16931
-
#7158 nm:) -
#7157 köcc :) -
#7156 eszembe jutott :D -
#7155 Usher - Yeah -
#7154 ennek a számnak a címe kéne, thx -
#7153 mi ennek a szám-nak a címe kb a közepén van miután megkapták a gyorskajáldából a cuccot és 2 embert ijesztenek meg hátulról 1 parkolóba vagy mibe -
#7152 letöltési link, áá , ne warezolj kérlek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De am a http://www.yourmp3.net-en keresd.
UI:csak azért nem tettem hiperhivatkozássá, mert spoilerben meglátszik, és azt pont nem akartam.. -
#7151 Mi ezeknek a számnoknak a címe ?
1
2
Ha tudtok adhadtok letöltési linket is :) -
#7150 A cool-on most ment a zene, az elejét nem láttam, csak a végét és nem írták ki:( annyira emlékszem love volt benne megemlítve, de enm a what is love című szám..thx valami szőke hajú csaj volt, lehet avril^^nem tudom..thx a lot -
adamprof #7149 nagyon nagy köszi, ez volt az :D -
#7148 Thx!! -
Wicked Belzebub #7147 Wes - Alane -
Wicked Belzebub #7146 Asszem megvan mire gondolsz, mingyá' megkeresem :) -
adamprof #7145 nem, nem ez az :S
amire gondolok az egy kicsit pörgősebb, és szerintem ennyire nem régi. -
Mcpaul19 #7144 Hali na még mindig nem irt vissza a sky??? :) -
Chris16 #7143 Down Low nagyon jó, köszi! :) (Ilyesmire gondoltam :D) -
Wicked Belzebub #7142 Black Blood - A.I.E. -
adamprof #7141 heló
van egy ilyen afrikai nyelven énekelt szám, elég régi lehet.
Szövege vmi "Áváne ájimó máne" XD
Nem tudja vki a címét??? -
#7140 hát az meglehet... -
Wicked Belzebub #7139 Nem Madonna.
Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth -
#7138 Valaki pls? Madonna sztem, végighalgattam az összes samplet amazon.com on de nemtaláltam közte :S -
zenemano #7137 Mert a síma döngetős rnb és rap számok nem jók kocsiba?
Voltaképp a Heartless nem is annyira döngős, mint mondjuk a legtöbb 50 Cent, Akon vagy Snoop Dogg szám.
Vagy:
Juelz Santana
Meg egy másik klasszikus feldolgozás, hogy legyen ilyen is (nem véletlenül a kedvenc):
Down Low
-
zenemano #7136 Próbálj meg írni a Honda magyarországi képviseletének és kérdezz rá. -
Paranoia #7135 oh sry,lemaradtam -
zenemano #7134 Ezt már más is ajánlotta (Lásd: #7110) de Benny nem bólintott rá... -
zenemano #7133 Lehet valaki egybehúzta a kettőt, de nem adták ki hivatalosan. Sokszor kerülnek ki a netre olyan nem hivatalos (házi)mixek/remixek, amik sokkal jobbak mint a hivatalosak. -
Paranoia #7132 Outwork - Electro
nicsmit;)
-
#7131 Nekem is ez jött be elsőre xD -
wede #7130 pl. az Opeth-nek a Damnation albuma.
vagy ha kifejezetten a Breaking benjamin-hez hasonlókat keresel, akkor nézelődhetsz itt: http://www.last.fm/music/Breaking+Benjamin/+similar
bár azért nem mindig kell hinni neki.. -
Szabi1991 #7129 nekem a "Param pam pam"-ról csak ez jut eszembe :))
(16+os a zene) -
#7128 Ismer valaki szomorú zene címeket? Tudom, hogy érdekes dolog ilyen zenéket hallgatni, mert minek hallgatna az ember olyat, amitől legszívesebben öngyilkos lenne, de én szeretem az iylen zenéket. Mostanában a Breaking Benjamin-tól teszik néhány szám, ahhoz hasonlóak érdekelnének. -
#7127 ezt valaki nemtudja véletlenül?
nagyon fontos lenne!
előre is kösz -
#7126 honda civic reklámjának mi a zenéje? az a baj a reklámot nem találom youtubon, csak hasonlót,abban pedig manson megy! jó pörgős dob megy alatta -
Chris16 #7125 bocs :D nem tudom :D -
#7124 én? én nem tudok ilyen zenéket :)
vagy miért írtad oda a nevem? :D -
Chris16 #7123 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Ti tudtok olyan számokat, mint pl. a Black Attack - Heartless című száma!?
Ezalatt azt értem, hogy klasszikus zenével kezdődik, aztán belepréselnek jó sok bass-t :D (Verdába kéne...)
Előre is köszi!
precision -
adamprof #7122 Igen ezazz!!! THX -
#7121 Még egy:P amiből annyira emlékszek most :D xd -
#7120 nm ;D -
#7119 Az.Thx.=)