Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
Hali
41.24-tõl ha valaki tudná megköszönném 😊
http://www.youtube.com/watch?v=uUtS3biY1mA

Tuti benne van...
Szinte hallom a fülemben.
Gondolkodom rajta.
Bravó! Köszönöm szépen!! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Robert Travis - Seduction
tommygear
van ez a zene és az elején ez a ta tarara szöveg, ez nincs benne véletlenül egy másik zenében is? mert annyira ismerõs, de szerintem én nem george michael számban hallottam régen
Köszi

Én tudok egy T betûs elõadót, amibe olyan hangzás van amit írsz vagy amit gondolok, ez a Twotrups - The Cello Track. Ha nem ez legalább megismerted.

Üdvözletem.
Most épp ez a track amire "fáj a fogam". Köszi!
http://www44.zippyshare.com/v/18390828/file.html

Nail & Needle - That Man
Sziasztok!

Valaki megtudná mondani ebbe a mix-be a legelsõ Track címet vagy elõadóját?

http://www.hulkshare.com/5u6pvnoyf6v4

Ricsi234
Nagy puszi jár<#puszi>

Lazarus
Köszönöm! 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Lazarus
Valaki tudna segíteni mi lehet ennek a számnak a címe? Köszönöm

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ricsi234
Az elsõ számnak a címét megtudnátok mondani?

http://www.youtube.com/watch?v=0raCqCOv364&list=FLu4IHp7xBDqBTL2d_G0fFCg&index=2&feature=plpp_video

zsolt9999
Ed Sheeran - The A Team
(talán?)

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

sziasztok.

Sziasztok.

van egy szám, a klip londonba jatszodik az angel station is benne van és a szamba is enekli a fiu h angel..egy lanyrol szol,aki drogfüggö és ezért prosti lesz h legyen penze...régebbi szam egy fiu enekli,talan egyuttes,gondolom akk angolok hamár london..és ilyen lassu tipikus radios zene

tudja esetleg valaki, mi az elõadó és a szám cime?
Háát sajna nem, valami T betûs elõadó volt, Trans.. vagy Trade... vagy valami ilyesmi, átforgattam a youtubeot de egyszerûen nem ugrik be a címe sehogyan sem.

dragon11
bazd.😄DDDD

köszönöm 😄

Próba cseresznye alapon nekem ez ugrott be:

STEVE MAC - Paddy's revenge
26:15-30:10 Michael Calfan - Ressurection Is A Timebomb (Florian Svein & Roman.k Bootleg)
Ott a tracklist <#idiota>

dragon11

26:12nél szól egy tipikus disco electro house zene amit mindenki ismer csak én nem..😄 pls osszátok meg velem is.:$ 😊

<#worship><#worship>

Keresek egy zenét, de sajnos nem találom, viszont találtam egy hasonlót hozzá. Ez lenne az
0:15 mp nél egy ilyen érdekes zene megy, olyan mintha hegedû lenne. Na amit én keresek ,az is ugyan ilyen volt, de biztos, hogy nem ez, régebbi fajta lehet, több mint 5 éves. Talán nem énekelnek benne, de sajnos már nem vagyok benne biztos. Tudtok ilyen zenét?

maxtor
meg van

maxtor
sziasztok,

keresek egy számot,de csak a jellegzetes ütemére emlékszem meg egy két szóra,azt hiszem már tavaly is ment nyáron,mellesleg tipikus strand zene érzése van:
tö tö törörü "i am gonna be"(bár a szavak sem biztso hogy stimmelnek)
egy lány énekli és a hangja alapján nem Rihanna,Lady Gaga....
XD Remélem jót nevettek meg hátha valakinek beugrik

