16931
11552975001178628345.jpg
  • Paranoia
    Mr. Oizo - Flat Beat
  • csgery
    Sziasztok:)
    Ennek mi a címe?:D Toom h régi szám, de én nemtom...:)
  • Szabi1991
    nem ez a Nutellás zene ?:O
  • Szabi1991

Michael Andrews : The artifact and living (Donnie Darko)
  • z99999
    hahó asszem most a ford mondeonak van egy rekláma 1 hónapja keresem de nem találom, abszolút semmi ének, csak zongora megy benne nem pörgős, inkább dallamos, ha bárki tud róla bármit, linkeljen, akkor is, ha nem biztos benne köszi
  • AntiHero
    ez nekem is kéne.
  • cool13
    Ebben a videoban szereplő zene kellene nekem, tud valaki segíteni? Köszönöm!
  • MiloShee
    Sziasztok!Már két másik fórumba is írtam, de úgy látom igazából ez a legmegfelelőbb hely a kérdésemnek. Egy Italos hangvételő számot keresek, egy nagyon gyenge felvételem van róla! Kérlek segítsetek ha tudtok! Köszönöm :)
    http://www.moviebattles.extra.hu/infusions/pro_download_panel/downloads/valami.rar
  • zenemano
    ...King of the bongo, king of the bongo bong....

Nem ezt énekelték véletlenül benne?
  • 1Emese
    Valaki nem tudja, hogy ami ez alatt megy annak mi a neve. Eszméletlen jó!
    SZÁM
  • Sland
    Hát hogy őszinte legyek fogalmam sincs :D nem tegnap volt, az tuti...
  • TothLaci
    Sziasztok! Keresek egy latinos zenét, melyben a csávó azt mondja, hogy manboo, vagy mangoo? Azt kell róla tudni, hogy nagyon hangulatos zene, már több helyen is hallottam, partyzenének tökéletesen megfelel. Asszem nem a ritmusra megy a zene, vagy nem azért kell szeretni, hanem a hangulata miatt.
  • Super Saiyan
    thx
  • Szabi1991
    Queen-We Will Rock You
  • Super Saiyan
    :\
  • Szabi1991
  • sz4bolcs
    ISTEN VAGY!! KÖSZI!!!! 10 éve keresem a számot, és ismerősöknek is sokat dúdolásztam, de egyik sem tudta megmondani, hogy mi ez. Most nagy az öröm. :-)
  • Szabi1991
    The Zombies : Time Of The Season ?
  • sz4bolcs
    Legújabb Nissan reklám aláfestő zenéjére lennék kíváncsi, 10 éve vadászok rá reménytelenül. Sláger rádión ment régen, de már 3-4 éve nem..
  • Hydroceph
    Aaaaah, imádlak, köszi :***
  • zenemano
    Szerencséd van... hogy 3 szó jól kihallható volt belőle...

http://www.songmeanings.net/lyric.php?lid=3530822107858552351

Remélem mostmár leteheti a srác a fülest, már annyit "rángattam" szegényt jutyúbon.
  • zenemano
    S hol hallottad te ezt a remix változatot (amit keresel)???

Ugyanezzel a szöveggel nem nagyon találni remix változatot.
  • Hydroceph
    hát örök hála, de számomra pont h a vége gyatrácska...amikor a csaj énekel az érdekelne inkább>.<
  • zenemano
    Ebből az elég gyatrácska mixből egy dallam volt ismerős és élvezhető a végefelé, s ez könnyen be is szerezhető:

http://www.youtube.com/watch?v=fvzl_D48ByM
  • Hydroceph

pls
  • Sland
    Link az eredetihez
  • Sland
    Aztán van egy szám amit szintén keresek.
    Régebben sokat hallottam mind2-t, de már csak az eredeti címére emlékszem. A feldolgozásra pedig úgy emlékeztem, hogy Coolio de mégsem az.

Nah szóval van az eredeti szám: Ludacris - What's Your Fantasy

A feldolgozás, vagy funny version pedig ugyan az a szöveggel megy, csak sokkal gyorsabban mondja a srác a szöveget, vékony hangon, és egy kicsi pengetős valamivel fest alá

Ezt nem tudja valaki véletlenül? :)
  • Sland
    hát ez a tü-ti-rü-ttű izé stimmel, de amit én hallottam abban sokkal többet volt az tü-ti-rü-ttű és kicsit pörgősebb volt, nah meg nem ilyen "régizene" hangzása volt :)

lehet valami új feldolgozás volt...
  • raven87
    #5344-ra valaki?
  • raven87
    Ő az nem?
  • raven87
    Salt n Pepa - Push it (az eredeti asszem :))
  • Sland
    Van ez a zene

0:09-0:15 között és 0:23-0:30 között megy a háttérben egy zene, ami már máshol is volt.
    tü-ti-rü-ttű izémizére gondolok :D

Nagyon örülnék ha alaki tudna segíteni :)
  • Dichter
    Jó, időközben véletlenül megtaláltam. Akinek bejönne: Guru - Lifesaver (Jazzmatazz Vol. 2. Instrumental)
  • Dichter
    Sziasztok. Az oldal alatt lévő loop nem valami számból lett kivágva véletlenül? http://www.redbullmetroride.hu/
  • amdopteron
    hella szeretnék egy kis segítséget vagyis kis tippeket kérni!:)
    olyan zenék kellenének nekem mint pl:Avril Lavigne Keep Holding On
    vagyis inkább ilyen lassu elö ado tök mindegy az évjárat is csak szép zenék legyenek és lassuak jah és ha tudtok többet ne csak egyet:)minnél többet köszönöm hello!!!!
    sokat:)nem egyet:):D
  • Szabi1991
    "Video By fishin4daze"

fishin4daze: 1 week ago

"A friend made the song for me. :)
    Want to name it? LOL"

• rcstuning
    Örök hála! köszi
  • akyyy
    hát 3ba nem:(
  • zenemano
    Annyit tudok mondani, hetente egyszer nézz rá a linkre, mert előfordúlhat, hogy valaki beírja a kommentárok közé a megoldást ;)
  • raven87
    hehe... :)

Ez az egyik régebbi Need for Speed-be volt benne, azt hiszem a 3-ba, de nem vagyok benne biztos.