Gonna Be Dumb-Sge.mp3 ha nagyon nem találjátok, felpakolom valahova. -
#853 Az engem is érdekel!
Illetve van egy szám... Eléggé mostanába megy... Az elején egy telefon csörög, majd egy elég latinos zene alakul belőle, ahol a refrénjébe egy nő énekel, ilyen WHÓÓÓHÁ-kat! Asszemm... Csak ennnyi jut eszembe :( A lényeg, hogy mostani, ma adta a Danubius is jáksóéknál... Pedig az utolsó hangos dalról beszéltek!!! -
#852 Tudja valaki,hogy mi annak a Jackass-es számnak a címe,amikor Partyboy dancel?:) -
#851 Egy olyan számot keresek, amiben valami keep on rising, keep on shinning hallható. Nem ér röhögni. :)) -
#850 Thx! Már töltöm is James Lavelle mixbe :) ! -
OPM #849 verve - bittersweet symphony ? -
#848 Engem a az a szám érdekelne ami a Megasztár eredményhírdetés alatt m1, tehát amikor kiderül h kik a biztos továbbjutók! valaki biztos ismeri plz írja meg -
#847 Ezek a számok engem is érdekelnének! :) -
#846 még ősrégen kérdeztem az Ignis "Tűzön, Vízen" reklm zenéjét, de senki se tutta.. most van vki??
itt a zene
IGNIS REKLÁMZENE
ja és ha valaki tudná ennek a másik szintén suzuki reklám zenéjének a címét
MÁSIK REKLÁM
thx előre is!!! jah a fájlok nem nagyok.. nincs egy MB egyik se
Má a hajam is hullik annyit kerestem a számot :D -
#845 mia? LOL thx mann -
OPM #844 2 unlimited - get ready for this -
#843 Hello
van egy számrészlet --> ITT
nos hát itt ugyen van aza Techni beütésű alap alatta...
Azt megtudtam hogy a nagyon régi Technotronic együttes Pump Up the Jam szám remixéről van szó, és szerintem ez egy ismert dallam, szóval melyik remix az ahol ez a dallam van? mer találtam egy rakat remixet, de egyik sem tartalmazta ezt a dallamot, inkáb a szöveget mixelték azokban a számokban...
egyébként szerintem eléggé ismerős legalábbis nekem... nah nem nagy a fájl pár KB... de azért plz help aki tud!!!!
Thx -
sirdond #842 Eric Cleptonnak van egy száma,nagyon szép lassú,de sajnos nemtom a cimét!Talán ez a leghiresebb!Nem tudja vki? -
Robbb #841 Sajnos ilyen címmel van egy pár előadó :) Esetleg közelebbit valaki? -
#840 ain't no sunshine? -
Robbb #839 Sziasztok! Úgy látom ez a fórum pont jó hogy megtuggyak egy rég keresett zeneszámot. Ne nevessetek ki! Szóval valami ilyesmi: "...change your miiiiiiind, look around you..." stb. Meg valami "sunshine" is van a refrénben. Egy nő énekel benne, lassú melankolikus zene, csak fogalmam sincs mi a címe. Lécci segítsen valaki! -
#838 02 global_playboys -_the_sound_of_san_francisco_progressive_mix-nbd.mp3 -
#837 megvan -
#836 hi.keresek egy olyan zenét, aminek a refrénjében a "san fransisco"-t emlitik bene sokszor köszi a segitséget -
#835 van egy szám, a boyzonetól, nemtok mi van benne, ilyen, "hűde nyálas zteneszerű", és elég hosszú szám azt is tudom, nem tudja valakia cimét? -
blackgamer #834 ja, és Szörényi Levente énekli