Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
sziasztok! annak a számnak kéne a címe, ami alatt a profi zenéje megy, csak valaki reppel is mellette..

dragon11
Köszönöm szépen, megvannak a címek!Már csak ezt a számot kéne valahonnan megszerezni, pls help: Richie Ren - Hua Tai Xiang

Lehet azért nem találtad meg, mert pontatlanul írtad.
Amúgy már fent van a neten.

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

halihó!
valaki nm tudná feltenni valahova a Patrick Brize - Better world(Horny united RMX) számot? nagyon megköszönném!
üdv!
Próbáld meg ITT hátha ráismersz.
dragon11
A most menõ Bridge John részbe az utolsó elõtti szám címe kéne, ami 22:57körül játszódott le, eléggé pörgõs szám.Köszi.

Mielõtt azt hinnéd senki nem figyelt rád....
Annyira elõttem van a feelingje halványan a képek is és az Istennek nem ugrik be már napok óta...
Most van idõm átnézni a 2004-es toplistákat.... de nekem olyan érzésem van hogy ez kicsit régebbi szám lesz...
Nem tudom miért, de mintha Armand Van Heldennek lett volna ilyen sétálgatós, fülhallgatós klippje, de ez is csak egy baromi gyenge megérzés-szösszenet a részemrõl... na megyek a listáimra....

dragon11
dragon11
Itt 1:24ig megy egy szám, haveromnak kéne a címe.Valami never stop-ot énekel..=) csak az elsõ szám címe kéne!köszönöm.

thx<#worship>

Máté94
<#worship><#eljen>
nyami
Máté94
Eszembe jutott egy dallanm: tá tátátátátá tá ttt tátá
A 7. perc környékén a :Jay Chou - Fearless megy.
hali
van egy szam aminek ez a cime "yummy yummy yummy" ezt a sztar fm-en hallottam, de adtak rajta egy ugyanilyen szamot de aaz ilyen diszkos volt, nem tudjatok melyik zenekar csinalta?
Máté94
Sziasztok!
Nekem az a szám kéne aminek a klipjéb egy lány és egy fiú van akik énekelnek a buszon utána egy buliba és olyan a klip mint egy rajzfilm amibe csak a szájuk és a fejük bólogat.Közbe van egy ilyen fütyülõs rész meg azt hiszem az album vagy a eggyüttes neve Voice Folks vagy valami ilyesmi.Köszönöm
dragon11
Azt leírták a commentbe, köszi attól, de nekem a 7.percben menõ szám kéne😊

Manapság már minden mix tracklistája felkerül a netre, írd be googleba:

Dj Wallas Live In Glasshouse Harta 2008.03.28

Aztán mehet a csodálkozás 😉

még egy kis info😄J bárány & dj wallas - live in glasshouse harta 2008.03.28as 77.40 perces mixében volt az i wish you would után 44perc 45nél
Máté94
Elsõ:Richie Ren - Hua Tai Xiang
Második:Jay Chou - Fearless
david guetta-nak a dzsászt a lidül má láv címû száma amúgy de ez egy másik szöveggel van
szevasztok! kellene kis segítség..van egy szám david guetta is át dolgoztam már. ennek a reflénynyében a "make in to the bad world jeeah" szerepel😄 valamien patrik prise vagy kit mondanak de nemtudom sajnos😞 remélem valaki tud segíteni! kellemes május elsejét és szünetet illetve az érettségizõknek sok sikert!!elõre is köszi!
dragon11
Jah és a 7.percnél kezdõdõ szám címe is kéne :-s sry hogy ilyen sokat kérek:S

dragon11
Jah és úgy 5percig tart.

dragon11
Örök hálám!
Ennek még meg tudnád mondani a címét?(Ami az elsõ perctõl kezdõdik nekem, de a 7 mpnél kezdõdõ szám is sztem hozzá tartozik, de ha nem, akkor az is kell a címe:S)

köszi.

Máté94
Petula Clark - Downtown
dragon11
Sziasztok megint!Lenne egy kérésem!Az RTL-en az imént hallottam meg a Chevrolet Aveo reklám alatt a zenét, annak kéne a címe!Nagyon köszönöm.😊

#7600, #7601
Imádlak Titeket, kb 1 éve imádtam õket, aztan elvesztettem a bandát, envére, semmire nem emlékeztem, csak egy számra, átnéztem youtubeos l2 music videok 70%át csak azert h meglegyen, nem lett, szoval örök hála xD

Csak azt ismerem, ami a keverés végén hallható, az elejét nem.

Nekem kell a KARTHAGO - Keleti éj-e ANGOLUL!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊😊 Nagyon kell!!! Bármit érte...

techno rob
Feltettem neked speedysharera!
Nézzétek már meg hátha tudjátok a címét!

link

Benny04
köszi

Hello!

A Karthago - Keleti éj címû számának angol változatát keresném! Vagy ha valaki tudja az angol címét, az is elég! Köszi

nyami
gasolina by daddy yankee

Benny04
Ha senki se tudja ezt, akkor kérdezek egy másikat 😄
nos. Van ez a vidi, és azt szeretném kérdezni, hogy mi a címe annak a számnak amit ébnekel?
Elõre is köszi

Madonna - Live to tell
jhetedikj
Senki nem tudja.😞

anno 1987

gibson9
Helló! Én Madonnának arra a számának a címére lennék kiváncsi, amelyet a koncerten a keresztrefeszítés közben énekel. Ez még az elõzõ albumról valamelyik szám nem a legújabb.
Elõrre is köszi!

igazad van, még1 másik száma is megtetszett 😛 köszi

Töltsd fel inkább speedysharera😉

Robogo
Köszi😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

1: Craig David: Just Chillin
2: Rob Thomas: This Is How A Heart Breaks
Robogo
Bocsi újra a linket lehagytam:

Sziasztok!

Pls meg tudjátok mondani,h mi a számoknak a címe ami 00:23-kor kezdõdik és ami 2:34-kor kezdõdik?Azaz 2 számnak a címe érdekelne.
video

Elõre is köszi!

Robogo
Sziasztok!

Pls meg tudjátok mondani,h mi a számoknak a címe ami 00:23-kor kezdõdik és ami 2:34-kor kezdõdik?Azaz 2 számnak a címe érdekelne.

Elõre is köszi!

techno rob
Van egy régi zene aminek tényleg jó lenne tudni a címét!
Hátha tudna itt nekem segíteni valaki!

Nézd meg itt léci,hátha tudod!

Elõre is köszi!

Kicsikiraly
baromi régi. de úgy értem, kb 9-10 éves is lehet, kicsi voltam még amikor ment, MTV-n ment, ha ez segít 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mikori "lehet" a szám, illetve mikor láttad a klippet és melyik csatornán?

berczely
Köszi szépen!Jaja nemrossz én is U tv-n láttam!