16931
-
#6037 Komolyan mondom bes*arok ettől a progitól. tavaly nyár óta keresek egy számot, amit Tunéziában vettem fel véletlenül kamerával (késöbb vettem észre csak, hogy a háttérben szól). SZóval gondolhatod milyen minőség, folyamatosan mozgó és forgó kamera stb...
És felismerte így is. Köszi, király -
#6036 Remélem akkor is beazonosítja, ha gyenge minőségű a zene... -
#6035 Az új xbox 360 reklám zenéje tudja valamki hogy micsoda? -
amdopteron #6034 vagyis inkább azt írja hogy nem található -
amdopteron #6033 miért nem mükszik nekem?:)nem tudja vki?? -
amdopteron #6032 na igen csak nekem azt írja hogy nem tud kapcsolodni a serverhez -
wede #6031 tényleg van ilyen!!!
TUNATIC
most kipróbáltam többmindenre, és megmondta!!
csak fontos, hogy elég hangosan add ba neki mikrofonon, hogy jól hallja :)
komolyan, nem gondoltam volna... :) -
amdopteron #6030 hello vki azt mondta nekem várjatok idézem kértem egy pár zene szám címet és erre nekme ezt mondta
"Szia ajánlom figyelmedbe a TARCK ID nevű programot arra szolgál,hogy beazonosítja az éppen hallgatott zenét.
http://www.getjar.com/ products/12049/InetToolsTrackI D http://www.sonyericsson.com/pr oduct/trackid/"
ilyen létezik e gépre
hogy megy a zene és rákeres hogy mi a szám címe vki mondja meg hogy hol van ilyen köszönöm!!hello -
tudatlanka #6029 Nem baj
Köszi ez az én még görcsöltem vele de még nem ért le.Mégegyszer köszönöm. -
wede #6028 akkor bocsi! :)
Közben megvan a zene. Mark Knopfler, és a Local Hero soundtrackjén van, de nem a Wild Theme és nem a Whistle Theme, bár a dallam ugyanaz, hanem az utolsó track. annak is a vége.
http://www.speedyshare.com/818657651.html
remélem nem baj, hogy FLAC. -
tudatlanka #6027 Pedig isten a tanúm nem úgy szándékoztam irni... -
wede #6026 azt nem mondtam h nincs önálló lemeze. azért írtam csak mert nekem úgy hangzott mintha nem lenne közük egymáshoz. -
Paranoia #6025 -
tudatlanka #6024 Elég idős vagyok már de volt nekije önnáló lemezei is..... -
wede #6023 Mark Knopfler a Dire Straits gitáros-énekese, ha ez nem lett volna tiszta.. -
tudatlanka #6022 Annyira már jutottam hogy valszeg Whistle Theme MARK KNOPFLER-től legalábbis erre hasonlít leginkább.De amit találtam tőle abban szaxofon? nincs.... -
Szabi1991 #6021 Dead or Alive ? :DD
bár annak sztem nincs 2. része :O
vagy lehet a játéknak az itrójában :D -
#6020 mi az a doa? -
Jocoo79 #6019 Hi! A doa 2-ben az intro alatt megy egy szám,mi a címe? Tudja valaki? -
tudatlanka #6018 Nem az de a stílus hasonló esetleg Dire Straits? -
tudatlanka #6017 Köszi megpróbálok rákeresni -
Wicked Belzebub #6016 Első körben:
Mark Knopfler: Local Hero/Wild Theme -
#6015 köszi! -
Szabi1991 #6014 inkább James Bond Theme :D
ez pl egy mixelt verzió :D -
#6013 Carmina Burana?:o hát biztos, bár igen más a hangzása vagy csak én vok botfülü:) azé kész mert nagyon jó ez a zene. -
Szabi1991 #6012 asszem ezmegy amikor elkezdödik a film, és belelö a kamerába, és az elvérzik :D -
#6011 James Bond - Main Track? :D -
Szabi1991 #6010 jémsz bond főcímzene -.- -
#6009 Nem tudja nekem valaki megmondani, hogy ez melyik zene? Olyan ismerős, biztos hogy valamelyik videóban láttam, de nem tudom már a címét, s a videót sem találom. Ha valaki ráismer, kérem segítsen! :D
Chris Renegade & Spor - podcast 004-ról van -
wede #6008 stílusra egyből a Tribalistas-Ja Sei Namorar ugrott be, úgyhogy előfordulhat hogy Tribalistas zene, bár az az érzésem hogy nem.
kérj meg valakit aki tud portugálul hogy keressen rá a szövegére :) -
wede #6007 hú, nekem is ismerős... de nem tudom...
nem lehet hogy Spyro Gyra? -
Wicked Belzebub #6006 6001-et mondja már meg valaki, mert ezt dúdolgatom, mióta it van és tudom, hogy ismerem. -
Wicked Belzebub #6005 Ez a Carmina Burana egyik feldolgozása a 293 közül :)) -
#6004 és ezt vki tudja? nem tudom hogy gyárilag iylen, mert sok hasonló van, de ha vki tudja akkor pls
köszi csá -
#6003 még ez is érdekelne:
Videó
Milyen zene megy alatta?
Előre is THX!;) -
#6002 köszi szépen!;) -
tudatlanka #6001 Ki az elóadója és mi a szám címe a clipnek? -
zenemano #6000 No látom újra van élet, csak így tovább Wicked Belzebub, Szabi84, BIZ0906 ;) -
Szabi1991 #5999 Wisin y Yandel - Lento -
#5998 csáó mindenkinek!!
Valaki megtudja mondani ennek a számnak a címét,ami a videó alatt megy:
Videó?
Előre is THX!