Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csáó nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit valami feka csávó énekel szerintem és valami ilyesmi hogy baby, baby blue. a blue az nem biztos de a baby az tuti.
És nem nagyon régi szám.
Még annyit tudok róla hogy hétfõn ment a zp-be.
A zp az zöld pardon gyengébbek kedvéért!
Átnévtem a baby blue-t youtubeon de ez nem a címe lehet csak ezt éneklik benne!
chilios
köszi a gyors választ!

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

chilios
Hi nemtudja valaki hogy ennek a számnak mi lehet a címe?link
dragon11
Ejj valóban ez az.😊 youtube-on csak feldolgozott változat van fent.(Remix) az eredetit nem tudom megnézni sehol.. nem még letölteni :s

Fergie & Sean Kingston - Big Girls Don't Cry
dragon11
Picit bele kell tekerni, közepe felé már hangosan, érthetõen megy.

dragon11
Hali again 😉 Ennek a számnak mi a címe?

I hope u know.. stb.. nagyon kéne! köszi.

Norbi1990
Oda volt írva a kommentekbe 😊
Benny04
köszíí<#worship>

Norbi1990
Arash Feat Timbuktu - Baskon
Benny04
hali!
azt szeretném krédezni, hogy mi ennek a számnak az eredeti címe? elõre ism köszi

Kid Rock - Cowboy
gibson9
na mivel 9 perce elmúlt már a nap így tegnap volt 😛 De gondolom enélkül is világos lett volna 😄

gibson9
helló! ma volt egy film az újcsapás (jackie chan és owen wilson) és amikor lõni tanítja jack-it az owen srác akkor megy valami zene. Annak mi a címe és elõadója? Gyakran ismételgetik benne, hogy "cowboy baby"
Elõrre is köszi 😄

Igen tudom, hogy nem mai gyerek ez az ügy 😉

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

hát be azért nem megyek hozzájuk mert messze vannak tõlem...😊
de lehet hogy írok a tv2-nek valamit hogy írjanak valamait errõl a zenérõl mert én ezt kb 1-1.5 hónapja láttam a tv-ben, azóta keresem a neten😞
Nem azért az egy20ért, de Milán vetted már a fáradtságot, hogy végigzongorázd a szövegtalálatokat (amit linkeltem) a YouTubeon??? Ha nem akkor, ne várd hogy mi nyálazzuk át õket.
Amikor én találkoztam az anyatejjel, még nem tartalmazta a "zp" jelentését... lehet ezzel más is így lesz. 😉

Lehet bérelt töltelékzene, ilyeneket sokszor használ a TV2. Menj be hozzájuk és beszélj valakivel a közönségszolgálattól. Ja és ne hagyd otthon az "I Love Tivi Tú" pólódat....

Szabi84
ha 50-szer beirod megmondom

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

meg tudnátok mondani mi enek a számnak a címe? tudom, hogy alig lehet hallani de nagyon kéne mert igaz hogy csak pár másodpercig hallható de engem nagyon megfogott...

http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=376427
Csáó nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit valami feka csávó énekel szerintem és valami ilyesmi hogy baby, baby blue. a blue az nem biztos de a baby az tuti.
És nem nagyon régi szám.
nagyon fontos lenne
dragon11
Örülök.😊

Na, mar megkerestem 😊

Honeycombs - Have I the Right

http://www.youtube.com/watch?v=U8_UN1Sz4XM
dragon11
Passzolnom kell.

Sziasztok!

A minap bukkantam ra a Dolly Roll - Hawaiiba szol a jegyem cimu szamara. A dallam nagyon ismeros, nekem anno megvolt ez a szam az eredeti eloadoktol. Vagy angol vagy amerikai BEAT zenekar enekelte. Kik voltak azok?
akyyy
de. huh köszi😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Buskiller
Nem a Ian Oliver feat.Shantel - Bucovina-ra gondolsz?
Klikk

ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D

akyyy
melyik az szám, ilyen diszkós, már már parasztos zene, és iylen jellegzetes gitárpengetés halható benne refrénként, szöveg tán nincs is benne.

hasonlit egy kicsit a bubamara (macskajaj) csak sokkal gyorsabb?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

légyszives valaki segítsen! meg tudnátok mondani mi enek a számnak a címe?

http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=376427
dragon11
Nem lesz mert kurvára kell az a szám!!!!
Elégleszmár...

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

És nem nagyon régi szám.
h
Sanyix
olvasd el a hozzászólás szövegét

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

dragon11
Megvan, az elsõ szám az!😊 KÖSZI!😊)

shirak
még 1 próba

ha itt sincs akkor passzolom

Play it loud!!

dragon11
Nincs közte 😞

The Protector
rossz a link.nem jön be.tedd fel még 1x.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sanyix
senkisem tudja? omg. Valami nicholas cage-es film bemutatójába hallottam talán, de egyáltalán nem biztos.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

shirak
hallgass bele itt a zenekbe

csak tipp!

Play it loud!!

dragon11
És nem nagyon régi szám.

És nem nagyon régi szám.

Szabi84
És nem nagyon régi szám.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sajna nem az z dragon.
Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit valami feka csávó énekel szerintem és valami ilyesmi hogy baby, baby blue. a blue az nem biztos de a baby az tuti.
És nem nagyon régi szám.

dragon11
Sean Kingston - Beautiful Girls ??

Sanyix a tiedet nem ismerem sry..

#8237:<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

És nem nagyon régi szám.
aa
És nem nagyon régi szám.
medog
Sanyix
Ez mibõl van? Én az operation flashpoint conspiracies (stalker) modjában hallottam pár éve, de valami film bemutatóját láttam a tvben, és annak volt ez a zenéje, de nem emléxem melyik. Ha access deniedet ír ki, másold be a böngészõd címsorába a linket, és úgy töltsed le.

dragon11
Hali megint én volnék😊

Most az lenne a kérdésem, most adják a Viastaon reggelenként a "régi" Vészhelyzetet.Nos, amikor már vége van, a következõ részbõl mutatgatnak részleteket, az alatt megy egy zene.Nem tudjátok a címét?

KÖSZI!