Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

írtam az mr2 szerkesztõségnek, hátha. reménykedem hogy korrektül válaszolnak erre a "nehéz" kérdésre (ott van a playlistjük kb. 1 sec alatt megtudják nézni).

elõzmény:

Napok óta keresek googlival 1 számot amit csak és kifejezetten a megújult MR2 Petõfi-n szoktam hallani és mindig csak éjjel olyan hajnal 2 és 4 között adják le, mivel 24es müszakban dolgozom, bármelyik hétköznapra esik a müszakom, ezidõtájt mindig hallom.

Sajnos nem mondják be az elõadók nevét, ezért csak a fõbb ismérveit tudom elmondani a számnak: nyilván magyar elõadó, nõi kórus énekel a háttérben, a magyar népzenei alapra kevertek némi elektronikus / triphopos ütemet és legalább 1x hallani benne egy hegedûszólót is, a szám vége elõtt meg van benne egy rész amikor szkreccselik a nõi kórust.

Szóval ez egy magyar népzenére építõ de elektronikus, mai köntösben tálalt iszonyú jó szám talán némi triphopos beütéssel.

Más ilyen (még hasonló) szám sincs a leírtak alapján amit szoktak éjszakánként játszani.

Megköszönöm ha valaki tud segíten
utgyuru

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

abban nehezen van triphop meg scratch 😞 de azért köszi.

továbbra is várom a segítséget !
utgyuru
ZiZi Labor és a Veresegyházi Asszonykórus - Honky Tonk Woman ? esetleg...

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Sziasztok !

Napok óta keresek googlival 1 számot amit csak és kifejezetten a megújult MR2 Petõfi-n szoktam hallani és mindig csak éjjel olyan hajnal 2 és 4 között adják le, mivel 24es müszakban dolgozom, bármelyik hétköznapra esik a müszakom, ezidõtájt mindig hallom.

Sajnos nem mondják be az elõadók nevét, ezért csak a fõbb ismérveit tudom elmondani a számnak: nyilván magyar elõadó, nõi kórus énekel a háttérben, a magyar népzenei alapra kevertek némi elektronikus / triphopos ütemet és legalább 1x hallani benne egy hegedûszólót is, a szám vége elõtt meg van benne egy rész amikor szkreccselik a nõi kórust.

Szóval ez egy magyar népzenére építõ de elektronikus, mai köntösben tálalt iszonyú jó szám talán némi triphopos beütéssel.

Más ilyen (még hasonló) szám sincs a leírtak alapján amit szoktak éjszakánként játszani.

Megköszönöm ha valaki tud segíteni.
tarti19
ÁHhhh nagyon szépen köszönöm😊 <#eljen><#worship>

tarti19
Szerintemez is nagyon megindító szám...

Oké, belámultam.
Marilyn Manson-Putting Holes In Happiness

Hali, valaki ismeri ezt?
köszi

fery02
Nem tudom ez tetszik-e neked. Nekem ez jutott eszembe azok alapján, amiket leírtál, bár ez jó depis szám, sajnos sehonnan sem tudom letölteni, youtube minõséget meg nem akarok.
A másik meg még talán ez ami most hirtelen eszembe jut.
Ja és persze más is mondhat még ilyen zenéket, maik elgondolkodtatnak, "utaztatnak", én is vevõ vagyok az ilyesmikre. Buszozás közbe leírhatatlan élmény ilyeneket hallgatni. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

tarti19
Sziasztok, lenne egy nagy kérdésem , mégpedig keresem annaka számnaka címét és elõadóját amiben egy csávó nagyon RHCP-s beütéssel refrénként mindig ezt énekli wating for.
SAjnos töbebt nem tudok errõl a számról mondani csak , hohyg a roxyban hallottam és nagyon RHCP-s beütéssel zakatol, szép dallamos muzsika, csak éppena címét nem tudom😊
KÖszi elõre is

Velvet - Chemistry
Norbi1990
Sziasztok! Mi ennek a számnak a címe?(Rádióból lett felvéve)
hali, mi ezen az oldalon jelly babies címen futó szamnak a címe? elõre is köszike, remélem tudja vki mert megõrülök 😄😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

dragon11
Jé, veled mindenütt összefutok?😄 am passzolom sry😄

Japep
Hello!
Mi ennek a számnak a címe? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dragon11
A Heinekem Balaton Sound-ba ment a szám, de nem tom a címét.Help plz.THX.