Köszi Szépen. Így már megtaláltam. :-)
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Sziasztok!
Ennek a zenének az elõadóját és címét keresném:
http://www34.zippyshare.com/v/27936650/file.html
Elõre is köszönöm
Willi Betz
Érdekelne egy szám címe,de csak annyit tudok,hogy egy csaj énekli és valami hasonló dumát nyom. Lead vagy read on me. Viszonylag gyakran adják a rádióban is.
Hátha valakinek ismerõs ennyibõl. Köszönöm!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

tutituti
Üdv ismét kéne egy szám címe.
sokat nem tudok róla.
Német szöveg van benne,ilyen hiphop-rock szerû volt és kis robotok voltak benne.összevisszamászkáltak a klippben.
A dalban mintha lett volna generation,de ez nem tuti.
Eléggé populáris volt.Fiatal fehér csapat volt.

elõre is köszi ha valakinek beugrik

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#wink>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dragon11
köszi még1x! <#worship><#worship>

dragon11
ááász vagy!😊

mondtam én h eurovíziós 😛😊

Óriási vagy ismét! Köszönöm szépen!!!!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Konstantin Yoodza - Smasher
IMYke2.0.0.0
SunStroke Project & Olia Tira...Run Away
Beszerzés

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dragon11

vlki ezt ismeri esetleg ?talán eurovíziós dal volt 😊

Helló! Ismeri valaki ezt?
http://www21.zippyshare.com/v/44234803/file.html
Köszönöm ! <#lookaround><#wave>

Boconadi
de megvan 😊 Benne volt az ajánlottakban
Boconadi
Nekem nem az alap kell, hanem amire rá van vágva 😄, Az nincs meg? 😊
Nate57 - Auf Der Jagd
Zacskós Tej
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni, hátha tudtok nekem segíteni.
Minap a tescoban hallottam egy nagyon fülbemászó zenét, de sajnos nem tudtam meg, hogy ki az elõadó, vagy a szám címét.

Az elején egy rapszöveg van, ami többször felcsendül a dal közben, de szövegre nem nagyon tudtam megjegyezni a zaj miatt. Van benne nõi rész is, az pedig valahogy úgy hangzott, hogy "love, love, lalalilove" vagy hasonló.
Boconadi
Sziasztok!

Megtudná mondani vki az alap klipp címét?

Link
Nagyon szívesen. Sört nem iszom...
Egyébként mostanság, ha ilyen szöveg nélküli zene van, akkor azt a teló segítségével ismerem fel, nem vagyok jártas ezekben. Régóta segítek ebben a topikban (is), de régebben bizony ha olyan szám volt és mondjuk angol szöveg, akkor fülelés, szövegértés, google...
Nem is tudom milyen szóval köszönjem meg, mert annyit segítettél már!Köszönöm szépen, hálám örökké üldözni fog! <#worship><#worship><#worship><#worship>Jövök már 1 láda sörrel neked! Egyébként Tamás vagyok 31 éves, nem vagyok csajból ahogy cock gondolja, aki enyhén szólva is kiverte a biztosítékot nálam...

CJ Bolland - Camargue
Te nem akarok csúnyát írni, de még ezek után is magyarázod a hülyeségedet?
Vagy szereted az embereket felbõszíteni vazee?
Hát nekem is van lejátszóm, média player, én is látom mi van kiírva.
Ez egy MIX!!!!!!!!!!!! Electric Deluxe&Chris Liebingtõl 2009-es 1óra 1perces, ebbõl vágtam ki ezt a "fasza zene" tracket TE nagyon hülye vagy hallod!!!<#falbav>

Letöltesz egy total commandert, belenézel a fájlba F3-mal és elolvasod a fájl legalján a taginfot vagy leszedsz egy winampot és lejátszod vele a fájlt.

Feltételezem csajból vagy, ha ez se megy olyan egyszerûen. 😄
Azért nem kellene ennyire hülyének nézned a másikat! Azt gondoltad, hogy a mix címe és az elõadója az ennek a tracknek a neve????????????????,,,,DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Ha szerinted Electric Deluxe lenne az elõadó szám címe, akkor a trackcímét miért nem nem tudod megadni????????????DDDDDDDDDDD