16931
-
Paranoia #5397 Mr. Oizo - Flat Beat -
#5396 Sziasztok:)
Ennek mi a címe?:D Toom h régi szám, de én nemtom...:) -
Szabi1991 #5395 nem ez a Nutellás zene ?:O -
Szabi1991 #5394
Michael Andrews : The artifact and living (Donnie Darko) -
#5393 hahó asszem most a ford mondeonak van egy rekláma 1 hónapja keresem de nem találom, abszolút semmi ének, csak zongora megy benne nem pörgős, inkább dallamos, ha bárki tud róla bármit, linkeljen, akkor is, ha nem biztos benne köszi -
#5392 ez nekem is kéne. -
cool13 #5391 Ebben a videoban szereplő zene kellene nekem, tud valaki segíteni? Köszönöm! -
#5390 Sziasztok!Már két másik fórumba is írtam, de úgy látom igazából ez a legmegfelelőbb hely a kérdésemnek. Egy Italos hangvételő számot keresek, egy nagyon gyenge felvételem van róla! Kérlek segítsetek ha tudtok! Köszönöm :)
http://www.moviebattles.extra.hu/infusions/pro_download_panel/downloads/valami.rar -
zenemano #5389 ...King of the bongo, king of the bongo bong....
Nem ezt énekelték véletlenül benne? -
1Emese #5388 Valaki nem tudja, hogy ami ez alatt megy annak mi a neve. Eszméletlen jó!
SZÁM -
#5387 Hát hogy őszinte legyek fogalmam sincs :D nem tegnap volt, az tuti... -
#5386 Sziasztok! Keresek egy latinos zenét, melyben a csávó azt mondja, hogy manboo, vagy mangoo? Azt kell róla tudni, hogy nagyon hangulatos zene, már több helyen is hallottam, partyzenének tökéletesen megfelel. Asszem nem a ritmusra megy a zene, vagy nem azért kell szeretni, hanem a hangulata miatt. -
#5385 thx -
Szabi1991 #5384 Queen-We Will Rock You -
#5383 :\ -
Szabi1991 #5382 -
#5381 ISTEN VAGY!! KÖSZI!!!! 10 éve keresem a számot, és ismerősöknek is sokat dúdolásztam, de egyik sem tudta megmondani, hogy mi ez. Most nagy az öröm. :-) -
Szabi1991 #5380 The Zombies : Time Of The Season ? -
#5379 Legújabb Nissan reklám aláfestő zenéjére lennék kíváncsi, 10 éve vadászok rá reménytelenül. Sláger rádión ment régen, de már 3-4 éve nem.. -
Hydroceph #5378 Aaaaah, imádlak, köszi :*** -
zenemano #5377 Szerencséd van... hogy 3 szó jól kihallható volt belőle...
http://www.songmeanings.net/lyric.php?lid=3530822107858552351
Remélem mostmár leteheti a srác a fülest, már annyit "rángattam" szegényt jutyúbon. -
zenemano #5376 S hol hallottad te ezt a remix változatot (amit keresel)???
Ugyanezzel a szöveggel nem nagyon találni remix változatot. -
Hydroceph #5375 hát örök hála, de számomra pont h a vége gyatrácska...amikor a csaj énekel az érdekelne inkább>.< -
zenemano #5374 Ebből az elég gyatrácska mixből egy dallam volt ismerős és élvezhető a végefelé, s ez könnyen be is szerezhető:
http://www.youtube.com/watch?v=fvzl_D48ByM -
Hydroceph #5373 #5354
pls -
#5372 Link az eredetihez -
#5371 Aztán van egy szám amit szintén keresek.
Régebben sokat hallottam mind2-t, de már csak az eredeti címére emlékszem. A feldolgozásra pedig úgy emlékeztem, hogy Coolio de mégsem az.
Nah szóval van az eredeti szám: Ludacris - What's Your Fantasy
A feldolgozás, vagy funny version pedig ugyan az a szöveggel megy, csak sokkal gyorsabban mondja a srác a szöveget, vékony hangon, és egy kicsi pengetős valamivel fest alá
Ezt nem tudja valaki véletlenül? :) -
#5370 hát ez a tü-ti-rü-ttű izé stimmel, de amit én hallottam abban sokkal többet volt az tü-ti-rü-ttű és kicsit pörgősebb volt, nah meg nem ilyen "régizene" hangzása volt :)
lehet valami új feldolgozás volt...
-
#5369 #5344-ra valaki? -
#5368 Ő az nem? -
#5367 Salt n Pepa - Push it (az eredeti asszem :)) -
#5366 Van ez a zene
0:09-0:15 között és 0:23-0:30 között megy a háttérben egy zene, ami már máshol is volt.
tü-ti-rü-ttű izémizére gondolok :D
Nagyon örülnék ha alaki tudna segíteni :) -
#5365 Jó, időközben véletlenül megtaláltam. Akinek bejönne: Guru - Lifesaver (Jazzmatazz Vol. 2. Instrumental) -
#5364 Sziasztok. Az oldal alatt lévő loop nem valami számból lett kivágva véletlenül? http://www.redbullmetroride.hu/ -
amdopteron #5363 hella szeretnék egy kis segítséget vagyis kis tippeket kérni!:)
olyan zenék kellenének nekem mint pl:Avril Lavigne Keep Holding On
vagyis inkább ilyen lassu elö ado tök mindegy az évjárat is csak szép zenék legyenek és lassuak jah és ha tudtok többet ne csak egyet:)minnél többet köszönöm hello!!!!
sokat:)nem egyet:):D
-
Szabi1991 #5362 "Video By fishin4daze"
fishin4daze: 1 week ago
"A friend made the song for me. :)
Want to name it? LOL"
-
#5361 Örök hála! köszi -
#5360 hát 3ba nem:( -
zenemano #5359 Annyit tudok mondani, hetente egyszer nézz rá a linkre, mert előfordúlhat, hogy valaki beírja a kommentárok közé a megoldást ;) -
#5358 hehe... :)
Ez az egyik régebbi Need for Speed-be volt benne, azt hiszem a 3-ba, de nem vagyok benne biztos.