16931
11552975001178628345.jpg
  • OPM
    BSZ!
  • Szávitri
    Szerintem a Tears in heaven-re gondolsz.
  • csum666
    http://www.bahnhofclub.hu/

Itt megy 1 videó ahogy bejön az oldal annak a számnak a címe kéne ami szól de nagyon, kösz!!!!!!!!
  • akyyy
    heló, rádióba halottam, ennek a számnka a cime kéne... nem tudja valaki? (bocsi a kissé gyér minőségért)
    http://akyyy.fxp.hu/ismeretlen.wav
  • neménvoltam
    elsősorban techno kedvelők: Adam Beyernek van egy igen jellegzetes congás száma, a címét szeretném megtudni, thx!!
  • blackgamer
  • Carti19
    Coldplay - Clocks
  • TestőrSzakáll
    Szevasztok!
    A magyar 1-esen megy egy rövid reklám ,
    "A nagy könyv" reklámja. Egy zongorás nóta van
    benne, pár éve a rádiók is sokat játszották.
    Előadó és/vagy számcím kellene.
    Köszönve: T.Sz.
  • ai
    Segítsen valaki pls :viasat3-on a sztárvár c műsor előzetesének zenéje micsoda ??? fonetikusan a refrénben van olyan hogy léézi ...
  • DBoy
    thx
  • akyyy
    köszi szépen! csak tegnap még nem tudtam megköszönni
  • blackgamer
    Mario Lopez - Always & forever
  • DBoy
    Sziasztok!
    Valaki nemtudja mi ennek a számnak a címe?
    Mi ennek a számnak a Címe? titititii tititi cool! :D
  • Lolarapper
    Mockingbird!!! (http://www.eminemlounge.com) =letölthető a zene és a videoklip is!
  • akyyy
    Mi Eminem új számánka cime? valmi M betűs. :\
  • BADE
    DC-n keresgéltem,1 embernél megtaláltam,de nem nagyon akarja tölteni.Ha van időd,nyomd fel valahova.Előre is köszi!
  • Dichter
    most veszem észre: TÉÉK!!
  • Lolarapper
    akyyy: az előző hozzászólásom neked ment!!!!
  • Lolarapper
    Hali! Aventura - Obsesión!!!!

Ha nem találod sehol, akkor írj!(nekem megvan a zene)
  • Dichter
    14-Roger Alan Wade-If Youre Gonna Be Dumb-Sge.mp3 ha nagyon nem találjátok, felpakolom valahova.
  • akyyy
    Az engem is érdekel!

Illetve van egy szám... Eléggé mostanába megy... Az elején egy telefon csörög, majd egy elég latinos zene alakul belőle, ahol a refrénjébe egy nő énekel, ilyen WHÓÓÓHÁ-kat! Asszemm... Csak ennnyi jut eszembe :( A lényeg, hogy mostani, ma adta a Danubius is jáksóéknál... Pedig az utolsó hangos dalról beszéltek!!!
  • BADE
    Tudja valaki,hogy mi annak a Jackass-es számnak a címe,amikor Partyboy dancel?:)
  • Gascoigne
    Egy olyan számot keresek, amiben valami keep on rising, keep on shinning hallható. Nem ér röhögni. :))
  • Bacsy
    Thx! Már töltöm is James Lavelle mixbe :) !
  • OPM
    verve - bittersweet symphony ?
  • Bacsy
    Engem a az a szám érdekelne ami a Megasztár eredményhírdetés alatt m1, tehát amikor kiderül h kik a biztos továbbjutók! valaki biztos ismeri plz írja meg
  • Random_
    Ezek a számok engem is érdekelnének! :)
  • Hixer
    még ősrégen kérdeztem az Ignis "Tűzön, Vízen" reklm zenéjét, de senki se tutta.. most van vki??

itt a zene

IGNIS REKLÁMZENE

ja és ha valaki tudná ennek a másik szintén suzuki reklám zenéjének a címét

MÁSIK REKLÁM

thx előre is!!! jah a fájlok nem nagyok.. nincs egy MB egyik se
    Má a hajam is hullik annyit kerestem a számot :D
  • Hixer
    mia? LOL thx mann
  • OPM
    2 unlimited - get ready for this
  • Hixer
    Hello

van egy számrészlet --> ITT

nos hát itt ugyen van aza Techni beütésű alap alatta...

Azt megtudtam hogy a nagyon régi Technotronic együttes Pump Up the Jam szám remixéről van szó, és szerintem ez egy ismert dallam, szóval melyik remix az ahol ez a dallam van? mer találtam egy rakat remixet, de egyik sem tartalmazta ezt a dallamot, inkáb a szöveget mixelték azokban a számokban...

egyébként szerintem eléggé ismerős legalábbis nekem... nah nem nagy a fájl pár KB... de azért plz help aki tud!!!!

Thx
  • sirdond
    Eric Cleptonnak van egy száma,nagyon szép lassú,de sajnos nemtom a cimét!Talán ez a leghiresebb!Nem tudja vki?
  • Robbb
    Sajnos ilyen címmel van egy pár előadó :) Esetleg közelebbit valaki?
  • Dichter
    ain't no sunshine?
  • Robbb
    Sziasztok! Úgy látom ez a fórum pont jó hogy megtuggyak egy rég keresett zeneszámot. Ne nevessetek ki! Szóval valami ilyesmi: "...change your miiiiiiind, look around you..." stb. Meg valami "sunshine" is van a refrénben. Egy nő énekel benne, lassú melankolikus zene, csak fogalmam sincs mi a címe. Lécci segítsen valaki!
  • akyyy
    02 global_playboys -_the_sound_of_san_francisco_progressive_mix-nbd.mp3
  • akyyy
    megvan
  • nightsucker
    hi.keresek egy olyan zenét, aminek a refrénjében a "san fransisco"-t emlitik bene sokszor köszi a segitséget
  • akyyy
    van egy szám, a boyzonetól, nemtok mi van benne, ilyen, "hűde nyálas zteneszerű", és elég hosszú szám azt is tudom, nem tudja valakia cimét?
  • blackgamer
    ja, és Szörényi Levente énekli