Benny04
ezazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
ezer köszi! <#worship><#worship><#worship><#worship>

Hixer
Dario G - Sunchyme esetleg?

a kórus egy régi 80's számból van
The Dream Academy - Life in a Northern Town

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Benny04
nem ez az :C
most nézem, hogy nem héj náná héj náná...
héjjjj, mámmámmá lálálálá.... 😄

The Protector
Hali a szám címét vki megmondaná?Csak a szövegbõl tudok idézni.nem teljes pontossággal.férfi énekli.lassab szám.A refrénben az van h If i have bud da......turned around.ez van a refrénjében.Vki tudná a szám címét?A rádióban is szokták nyomatni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ezt a nevet csak a rajongók adták neki, de mint már mondottam, egy eddig ki nem adott mûrõl van szó!

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Kicsikiraly
<#worship> minden hálám, veryvery hátéiksz 😄 (mást most nem tudok ajánlani :S)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Máté94
Mindjárt dobok linket!😊
Máté94
Én megtaláltam!😄
Kicsikiraly
Ezt a számot próbálom megszerezni órák óta, címére is csomót vadásztam, de most meg se limewiren, se torrenten nem találom :S valaki help pls, meghálálom 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Máté94
Vaya Con Dias - Nah Neh Nah
Benny04
olyasmi <#wink>

Pepsi Twist
nem a héj náná héj náná?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Benny04
Sziasztok!
Van egy szám, aminek nem tudom a címét. Ennyit tudok belõle: Héjj, mammamma...
Ti talán tudjátok. Elõre is köszi!

Pepsi Twist
jútúbon ezt a szöveget én is megtaláltam (valszeg ez lesz a szám címe Hitman - End Theme)

Pepsi Twist
tékelhettél volna

amúgy kösz megnézem (hát ez nem az de azért kösz)

Csabesz6
köszönöm😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ezt találtam:

alright so there is a lot of confusion on the name of this song. The best answer I've found is this.
"weapons of mass destruction" by The Crystal Method. Some sites say the song is called "weapons of mass distortion" or "weapons of mad distortion"
idk though....kind of confusing. anyways, look for it on youtube and you will find it.

idk if this is a remix of that song or the same, because it sounds a bit different, but it is clearly the same song. I'll post again if i figure out the remix.
Az eddigiek szerint igen...

Pepsi Twist
igen? ezt már más is kereste? akkor ezekszerint lemondhatok róla 😄

Oda tehetnél azért ennél jobbat is... pláne hogy ezt nem adták ki. Mások is ezt keresték....

Pepsi Twist
nem 😄 mert már kéne a kocsiba 😄

Ehhh van aki már hónapok óta vár a válaszra, te meg nem bírsz 2-3 napot várni? 😉

Beütöd a GoogLee-ba a "chillout" szót... de talán a YouTube még jobb választás... és pár hónapnyi eleség társaságában, nekiállhatsz ilyen zenék hallgatásának...

Itt a kezdõ lökés:
http://www.youtube.com/watch?v=4SgFxSbwJ84

De még nagyon sok, más kulcsszóval is lehet próbálkozni.... goa, dream dance, mystic music/songs, stb...

Pepsi Twist
nos? errõl lemondhatok?

Pepsi Twist

erre senki? pedig nagyon kéne :S

Csabesz6
Sziasztok.
Egy kicsit más kérdést/kérést intéznék hozzátok, mint amit kéne a topic címe alapján.Szóval.Nagyon tetszenek az ilyen "elkalandozós, távolbamerengõs, érzelmeketfelhozós" zenék.Most ezt jól hülyén írtam le, de ezt pontosan nem is lehet.Mutatok pár példát, hogy mi tartozik ide(nekem).
Seal-Crazy, ennek is fõleg az elsõ 20 másodperce olyan, de az egész az.
Akkor van ez például.Tudom mi a címe a számnak, csak szemléltetõ példaként hozom fel.😊
Aztán itt van ez is.
Számomra ez is ilyen.
..................................
Szóval amit szeretnék.Vannak-e olyan elõadók akik ilyen ezekhez hasonló elmerengós jóféle zenéket csinálnak többnyire?Tehát nem a linkelt klippek számcímeire vagyok kíváncsi, hanem minnél több ilyesmi stílusú zenét szeretnék, csak nem tudom kire/mire keressek rá.Remélem érthetõ voltam.😊
Köszönöm.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

vki nemtudja feldobni vhova a Schiller feat september - breathe számot?
Nagy a valószínûsége, hogy a reklámhoz készíttették, de nem árt ha írsz a gyártónak.

DjPremier

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

DjPremier
Erre gondolsz?

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W