Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mabbak
ezazz 😊)) nagyon köszi örök hála
pajti
Skunk Anansie
Nem annyira lájtos, de a stöbbi az stimmel.
mabbak
sziasztok...
szerény vélemény szerint piszkosul fel fogom adni a leckét 😊 szóval:
láttam a tvbe egy klippet gitáros-éneklõs-lájtos banda, ami lényeg és amin el lehet indulni, h az énekes egy fekete, kopasz nõ volt. nem hiszem, h sok együttes büszkélkedhet ilyennel 😊 ja és 90es évek beli zene volt ha jól emlékszem. ha vki esetleg tudna vmi használható infot adni együttes nevével kapcsolatban azt megköszönném...
SimaSuna
csak azt nem értem h a Rádió miért nem tartja meg az eredeti nevet....
SimaSuna
ezaz..
kössz!!!!
fery02
Bár én a youtube-on olyan videókat találtam csak, ahol más feldolgozásokban ment a zene, és nem találtam olyat, ami a Danubioszon menni szokott (jegyzet fájl).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SimaSuna
DB factory feat elisha wonderful world

de sehol nem találom mint letölthetõ zene...
SimaSuna
Szasztok!!

ennek a számnak van mostani feldolgozása megtudná mondani nekem vki h ki is az elõadó? 😊
xBobtailx
#7491 ?!

Olvasgass itt is... amúgy meg ha nem veszi senki a fáradtságot hogy beküldjön infókat az adatbázisra, akkor ott se fog a semmibõl csoda történni 😉

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Csak azt a négy betût üsd be, ahol az ÜLÕ macska van.
Máté94
De nincs fent!Azért kérdezem!
Kicsikiraly
mégiscsak valami probléma van, nem akarja elfogadni a kódot a rapidshare 😮 minden betûbe van olyan sz*r macska de csak négy betût enged beírni... most itt mit kell csinálni?

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
örök hálám 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Enneka számnak a címét,megköszönném. 😊

Máté94
Sziasztok!
Reklámzene kéne:
-A Volkswagen Passat Common-Rail dízelmotoros reklámnak a zenéje
-A Pöttyös Túró Rudinak a zenéje
Ha valaki tud valamit írjon.
Köszönöm!
fery02
Nagyon szépen köszönöm! 😊

elõbb keresnem kellett volna mint kérdeznem 😊

Hajz!
ENNEK a feltételezem AVB számnak mi a címe? 😊 (ami az oldal alatt megy)

pajti
jaja😊 Nekem 3x egymás után ugyanazt a zenét adta be😊
2. lesz az köszi😉

Több zene is van voltaképp...

1. bevezetõ intro
2. FF - Take Me Out
3. THE CLASH - DEATH OR GLORY (legalábbis szövegre ez lenne, de asszem más énekli az oldaladon)
4. dobpergések
5. átvezetõ zene hangosbemondóval, majd bohóc kacagással

Ezek ismétlõdnek.

Franz Ferdinand - Take Me Out ???

Matthew Prosac
delerium - silence

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fery02
Ennek érdekelne az elõadója + címe. Elõre is köszönöm, ha valaki netalántán ismeri!

kössz, télleg ez az 😊

Benny04
hol van itt zene?<#wow3>

pajti
Benny04
ezazzzzz!!!! 😄D
Kössszi <#worship> <#worship>

köcce, ezaz 😄 mondták amúgy h the creeps a címe de mondom az 1 másik szám :S 😄

The Protector
EZAZ.Kösziiiiiii.Örök hála.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Máté94
<#puszis><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship>
nyamiag

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

nyamiag
ez lesz az, vagy valamelyik remixe

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

The Protector
Van egy szám aminek a szövegére annyira nem de a klippjére emlékszem.Rajzoltas és a valósággal keveredik a klipp.Egy nõ ül a bárban.Képregényt olvas.Kinyúl egy kéz belõle és beviszi a regénybe.Ott táncolnak meg néha a nõ is rajzolva van.A szám szövege fonetikusan ték onlí,take mí hóm,take onli,áj vill gó és nyávogás magas hangon.Vki tudja a címét.Fontos lenne,.Mostanéban nagy slágerokat gyûjtünk.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nah csak fellöktem, bele lehet hallgatni, tudja vki mi EZ ?

Sziasztok, 1 pörgõs house-electro számnak kellene a címe, nem lehet túl régi. Az elején 1 srác benyög mindig 1 szót, majd bejön az alapdallam ami igen jellegzetes és 1 csaj fog ráénekelni ilyeneket h: ,,get on the flooooooor" "....nasty........ask me"... Vettem fel belõle igazából, szal ha ennyibõl nem megy akkor feltöltöm azt is! így lega elgondolkodtatóbb, fejtörõ 😊

Kicsikiraly
Sziasztok! a Hardknox - Come in Hard címû számának azt a változatát keresem, amiben ének is van, azt a változatot ami a 3000 miles to gracelandban is benne volt. sajna sehol sem találom :S ha vkinek esetleg megvan vagy meg tudná szerezni pls segítsen 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

xBobtailx
sziasztok!
a Gwen Stefani - Wind It Up alapját keresem... benne volt a Charlie Angyalai II-ben is, amikor az angyalok az árvaházba mentek, és ott a gyerekek nézték a Playboy-t meg ienek 😄 na szval azt keresném, köszönöm elõre is

Lionel Richie - Hello
The Protector
Köszi.Ez az.Jesszus h néz ki az énekes😊..azt a számot esetleg ami így kezdõdik.Helló.Íz id mi á loking for.Áj ken szí in jor ájz áj ken szí in jor szmájl.

Parancsolj:

http://www.youtube.com/watch?v=Tzy38qbvrZk

The Protector
Azt a számot ismeri vki.Se elõadót se címet nem tudok.Ezt éneklik benni.Elég régi szám és úgy ítom le ahogy hallom.Kámo-kámo-kámo-ká-mí-lí-já.Vki ismeri??,