16931
-
Szabi1991 #5077 az, Clubbed to Death II -
#5076 Jaja, valszeg ez a
Rob Dougan - Clubbed to Death II
szal a kettes verzijó. Nem mixelt, Rob D. csinálta ezt is, elvileg. De ebből is van pár verzió, a lemezén ami megjelent pl sokkal lassabb a tempó. -
#5075 heló, valaki segítene nagyon fontos lenne. kéne ennek a számnak a címe.
köszönöm előre is (fontos) -
Szabi1991 #5074 Rob Dougan - Clubbed to Death vmien mixelt verziója :D
legalábbis nagyon hasonlit rá :D -
#5073 Ennek a videónak kellene még mindíg a zenéje... plz help meee -
#5072 thx!!4 -
#5071 #5019-ben van leírva... -
#5070 hy valaki nem tudja ennek a zenének a címét?
link -
Hydroceph #5069 "I luv Hixer & zenemano.."
örök hála:) -
#5068 Nagyon szépen köszönöm. -
zenemano #5067 Ilyen egyszerű, ha az ember legalább két szót kihall a zenéből és plusz még tudjuk azt is, hogy kik éneklik:
Ezt etessétek meg a Googleval, aztán irány pogózni:
blink 182 "are broken" lyrics -
zenemano #5066 Ez a te nagy mázlid... pár hónappal ezelőtt hallottam egy MJ feldolgozást és pont az volt benne a bosszantó hogy szarrá pipölözték az egész számot... más szinte alig van a feldolgozásban... és most ugrott be hogy ez az a szám amit játszhattak a Roxyn.
Starzoom - Billie Jean (People Always Told Me)
Hallgasd meg a kül. változatokat, nekem gőzöm sincs Roxyn melyik szólhatott, de a Hi-Tack féle remixek mindig is híresek voltak... lehet azt hallottad. -
#5065 chemical brothers- galvanise -
#5064 The Chemical Brothers - Galvanize -
1Emese #5063 szaisztok valaki nem tudja mi ennek a számnak a neve:
Zenefilm -
Hydroceph #5062 am egy talan nem idevago kérdés, de talán csak itt kapok ra valaszt, volt ma roxyn a francia chart list, az ami lista alapjan roxyn jatszottak zeneket, hol talalom meg? marmint a lista kellene, es rola szinte minden:):D -
Hydroceph #5061 marmint en people nek hallom:D -
Hydroceph #5060 hát a dallam megvan, de sztem azzal nem megyunk sokra:D ugyanis kottazashoz nemnaon ertek:), elég pörgös szam, es az amivel még marhara de nem megyunk sztem sokra, az az, h refrent ismetli eleg surun es annak elso szava maradt meg, people,. ennyi:D remelem hasznos info:** -
Szabi1991 #5059 esetleg még vmi info ? :D
elég sok Michael Jackson feldolgozás van, és az hogy a roxin volt az se szükiti a listát..
esetleg nem jegyeztél + belölle egy szót,részletet,vagy a dallamát? -
Hydroceph #5058 haliho, ismet marhasok infoval rendelkezem.D
szval egy roxys szam megint, egy Michael Jackson szam feldolgozasa, nem a somebodys watchin me, ha valaki tudja pls... -
#5057 Aha.jól mondja szabi.A zene címét nem írják ki viszont legalább 5 videóklippet belevágtak.Jó lenne ha tudnám a szám címét.annyira hüle azért nem vok.Az összes számot letöltöttem aminek a cyímét kiírják de egyik sem az. -
Szabi1991 #5056 de nem az :)
van egy zene, és 5 videóklip összevágva :))) -
#5055 mint minden ilyen adón,ott is kiírták a szám elején és végén az előadót,szám címét,album címét... -
#5054 Hy.Nem nehéz a kérdésem denem tudom mi a szám címe.Blink182 az előadó de a címére sztnék rájönni mert a klipp nem a számhoz tartozik és a címe nincs kiírva.http://www.indavideo.hu/video/Blink_182_ -
zenemano #5053 Szerintem inkább:
House Of Pain - Jump Around -
#5052 bubamara -
#5051 köszi szépen -
#5050 melyik animéből vannak részletek a videóban? -
#5049 hali
srácok segítsetek
a macskajaj betétdala lécci mondjátok meg nem tom meik az
előre is thx
-
#5048 Hali mindenkienk!
Egy videónak keresném a zenéjét és eddig senki nem tudod segíteni úgyhogy a legjobbakhoz fordultam!
Szóval plz előre is köszi -
#5047 Cypress - Jump Around -
#5046 nem tudja valaki mi ennek a számnak a címe? -
zenemano #5045 A jó öreg reklamadatbazis.hu-n ezt csiripelték:
Disturbia előzetese alatti szám a System Of A Downtól a Lonely Day. -
#5044 Hi, nem tudja vki hogy a Disturbia tv-ben is látható bemutatójában mi a zenének a címe, ami megy? -
#5043 thxthxthx -
zenemano #5042 Na igen a korábbi leírásoddal együtt összeállt a kép... pláne hogy gyorsuláson is jól megállja a helyét ez a mjúzik....
Itt a válasz:
http://www.youtube.com/watch?v=NLh9DNjFBUo
...It's gonna be another lonely night...supp supp minnyá gyün a kis borbély jány...
-
zenemano #5041 Itt a szövege, keress rá és meglesz a válasz a kérdésedre ;)
All my life
I denied
Ever knowing what it's like
You came around
You shook my ground
Now I'm searching for a drug to come down
You're where I thought I'd never go
I can't believe I did.... -
chatgyerek #5040 tényleg, nem figyeltem, és bocsi a félreírásokért. Chatgyerek -
#5039 Na itt az intő példa. Ilyen módon ne kérjünk segítséget, legalább itt az sg-n ne! Nagybetű, space, helyesírás az ismeretlen? Ráadásul az egésznek nincs értelme, végén "Köszivan gey videóklipp". Amúgy a link el van szúrva mindkét helyen (valszeg Ctrl+C Ctrl+V miatt)... hihetelen.
Ehhez még csak ráadásként jön, hogy a videó végén kiírják a szám előadóját, (Audiobody) és a honlapjukon az ingyenes számminták alapján kiderül a címe is (In the Now). De a továbbiakban jó lenne ha nem lustaságból nyomnánk be keresendő számokat. -
chatgyerek #5038 bocsi, a linket elronottam http://www.youtube.com/watch?v=Vbv-7hnngWI