Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kojak90
üdv
most egy hazz zenében jártas embert szeretnék kérdezni
egy elég ismert jazz számot keresek, de nemtom jazz-e, kicsit pörgõsebb na mind1
na hallottam a rádióban, természetesen nem egy magyar adón hanem a radio_fm-en(szlovák adó) a szövege mindössze 2 mondatból áll
"I want you to get together"
meg a másik mondat hogy "Put your hands to get together" vmi ilyesmi a szövege
faterom azt mondja miles davis szám, de sztem kicsit modernebb annál
remélem nem néztek teljesen hülyének és hogy vki tud segíteni 😄
köszi

Sziasztok!
Ennek a számnak tudja valaki a címét?
Elõre is köszi!

Brolly
Joh mindegy, mármegvan, köszi szépen mégeccer😊)

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
hehe, leeht hogy debil kérdés, de hogy tom leszedni, mert nekem csak lejátsza, és nem tom hogy hogy lehet lementeni, mert az oldal még fejlesztés alatt van.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Naon szépen köszke!! <#worship><#worship><#worship>

duran5r
yaya ez lesz az ^^ köszönöm szépen

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

Qwerty4
akkor meg:Shana Vanguarde - Gimme Gimme Gimme<#ravasz1>

Qwerty4

duran5r
nem madonna és nem is a-teens 😄.. nem is tudom talán a royag gigolos csinált hasonló stílusú számokat... hmm... 😄 és végülis nem is buli csak ott vannak a tengeren és akkor mondom ami megmaradt az ez a "gumimatrac 😄" meg talán valami hajó is :S.. olyasmi mint a kozmix holnapután..

Hixer
ott hol van tengerparti buli?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Qwerty4
Madonna - Hung Up

Qwerty4

duran5r
help nem tudja milyen elõadó és milyen címen dolgozta fel az abba gimme gimme gimme c. számát? mármint na szal.. van 10000 feldolgozása de én most spec arra gondolok amit most talán fél éve vagy több nyomtak viván mtv-n stb.. ilyen tengerpart buli stb-s klippje volt és valami csaj egy gumimatracon fetrengve énekelt benn 😄..

Hixer
a szám ez valszeg a Be Cool! soundtrack alapján:

Sixpence None The Richer - Kiss Me

Itt leszedheted.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

HIXER NAGYON SZÉPEN KÖSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TothLaci
Very THX!!!
Brolly
Jah meg tán a Dawson és a Haverok c. sorozatnak ez volt a betétdala, vagy mi😊

Brolly
hehehe😄

magus
ha azt kérdezem, hogy amit radio cafen mindig csak az elso 20 mpig jatszanak le, az egyik spotban, ilyen dallamos "tu tuu ututu a a tut a tata tut utu" akkor elkuldotok jogosan a jofaszba nem?😄

Brolly
vis a címe a Kiss Me, csak az elõadóját nem tom, ha vki tudja akko pls...😊

Brolly
Hali! Van egy oylan szám, ami hasonlít The Cardigans - Lovefool c. számra, csak a refrénbe azt énekli egy csaj hogy Kiss Me... ilyen lightos gitár kisérettel, hát hasonlít az elõzõre. A csak lazán c. filme is ment egy rövid ideig 1 óránál, amikor kosármeccsen vannak. Tom hogy nehéz, de ha vki vél. tudná akkor pls írja már le a címét. Elõre is kösz
csá

Hixer
Nem öli meg... és ne minden kék csak az emberek... sztem erre gondoltál:

The Offspring - Hit That

Hixer

Hixer
001 soundtrack! hivatalos oldalán letölthetõ... (1 db mp3)link
002 South Park - Taco-Flavoured Kisses (MegaMix)
003 Alex Peace - Blaupunkt P.I.M.P

volt régen egy zene ami rajzolva volt(a klippje) és egy ember kergetett egy kutyát nemtom miértvolt rá ideges sztem rock szám volt(ne mmintah ha szeretném a rockot de van 1-2 jó szám)és a végén elkapja a kutyát és megöli (majdnem minden kék) Nah ennek a csávónak oylan a hangja (kb) mint aki énekel a Rush egyi kmixében Dj Rush Live @ Renesanz 2006.05.06 58:33 aki tud segítsen pls!ah kell hanganyag akkor itt az msn-em: [email protected] mert nemtok feltenni sehova köszi!
TothLaci
Sziasztok, még újabb 3 zeneszám címére lennék kíváncsi 😄
001 (01:30-tól)(Mátrix -XP)
002 (00:12-tõl) (Ali-N)
003 (Blaupunkt reklámfilm zenéje)
Megfejtéseket elõre is köszönöm 😊
Hixer
csak nyugodtan... én nem megyek sehova 😄

