16931
-
#5837 ma láttam a viván Bob Sinclarnak az új címét és pont nem láttam a címét !
Valami néger is volt a klipben és egy kisbuszból száltak ki emberek...
mintha nő is énekelt volna...pls valaki a címét mondja már el !
előre is THX ! -
#5836 Az elöbb ment a viva-n egy ilyen fütyülős szám! Rajzfilmes klipje az elején egy srác meg egy csaj ül a padon aztán valami házibuli van egy srác dobol hulkos pólóban!
Meg tudjátok mondani mi ez a szám mert elszalasztottam a végét amikor kiírták!
-
n0rad #5835 húú, lehet hogy az, de nem tudom...
csak emiatt szedtem le vagy x gb trailer, és filmzenét, plusz még vagy y gb komolyzenét -
Szabi1991 #5834 REKLAMADATBAZIS.HU.. -
Szabi1991 #5833 age pee - hymn -
#5832 Nagyon szépen köszönöm. -
#5831 Helló kéne egy számnak a címe de én nem találtam videót.A tv-ben megy ez a t-mobele-s reklám és nagyjából annyi hogy mindig nyitogatják a könyveket és a laptopokat és mindig a bennük lévö "lapokból" összeáll egy kép és attól a képtől folytatódik a videó (pl.:kinyitja a laptopot és egy olyan kép lesz amikor kb 4-en ugranak bele az uszoda medencéjébe és átvált eg képre amit egy csaj bámul..)
Előre is thx all! -
BIZ0906 #5830 Hát ismerősnek ismerős de címet nem tok. Nem volt ez filmzene? -
n0rad #5829 Megvaaan! :P Mi ez?
Remélem mostmár meg tudja majd valaki mondani
Segítséget előre is köszi! -
Neonsz #5828 Megtaláltam, Amanda Lear - Enigma (Give A Bit Of Mmh To Me)!
De köszi szépen a régebbi segítségeket! -
#5827 Van ez a videó
0:35-0:45között megy egy zene
dalszöveg:
"give us this day, all that you showed me, the power and the glory, till my kingdom comes"
Amit találtam az a ULTRAVOX - HYMN
de az valami régi verzió, nekem meg nem az kell, hanem az amit a videóban lehet hallani.
Tud valaki nekem segíteni hogy mi hallható videóban? -
Neonsz #5826 cső,, bocsi, hogy mindig csak kérdezek, de nem vagyok túl tájékozódott zene címileg! :S
Szükségem lenne 1 zenére! az új kinderbuenós reklámban az van! Nagyon tetszik!
Köszönöm szépen! -
#5825 http://www.youtube.com/watch?v=m55kgyApYrY ebbe ami az első 50 másodpercbe megy szám, annak mi a címe? -
zenemano #5824 http://www.youtube.com/watch?v=QIjuOLTf6x4
1. Micheal Jackson - Beat It (Bár ebből igen keveset lehet hallani)
2. Michael Sembello - Maniac
3. Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth
4. Eurythmics - Sweet Dreams (Are Made Of This)
5. Bananarama - Venus
6. Duran Duran - The Reflex
-
#5823 hi!Nem tudjátok h az amerikai pite 3ban mia annak a számoknak a cime amikor a homobárban styfler hülyül!!!!!!???????plz aki tudja irja meg!Kösssz -
#5822 köszi, egyszer már majdnem sikerült limeware-ről letöltenem, csak 80%-nál befagyott :S -
wede #5821 E-Z Rollers - Short Change
ez szól a gta2 menüjében -
wede #5820 egészen véletlenül nem az ami az ID3-ba be van írva?? :) -
BIZ0906 #5819 vedd fel valami diktofonnal és linkeld be ide -
n0rad #5818 basszus, megint megy --> TV2 Idővonal előzetes...
nem tudnátok akkor majd megmondani mi ez? -
#5817 Hát,...rémlik valami...de nem voltam egészen józan :D szóóval lehetséges bár ezt már en is néztemkösziszépen ! jóccakát -
bobomacleod #5816 Az mtv1-en kb 3-4 héttel ezelőtt volt egy vallásiműsor:Engedjétek hozzám címmel.Ezen belül énekelt egy együttes szinpadon ,gyerekekkel körülvéve több számot is,mint: jégcsapkirály meg ilyesmi.Tudja valaki hogy melyik ez az együttes,és esetleg a számai címét amit énekeltek? -
retrolove #5815 szeretném letölteni a félpénzem számot.... s nem találom sehol..... tudnátok vlaami ötletet adni hogy hol keressem???? -
#5814 Sziasztok!
Ezt már annyiszor hallottam filmekbe ilyen szerelmes jeleneteknél, de nem tudom, hogy mi a dal címe... ha van egyáltalán. Ha valaki tud valamit, akkor előre is köszi! -
tzsoltika #5813 Valaki tudja ennek a számnak a cimét? -
#5812 kösziiiiii, am azt hittem hogy ez egy szám, mármint egy rendes 5 perces szám, nem tudtam hogy komoly zene szokott ilyen rövid lenni, de ez is megteszi, sőőt...:D nah kösziii -
#5811 Sziasztok ! Ha ebben a videóban szereplő, összes, vagy valamennyi szám címét, előadóját felsorolná valakit, azt nagyon megköszönném. -
n0rad #5810 Craig Armstrong - O verona -
#5809 Sziasztok!
Poirot sorozat főcímzenéjét keresem.
Tudtok róla valami infót?
Előre is THX. :) -
n0rad #5808 áh, meg is van... az a DiCaprio-s Rómeó és Júlia film, annak a bemutatójában láttam a srácot helikopterek elől kórusra menekülni...
szerintem annak a betétdala lesz
amit én keresek azt senki nem tudja mi?
(nem igaz, hogy nincs szerkesztés, d-post :P) -
n0rad #5807 hmmm... letöltöttem, tetszik a szám
a kórusrésznél a háttérben helikopterhangok vannak, szerintem filmből közvetlenül ki van szedve -
#5806 google a barátod -
jamesbond1224 #5805 azt szeretném megkérdezni tőletek tudtok valami oldalt vagy vmit ahonnan lehet tölteni magyar zeneszámokat?
én a majka és dopeman dolgokat szeretném leszedni!
pls segítsetek thx -
#5804 :) nekem nem a szám kellene, hanem ami a track alatt megy komoly zene, nah annak a sima gyári változatnak a címe kéne:) Am köszi:) -
Tsityu #5803 A track megegyezik a "video" címével.
Philippe Rochard - Mash Up
Link -
jamesbond1224 #5802 Nagyon szépen köszönöm -
Wicked Belzebub #5801 Esetleg ez? -
#5800 MC hammer Cant Touch This, egy ujfajta mixbe amit Hamvai játszott valamelyik mixén :) nem tudja valaki ? fontos volna :) -
Wicked Belzebub #5799 Kosheen: I'll hide you -
Wicked Belzebub #5798 Petey Pablo: Show me the money