Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oh sry,lemaradtam<#miaz>
Ezt már más is ajánlotta (Lásd: #7110) de Benny nem bólintott rá...

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Lehet valaki egybehúzta a kettõt, de nem adták ki hivatalosan. Sokszor kerülnek ki a netre olyan nem hivatalos (házi)mixek/remixek, amik sokkal jobbak mint a hivatalosak.

Outwork - Electro
nicsmit😉
broman191
Nekem is ez jött be elsõre xD <#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

pl. az Opeth-nek a Damnation albuma.

vagy ha kifejezetten a Breaking benjamin-hez hasonlókat keresel, akkor nézelõdhetsz itt: http://www.last.fm/music/Breaking+Benjamin/+similar
bár azért nem mindig kell hinni neki..
nekem a "Param pam pam"-ról csak ez jut eszembe 😊)

(16+os a zene)

fery02
Ismer valaki szomorú zene címeket? Tudom, hogy érdekes dolog ilyen zenéket hallgatni, mert minek hallgatna az ember olyat, amitõl legszívesebben öngyilkos lenne, de én szeretem az iylen zenéket. Mostanában a Breaking Benjamin-tól teszik néhány szám, ahhoz hasonlóak érdekelnének.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Benny04
ezt valaki nemtudja véletlenül?
nagyon fontos lenne!
elõre is kösz

Szabi84
honda civic reklámjának mi a zenéje? az a baj a reklámot nem találom youtubon, csak hasonlót,abban pedig manson megy! jó pörgõs dob megy alatta

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bocs 😄 nem tudom 😄
precision
én? én nem tudok ilyen zenéket 😊
vagy miért írtad oda a nevem? 😄

Bazinga!

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Ti tudtok olyan számokat, mint pl. a Black Attack - Heartless címû száma!?
Ezalatt azt értem, hogy klasszikus zenével kezdõdik, aztán belepréselnek jó sok bass-t 😄 (Verdába kéne...)
Elõre is köszi!
precision
Igen ezazz!!! THX
dragon11
Még egy😛 amibõl annyira emlékszek most 😄 xd

Benny04
nm ;D

dragon11
Az.Thx.=)

Benny04
dragon11
Pls! help! Annyira emlékszem benne, hogy vi vell vi vill ráker ezt ððð
mi ennek a számnak a címe?😊 Thx.

FLeT
Hello!
A miracle-ös talán ez: Fragma - Toca's miracle

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

sideris
Nagyon nagyon nagy THX, perfect job!
Minden tiszteletem
Köszönöm a segítséget 😊
EZAZZZ 😊)

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Benny04
ja tényleg 😄
bocsi, el asztam 😄😄

Ez a 7110-re vonatkozott ugyebár? 😉

Benny04
igen, ez a zene megy a Fedde le Grande - Put your hands up alatt 😊
annak véletlenül nem tudod a címét?
ha tudod, akkor elõre is köszi 😊

Benny04
Sziasztok!
Megtudnátok nekem mondani annak a számnak a címét, amiben az alapzene a Fedde le grande - Put your hands up, és közben ezt neklik: Param pam pam... 😄
nagyon hálás lennék annak, aki megtudná adni a címét!

sideris
Szia!

Nagyon szépen köszönöm, de ez nem az sajna...ez meg van, naagyon jó szám, tényleg köszi a segítségedet!

Ha valaki esetleg tudja a választ 7088-ra, nagyon megköszönném!

Üdv!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Sziasztok
A Bourne rejtély-ben amikor a kis minivel üldözik a mett démont, szól egy zene. Na nekem az a zene kellene. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. Peace
király vagy,de ezt már biztos mindtk már😄

köszi szépan<#worship>
köszi szépen!!!
HI!
Igen ez az, és a Karmah elõadásában meg is van. <#falbav>
Utólag is köszi.
Üdv.

broman191
Az 1.-re válasz #7090...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

heló
mostanában danubius rádión hallottam sokszor a Profi címû film zenéjének egy feldolgozását, ilyen hiphop/rap stílusban.Nah annak mi a címe???
Meg még egy másik az elég új zene, semmit nem tudok róla 😄 Valami miracle-t énekel benne a csaj állandóan, de nem a cascada-i need a miracle zene.
Elõre is köszi a segítséget!

Hello!
Ennek a számnak a címére lennék kiváncsi. Másfél percnél kezdõdik. Hasonlít a Hetedik c. film elején hallható zenére.
+ a #7077 (tü tü türü) szám engem is nagyon érdekel.
Elõre is kösz.
Üdv.

sziasztok
Egy régi (1976) disco számnak keresem egy ujabb feldolgozását, az eredeti cime space - magic fly, amit én halottam kb a dallama ugyan ez de sokkal ien trance-sebb!!
üdv
Tom

FLeT
Tisztelet nép!
Nem tudja vki melyik remixbe tolta DJ Wallas Szilveszterkor a Fedde Le Grand - Put your hands up-ot a Club Jamicában?(ezzel kezdõdik a mix)
<#help>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Benny04
nm 😊

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Ti tudtok olyan számokat, mint pl. a Black Attack - Heartless címû száma!?
Ezalatt azt értem, hogy klasszikus zenével kezdõdik, aztán belepréselnek jó sok bass-t 😄 (Verdába kéne...)
Elõre is köszi!
precision
Hát ezeket nem ismerem, de nagyon Jean Michel Jarre -os a hangzásuk, a 80as években õ csinált ilyen zenéket.

Bazinga!

precision
big thx

Bazinga!

Sziasztok!

Az alábbi zenének keresném az elõadóját, és az album címét.
Annyit tudok róla mondani, hogy a 80-as évek ún. Computer zenéje(talán).
Annak idején a rádióban ment, onnan vagyon rögzítve.
Három számot tartalmaz a pakk.
A minõségen ne csodálkozzatok, kaziról rippelve.
Elõre is köszi a segítségeteket.

rapidshare.com/files/97566747/Ismeretlen_zene.zip

A pakk mérete 14 mega.

Nem kell kód a kibontáshoz...

sideris
Légyszi, ha valaki tud, kérem árulja el a szám címét! #7088

Elõre is köszi 😊

Benny04
Black Attack - Heartless 😊

precision
Én a profi c. film híres betétdalára épülõ hiphop zenét keresem, nem tud vki elõadót vagy címet?

Bazinga!

sideris
Sziasztok Mindenki!

Nagyon szépen megkérném, aki tudja, legyen szíves megmondani annak a számnak a címét, ami mostanában megy a Petõfin, és a Nina Simone Sinnerman zenéjének a rap zene változata.

Elõre is köszönöm a segítségeteket!

Üdvözlettel

sheeney
Igen, erre gondoltam! Nagyon köszi!<#vigyor2> Üdv

Frank Sark : It's A Long Way
(ha arra a "gyerekjáték felcsatlakozni"-ra gondolsz)