Hy All! Tegnbap nézem viasat3-at és ment a Sex És New York bemutatója azon volt két szám nah a 2.-ikat ha vki tudná pls!(cím v elõadó)Köszi
Hixer! Majd még írok, de sajnos most jöttek jözbe technikai gondok 😛
zolo
Ez alatt milyen zene megy?
Link

http://flickr.com/photos/zolika90/

BlackShadow

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

GTheo
Ez meik snoopdogg szám?
http://www.youtube.com/watch?v=44AWL28r0ns

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

tnm
hali, azt a számot keresem már jó ideje (azóta, hogy elõször hallottam a kegyetlen játékokban, és tegnap megint pont elcsíptem és eszembe jutott, hogy mennyire kerestem anno) szal az a szám lenne, ami a filmben 2.-nak csendül fel, tehát a Placebo - Every Me, Every You után, akkor indul, amikor elhagyja a fõhõsünk a pszichátert. aztán késõbb is még vissza-visszatér. zongora, vagy mi az egész instrumentális. tulajdonképpen a film zenéje, de OST-n csak a betétdalok vannak rajta. abban se vagyok bihtos, hogy kiadták külön, de ha tud valaki valamit róla, ne tartsa magában😊
thx.

Lehet h kicsit sokat kérek ha igen bocs.De volt régen egy zene ami rajzolva volt(a klippje) és egy ember kergetett egy kutyát nemtom miértvolt rá ideges sztem rock szám volt(ne mmintah ha szeretném a rockot de van 1-2 jó szám)és a végén elkapja a kutyát és megöli (majdnem minden kék)
Bocs de nemtom feltölteni😞 a DOn'T Stop Rocketpusssy-t
ÚÚ nAGyon szépen köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IMÁDLAK!!!😄XD(de hetero vok😄😉
sweech
szeretlek 😄 thx

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Ez szép munka volt, gratula!
Azt amúgy én is kiderítettem hogy ez a zenekar szolgáltatott pár zenét a játékhoz, de nem hallgattam végig az összes mûvüket...

MSN-en ritkán vagyok fent, próbáld meg feltölteni valahova, ha megoldható.

Hixer
hahó #3190-esban megvan a zenéd te... a játékhoz

megadnád az msn címed?mert a játék megvan és felvettem telón és abba ige njól halaccik meg átküldenéma dOn1t Stop Rocketpusy-t is PLS!Köszi
hello! én tudom a szám címét, csak a mix változatát nem... Donna Summer - Hot stuff-járól van szó és az a mixe érdekelne amit a Hamvai szokott játszani! Köszi
sweech
valaki nem tudja milyen szám megy ez alatt?

thx

nah, megpróbálom megcsinálni valami audio editorral 😄
felteszem youtube-ra, és majd belinkelem
hát, az a rossz, hogy nem tudok még egy videót mondani, mert ez volt az egyetlen támpont... A trailer akkor sem ment, mikor feltették a netre
Ahol még hallottam ezt a számot: -TV2 Felpörgetve c. film bemutatója
-Nat.Geo -nál talán Ray Mears túlélõshowjának a bemutatója... Ennyi
Már írtam a TV2-nek is errõl, de basztak válaszolni :@
Annyi kreativitás bennem is van,hogy megnéztem az idõvonal OST-ját, de nincs benne
Hixer
bocsi de amíg nem látom a trailert, addig nem tudok mondani semmit... minden jel szerint pedig a trailert leszedték 😞 ha találnál más videót ami a zenét tartalmazta, vagy filmet tudsz mondani amiben hallottad, esetleg az Idõvonal filmben felbukkant a zene, akkor azt mondd úgy egyszerûbb.

Hixer
Nem kell az Eidos-t zargatni emiatt.

A dal címe és elõadója:

Metro Riots - Modern Romance

Itt van link hozzá.

híj, eléggé nagy kihívás lehet megtalálni úgy látom 😄 (nekem se sikerül 2 éve) 😄
Ha van rá lehetõséged írj az Eidos-nak (kiadó) vagy a Rocksteady Studios-nak (fejlesztõk) és kérdezz rá. Annyira nehéz kivenni mit énekelnek a vége felé... Sorry...

A sky szót elvileg egy elég ismert számában énekli Madonna:

Ray Of Light (Zephyr in the sky at night I wonder....)
Persze énekelhette más számban is, de én személy szerint erre tippelnék.

Vagy énekelhette a:

La Isla Bonita-t is (I want to be where the sun warms the sky ...) és itt szerepel a "I want to be" is.

Hixer
A zene mindkét esetben a Lord Of The Rings: Two Towers trailer-jéhez készült direkt. Se soundtracken nincs rajta, se a hivatalos oldalon.

do2:
Valószínûleg a te zenéd az eredeti lesz, itt meghallgathatod:

Lord Of The Rings Two Towers Trailer music

David01:
A Lineage videóban is lehet, hogy ennek részlete van de inkább ez illik rá, ez ilyen nyávogás nélküli, ami az elsõben volt.

Lord Of The Rings Two Towers Trailer music (Full Orchestral Mix)

Tény, hogy a Requiem for a Dream zenéje alapján készült. Azonban ezt csak neten lehet megtalálni, hiszen egy soundtrackra se került fel.