16931
-
#5477 közbe láto9m hogy szabi válaszolt a kérdésre -
#5476 kommentekbe aszondják, eredeti darab, külön dexnek készült -
Szabi1991 #5475 Girls Aloud - Jump -
#5474 Nem tucc linket adni? -
zenemano #5473 Lehet a "Girls Aloud - Jump" volt az... -
#5472 Sziasztok !
Tegnap volt a TV2-n egy film (igazából szerelem) abba volt a gyurcsános táncnak a zenéje csak mixelve !
Hogyha értitek melyik számra gondolok be tudnátok szúrni a linkjét hogy
letudjam tölteni?!Előre is köszönöm! -
#5471 #5437-re senkinek semmi tippje? -
#5470 Köszönöm -
buba23 #5469 Köszi :) -
#5468 HELLO! feltöltöttem 1 zeneszám részletét, 1 videóból szedtem ki, ha tudja valaki a szám címét az légyszi segítsen.KÖSZI elöre is. itt a link http://www.megaupload.com/?d=8K264CMZ
-
#5467 köszi -
Szabi1991 #5466 Gloria Reuben & Andy Chase - This Dream is Real -
#5465 Hello!
Az Eltűntnek nyilvánítva c. sorozat főcímdalának címére lennék kíváncs, ha vki tud vmi infot írjon plz!
THX! -
#5464 szerintem erre a számra gondol, nem biztos, de úgy emlékszem, ez szólt akkor -
Szabi1991 #5463 Dexter Main Theme
Written by Rolfe Kent
Performed by Rolfe Kent
-
#5462 Nekem ennek a zenének a címe kellene, előre is köszi :) -
wede #5461 a hatodik meg valami remixe az Aurora - Dreaming-nek.
egyébként ha ilyen zenéket szeretsz, tölts le pár ministry of sound albumot, főleg a funky house-osokat -
wede #5460 1: bob sinclar-love generation
2: aaron smith feat. luvli - dancin
3: axwell-watch the sunrise
4: till west & dj delicious -same man
5: depeche mode- enjoy the silence -
nandika22 #5459 Köszönöm szépen! Már meg is találtam a jó pitch beállítást! :) -
Szabi1991 #5458 esetleg keress rá jútúbon, és linkeld nekünk a videót, amiben halható a zene.. -
Ákos456 #5457 Mi annak a számnak a címe ami a Beverly Hills-i nindzsában van amikor egy fa tetején bénázik? -
#5456 igen !!
Kösz !
örök hála! :)) -
Szabi1991 #5455 erre gondoltál? -
#5454 Szevasztok !
pénteken az egyik haveromnak a telóján hallottam a nefürgyéle remixet !
Meg tudjátok nekem szerezni valahonnan a gépre??!
Ui.: nenenenenenenefürgyéle -
buba23 #5453 track_1
track_2
track_3
track_4
track_5
track_6 -
buba23 #5452 Lenne még egy mix, aminek már keresgéltem a tracklistáját,de nem túl sok sikerrel.
6 db szám van ami érdekelne belőle, készítettem róluk egy rövid felvételt.
Copacabana Beach @ Effendi (2006.07.14.):
track_1
track_2
track_3
track_4
Copacabana Beach @ Effendi & Tom Novy (2006.07.14.):
track_5
track_6
ui: Előre is köszönom annak, aki rámszánja a "drága" ideét! :) -
buba23 #5451 óóóóó.... Ez az.
Nagyon szépen KÖSZÖNÖM! -
Wicked Belzebub #5450 Sarah McLeod - He doesn't love you -
buba23 #5449 Sziasztok!
Már néhány napja keresek egy zeneszámot, amit Discoban is szoktak mostanában játszani, de nem tom se az előadóját, se a pontos címét; csak erre a sorra emléxem: "Can you feel the come come".
Kérlek segítsetek, THX! -
#5448 természetesen én is pattogok, happy tunez 4ever! -
zenemano #5447 S hogy ma is legyen valami közös sikerélmény:
Dionysos - Break On Through
Persze hogy a klipp alatt pontosan mely változat szólt ezek közül, azt már rátok bízom ;)
Dionysos (1995)
A1 Break On Through (Radio Edit) (3:12)
A2 Break On Through (3:06)
A3 Beelzebub (4:01)
B1 Break On Through (Rough) (5:14)
B2 Break On Through (Extended) (4:53)
B3 Kick Some Shit (4:40)
Éljen a happy hardcore!!! ;) Hixer kolega csatlakozol te is a pattogáshoz vagy csak a sör mellett (amit TLD Robi fizet) fogsz erre a ritmusra a lábaddal dobolni ??? -
zenemano #5446 Nehari Hixer, de amit linkeltem az a megoldás ;)
Az ok: a nandika22 által linkelt verzió a "Spencer & Hill Remix"-nek a kb. 120-130 százalékos gyorsításából keletkezett (amikoris mi történhet egy férfi hanggal???.... "herélt" lesz), köszönhetően valami feltörekvő didzsének... aki vagy a lejátszó betápdugója vagy a monitorja fölé tolta a sebesség szabályzót :D :D :D
Szóval nandika22 csak keresse meg nyugodtan a "bádszpenszer és terenszhil" verziót :D
....s ha nagyon akarja és van mivel, játsza le felpörgetve ... ha ugyanerre a hélium-verzióra áhitozik ;) -
#5445 oké köszi szépen a helpet mindkettőtöknek! -
#5444 hát ez a
Doors - Break on Through
egyik remixe, ebből pedig elég sok van... -
#5443 the doors-é az eredeti szám, a kereső vmi bush nevű együttest dobott még ki, sztem te őt keresed, gondolom átdolgozás, de amit te keresel, egyelőre még nem találom, majd mingyá bővebben szétnézek
Bring on through to the other side -
#5442 hmm.. ez közel van bizony, de amit mutatott abban a szokásos ilyen direkt magasított nyávogó csaj hang énekli ezt... ezt szokták használni, de általában akkor max csak a szám címe egyezik, ami Remix abban az eredeti ének van... szóval ez vkinek a műve, valszeg Moving On címmel. mindenesetre ez a Spencer Hill mix nekem is teccik. -
#5441 Sziasztok!
Pls megtudjátok mondani a video alatt hallható zenét?
Video
Előre is köszi szépen! -
zenemano #5440 Persze miért is ne nyúlnék mellé :D
Taio Cruz - Moving On (Spencer & Hill Remix) a helyes hanganyaggal! -
zenemano #5439 És innentől általában már ritkán tévesztem el a forró nyomot:
Taio Cruz - Moving On (Spencer & Hill Remix)
Kösz nandika22 & Hixer, hogy egy ilyen remek számot (verziót) ismerhettem meg általatok!!! ;) -
zenemano #5438 Bakker, akkor tudom már hogy én miért nem találtam pontosabb infót....
Mert én így hallottam: "...Is Taken Us Down Different Roads"...de gondolom ilyen mondattani szerkezet nem nagyon van... is taken... (Na mindegy ezért voltam csak 4-es angolból, hüpp-hüpp :D )