16931
-
Cyberdevil #6958 Nem tudja vki mi annak a számnak a címe ami a Kinder Bueno reklámja alatt megy? -
Wicked Belzebub #6957 #6910 -
#6956 Hello!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi annak a számnak a címe, ami ennek a flashnek a hátterében megy? :D
Előre is kössz -
#6955 Hi mindenkinek ezen a linken szól egy zene nem tudja valaki mi a címe? :) Előre is köszi a válaszokat :)
Hi
LINK -
#6954 köszöntem :) -
#6953 Sziasztok!Ami most egy reklámban van.hogy a két gyerek hógolyózik abba mi a címe a számnak?Köszi! -
Wicked Belzebub #6952 Canadian Bush Party - Life Of A Stranger -
#6951 Sziasztok! Niki Belucci egyik mixében hallottam ezt a számot és nagyon megtetszett...Valami olyasmi a szövege, hogy "if you want sex if you need sex get the reflex latex". Youtube-on kerestem, de csak ezt találtam.-Erre a számra gondolok, de itt nem írja a címét... -
#6950 Sziasztok!
Tegnap a New Yorki helyszínelők végén a Viasat3-on ment egy kurva jó szám.
Csaj énekelt, és nem olyan régi a szám.
Nem tudja vki?? -
#6949 szisztok. annak a számnak a címe érdekelne ami itt szól. köszi -
#6948 nincsmit -
#6947 ez az:)nagyon kösz -
zenemano #6946 Lehet ez vót az...
http://www.youtube.com/watch?v=nGwonG3iGaI -
#6945 hy tudja vki annak a számnak a cimét ami a step up-ban volt amikor tyler a kocsiánl táncol na annak mi a cime? nagyon kéne THX -
#6944 bazze thx :) -
#6943 heló, valaki tudja ennek a számnak a címét?
és ha esetleg még letölthető url-t is tudnátok annak aztán nagyon örülnék -
#6942 asszem a gta honlapjáról ingyen le lehet tölteni -
fear #6941 Siasztok!
Mi ennek a számnak a címe?
ThX!!! -
#6940 kimi hol? jaa
naon kösz már csak lekellene tölteni xd -
#6939 Seryoga - KingRing -
#6938 hy tudja valaki ennek a videonaka zene címét??
gta 4 -
jambuli #6937 Szia Mindenki
Segítségre volna szükségem:
Keresek egy videoklippet/előadó/sz.címet 1992-ből.Amire emlékszem:a klipp elején nyírják a néger táncos haját a fodrásznál,mindenféle csíkokat, aztán 4 fekete táncos versenyeznek egy boxringbe, ki tud jobban táncolni, végigmegy az összes menet.Brutálisan táncolnak!!
Nagyon régóta keresem de nem lelem. Valami Rap, Hip Hop
Köszönöm aki ráismer és közli velem. -
BIZ0906 #6936 uuuh tényleg XD
Azért THX a második még meg is van valahol :D -
#6935 hy tudja vki annak a számnak a cimét ami a step up-ban volt amikor tyler a kocsiánl táncol na annak mi a cime? -
#6934 neméppen:
Sylver - The One
ezt már tuti hallottad tőlük szerintem:
Sylver - Forever In Love -
BIZ0906 #6933 Ezt keresem vagyis mi a címe? Cascada? -
#6932 Hy.Azt a zenétkeresem ami a tökalsó2 című filmben -ben szólamikor az egyik csávó egy szoláriumban táncol a zenére,hülye szemüveg van rajta és ez a zene szól a fejhallgatójábab.Akit utána bezárnak oda ésszénné szolizzák.Vki legyen szives írja le a zene számcímét vagy előadóját.Előre isköszi.Fontos lennne.Üdv -
#6931 hmm keresek egy ismert számot, most hallottam megint, de régebben ment rádióba is sztem, kicsit pop-technos, az a lényeg, h egy csaj énekel aztán jön ilyen kórus ahol a csaj felszabadultan énekel vmi ilyesmit, h
"cause i feeeeeeel" nekem inkább "then i feeeeeeel" nek hallatszott azután talán megkockáztatom, h ilyesmit énekelhetett picit halkabban "to love someone" de ez csak 1% mert nem hallottam igazán, csak vmi ilyesmi lehetett, vagy kb ennyi szótagból állt, annyira nemtom csak ez a felszabadult mintha örömében énekelné azt az első mondatot, azér is fogott meg, jobb kedvem lett tőle... namind1 szerintem ismert szám mert én tuti többször is hallottam már, tempósabb happy party számra gondolok -
#6930 Ennek vki tudja a címét esetleg? -
#6929 aha :) -
#6928 ezer thx :) -
zenemano #6927 Csak egy tipp hasból...
Xavier Naidoo és Sabrina Setlur esetlegesen közös száma... -
zenemano #6926 De az angol "világnyelv" ;) -
Wicked Belzebub #6925 Young Jeezy - Go Getta -
#6924 Thanks for your help! -
Szabi1991 #6923 Numeriklab - Twilight -
#6922 helló, én is hálás lennék ha vki felismerné a videó alatt levő zenét.thx aki segít -
#6921 Üdv!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy valaki tudja-e, hogy melyik szám van az NCIS c. sorozat főcímdalának. Ha lehet előadó+számcím-ben kérném.
Köszönöm -
#6920 oké, akkor keresek ilyeneket:) -
Szabi1991 #6919 ez sztem csak egy ien "bass test zene", sok iet találni neten :DD